• jakov1
    479
    Moze li netko "raskrinkati" tog misterioznog covjeka za nas koji nismo upuceni?
  • NKDZ86
    3.1k
    tomačić je dobio otkaz jel tako? al on je bio zadužen za pitanje sigurnosti na stadionu jel tako? tko sad odgovara za to? što se tiče tovara, neko im je na drugom poluvremenu donio arsenal i onu zastavu...sumnjam na nekog iz njihovog kluba
  • mali M
    7k
    Iz suradnje sa dotičnim osiguranjem na Maksimiru, reći ću samo da bi pod hitno raskinuo suradnju sa istima. Nimalo me ne čudi da sve prolazi tovarima na tribinu.. Zapravo ne čudi me masa propusta koja se događa i kod ulaska na utakmicu i ostalih obaveza za koje su plaćeni. Glavno da im stariji zaposlenici pijani teturaju i spavaju po stadionu, mlađi si naruče pizzu usred posla i sjede na tribini i jedu... A lova gazdi ide...
  • Jurki
    16.1k
    što se tiče tovara, neko im je na drugom poluvremenu donio arsenal i onu zastavuNKDZ86

Krtica u klubu, vatrogasci, zastitari.
    Klemmu reci ili nek poslozi te svoje idiote ili nek on ubuduce placa kazne Savezu.
    Isto vrijedi i za vatrogasce.
  • Kulminacija
    40
    Ako je krtica u klubu, to se treba riješit što prije... svi na poligraf, pa da vidimo.
  • rioda
    7.3k
    Današnje Otvoreno od 22:18 sati o temi stadiona, između ostalih gost je Nauković.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Pohvale za nastup Naukovica.
    Voditelj ga je htio razmrdati sa pitanjem o nesuglasicama u klubu, ali mu je odgovorio fino, odmjereno.

Ako se ne varam rekao je da stadion ide u dvije etaze osim navijacke tribine koja ce biti jedna etaza, te da je ideja da bude stajaca tribina, ako to bude u skladu sa propisima UEFAe i HNLa.

Takoder, u sklopu cijelog projekta gradit ce se i futsal dvorana te ce cijeli kompleks ukljucivati nogometni stadion, atletski stadion/stazu, sadasnji bazen i futsal dvoranu.

Parking ce biti juzno od stadiona, jer po pravilima UEFAe ne smije biti ispod stadiona, pa pretpostavljam ispod pomocnih terena ako ce oni ostati na vise manje istom mjestu.

Po pitanju koncerata, dinamo koji ce upravljati stadionom bi trebao snositi troskove organizacije koncerata, ali i prihode od toga, jer ce on zapravo biti upravitelj stadiona. Pa vjerujem da se koncerti nece moci odrzati bez dozvole dinama, ali kako je Naukovic rekao, svjesni su da je to gradski stadion i da je on namijenjen i za ljude koji ne pohode nogometne utakmice i da se koncerti moraju odrzavati.

Ostalo sve isto, rokovi isti, Kranjca ce ocekuje kroz mjesec ili dva radovi, Maksimir za godinu i pol rusenje, medunarodni natjecaj.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    I eventualan prihod od prodaje naziva stadiona išao bi u Dinamovu blagajnu.
  • Thor
    24
    Ok je to kaj je Naukovic rekao i govorio o stadionu i svemu oko stadiona. Dobar i odmjeren nastup o toj temi i stanju u dinamu opcenito. Bez da ulazim u sadrzaj izjave. Istup i stav dobar. Ono kaj je zabrinjavajuce i to je ono kaj mene od pocetka brine u tom dogovoru oko stadiona je izjava drzavnog tajnika. Da je dinamo iskazao namjeru upravljanja buducim stadionom ali da ce se tek vidjeti da li ce to biti dinamo ili neko treci. Mozemo mi sad govoriti kaj hocemo da se ne smije javno o tome govoriti kao gotovoj stvari za dinamo jer ko bi drugi to mogao biti...itd, ali ovo nikako ne zvuci dobro niti sigurno a onda je podlozno razno raznim igrama i igricama u buducnosti. Ne znam kaj bi reko:confused: ne izgleda bas uvjerljivo i sigurno po nas.:confused:
  • Izet Hajrović
    4.4k
    nemaš se čega bojati, isto tako je rečeno da je sporazumom definirano da će Dinamo koristiti taj stadion i prihodi od ulaznica pripadaju Dinamu, to je sigurno. Ako Dinamo bude upravitelj, onda mora snositi troškove održavanja, ali mu isto tako onda pripadaju prihodi od naziva stadiona te ugostiteljskih objekata u sklopu istog. U slučaju da Dinamo ne bude upravitelj, onda će svakako igrati na njemu te imati prihode od ulaznica, ali neće imati troškove održavanja niti pravo na prihode od naziva stadiona.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Ono čime sam šokiran je to da se u emisiji o stadionu u trajanju preko 30 min. nisu spomenuli vrtići!
  • fakin
    79
    Bad Blue Boysi žele sudjelovati u projektiranju navijačke tribine?

- Dinamove potrebe i želje uvrštene su u program koji će se raspisati u natječaju. Bit će to stadion od 30-35 tisuća gledatelja da bi se mogla održavati finala Europske i Konferencijske lige. Imat će i dvije etaže, slušali smo želje i zahtjeve BBB-a. Ako bude moguće da realiziramo i stajaće tribine, bit će tamo. Jacuzzi definitivno neće biti tamo, ali bit će veliki VIP i Business prostor na zapadnoj tribini koje će povećati prihode klubu
  • Nolifer
    9.9k
    Radije od 35k do 40k, da se održavaju i finala Lige Prvaka...
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Slovan ima parking ispod stadiona, prilicno sam siguran i Trnava jer je u sklopu trgovackog centra :rofl: Tak da ne kuzim sta to znaci da ne smije..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.