• NORTE
    13.6k
    Ne sjeda mi bas ceska navijacka scena. Dojadili su mi sa stancanjem tih koreografija, nekako mi se cini umjetno i isforsirano.NitkoBitan

Totalno umjetno, posebno Slavia Prag koja je i na ulici umjetna jer su "ekipu" za livadu/ulicu stvorili dovlačenjem ljudi iz borilačkih klubova koji veze nemaju s navijačima.

O disney šetalicama/koreografijama da ne pričamo.

Ovu sliku sam stavio kao neku "pretutežu" Slaviji s koreografijama, u gostima pa mi je tu više riječ o organiziranosti i pripremi nego o isforsiranosti.
  • NitkoBitan
    23k
    Totalno umjetno, posebno Slavia Prag koja je i na ulici umjetna jer su "ekipu" za livadu/ulicu stvorili dovlačenjem ljudi iz borilačkih klubova koji veze nemaju s navijačima.

O disney šetalicama/koreografijama da ne pričamo.
    NORTE

Oni su proglaseni najboljom navijackom grupom u 2024. godini prema Ultras Worldu, totalna tragedija. Ma tamo je navijacka kultura slaba do nikakva, usli u neki privremeni dir iz kojeg ce ispast za koju godinu.
  • Dino
    3.3k
    Ultras WorlduNitkoBitan

Meni su ti kriteriji za nekakve titule najboljih navijaca totalno retardirani. Stanceri koreografija i bakljada unesenih u dogovoru s klubom prednjace na tim popisima, a navijacka reputacija im je nikakva. Jos i ovi kaj se opce pale na takve ljestvice koje nikad nisu ni bile ikakva poanta navijackog zivota. Klaunski sve skupa.
  • rioda
    7k
    Od čeških grupa, samo Ultras Zlin :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.