• pencilneck
    757
    Najveći rizik neosvajanja naslova prvaka nije to što neće biti Lige prvaka, nego to što prijeti realna opasnost da neće biti nikakve Europe najesen.

Svi uzimaju Konferencijsku ligu zdravo za gotovo, ali treba doći do nje. Kad nisi prvak i kad nemaš prava na kiks, proći 3 pretkola zaredom dok ti među nenositeljima prijete raznorazni Grci, Nizozemci i Portugalci, je vrlo opasna situacija da ostaneš bez ičega. Pogotovo u našoj situaciji rebuildinga ekipe i neizvjesnosti po pitanju tko će uopće biti trener na ljeto.
  • jedan u nizu
    12.2k

Ma kakav strah od jeseni bez Europe.
    Nositelji smo u svim pretkolima LP, a 100% i u svim pretkolima KL.
    Najjaci protivnici za kvalifikacije zza LP su rang Sparte Prag, Young Boysa, Ferencvarosa i Slovana.
    Naravno da su to nagazne mine, ali realno jako prolazno.

Klubovi koji bi bili nenositelji u kvalama za KL su daleko slabiji.
    Grcki ili Nizozemski klubovi bi vjerovatnije bili nositelji tamo i nebi se krizali sa njima.

Jaci klubovi u playoffu KL su ove godine bili:
    Trabzonspor
    Panathinaikos
    Copenhagen
    Vitoria Guimaraes
    Legia Warsaw
    Chelsea
    Fiorentina
    Lens
    Gent
    Betis

Neda mi se provjeravat, ali sudeci po njihovim protivnicima to su sve redom nositelji i nebi imali mogucnost igranja sa njima.

Evo ti ostali klubovi u playoffu, gdje bi protiv svih bili veliki favoriti:
    Omonia, Zira, BK Hacken, Kilmarnock, Zrinjski, Brann, Astana, Olimpija, Puskas akademija, Drita, Djurgardens, Maribor, Wisla, Paks, St Patricks, Mlada Bolesval, CLuj, Pafos, PArtizan, Kryvbas, Noah, Ruzemberok.

Onda zamisli kakvi su protivnici u 2. i 3. pretkolu.
  • Nolifer
    9.9k
    Respektabilni protivnici koje ne bih podcjenio...
  • pencilneck
    757

Trenutni nenositelji u play-offu KL:

Twente, Santa Clara, Jagiellonia, AEK, Aberdeen, Brann, Austria Beč...

Niti protiv jednog od ovog protivnika ja ne bih mirno spavao, znajući da eliminacija znači kraj euro sezone.

Da ne govorim da ti među nenositelje može upasti i neki vrlo jak klub koji potencijalno kiksne u Q3 Europa lige. Takvi klubovi uzimaju koeficijent od kluba kojeg su ispali pa klubovi s visokim vlastitim koeficijentom mogu završiti među nenositeljima - npr. Šahtar, Braga, Midtjylland, Anderlecht, Ferencvaros, itd.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Jedini tu kojeg bi izbjegao je AEK, ostalo je sve kamilica.

Doduse, mi strepimo od Slavena sada :sweat:

Al dzabe mi pricamo o KL kada idemo u LP dogodine :grin:
  • Orc123
    10.9k
    najbolji kadeti su ti Belinho i Radoš..Varela odskace i to vidi u svakoj utakmici ali ce ga postepeno kako ce dizat formu povlacit u juniore...to i rade vec....
  • emreli21
    213
    Meni je daleko najbolji Jona Benkotić koji je još godište mlađi od svih. Kod Belinha je upitno tijelo, mora nekako ojačati, a Radoša se gura na špicu, a to nažalost ne može igrati na visokoj razini u seniorskom nogometu. Varelu sam do sada gledao sva tri puta, treba mu dati vremena, ali još ničim ne odskače. Uz Benkotića su mi ozbiljni potencijali stoper Škojc i desni bek Kadić.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    potpisao je ugovor, o kakvom odlasku ti laprdaš?
  • The Octopus
    148
    Benkotic bas odskace, dobra generacija, a on koji je mladi izgleda kvalitetniji od svih. Rano je jos ali on ce sigurno biti projekt. Rados isto jako dobar ali vidjet cemo kakav ce biti kada se fizikalije izjednace
  • NORTE
    14k
    Jedna od ljepših slika sjevera. Blue Hell.
    2476049.jpeg?cropId=0
  • NKDZ86
    3.1k
    slična je i ona s proslave prvaka prošle sezone protiv rudeša, tu sam si sliku čak i izradio, brutala da
  • sarenicvjetic
    52
    potpisao je do 1.mj 2026.
    Znaci da sa 1.7 može opet pregovarati ili sa klubom ili otići..
  • sarenicvjetic
    52
    ne gledam u budućnost gledam u sadašnjost.
    A to je da nemas osim baturine nikog? Jel bi dao za stojkovica 10 Milja? Nebi.
    Mikica i jakira nema blizu..greškom kluba
  • nemapredaje
    4.5k

bit će problemasarenicvjetic

Ovako si napisao, to znači budućnost.

A ako govoriš o sadašnjosti tu je Baturina kojeg koliko ja znam nismo još prodali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.