• emreli21
    208
    autorizaciju rade (koliko znam) Sanjin ili Bosnir, sigurno to nije doslo i do Puhala. Pa ne autorizira neki tekst svaki covjek u klubu.
  • Toni90d
    1.4k

Još gore ako je tako. Postavlja se sljedeće pitanje, tko je dozvolio da taj intervju izađe tako van, koje su primisli iza toga.
    Je li se netko namjerno igra sa reputacijom Zajeca da bi ostvario neke svoje "ciljeve"?

Osobno bi glasao za listu DP, sa Zajecom na čelu ili bez njega, jer bolje opcije nije bilo.
  • emreli21
    208
    ako je intervju Zajeca onda mi je logicno da je autorizirao Spanovic. A oni znaju s kim i kakve ratove vode unutar kluba.
  • Orc123
    10.9k
    ajd ti tako pametan reci koji je Shahtar u Ukrajini? Salzbueg u Austriji? Jel i tamo masakriraju njih ko mi tu sami sebe? Shahtar koji daleko najvise ulaze u ekipu, Salzburg isto tako! Mi bili ispred njih u LP i to debelo ......
    Ne poklopi se sve svaki put, a kaj najbolje mimjos imamo sanse za naslov i to realne!
    Cordoba vec sad po brojevima ima bolju prvu sezonu nego sto je imao Spika u prvoj sezoni! To ne znaci da sam zadovokjan njegovim doprinosom.....cudo da si se sjetio te dvojice da nisi npr se sjetio Bulata, Sutala i Perkovica koje smo kombinirano platili 8,5 mil eura a zaradili 0! Da ne spominjem bisere u vidu Stefulja, Jurica i Cabraje.

Zakljucak je da smo grijesili i previse zadnjih 5 godina na transferima i s domacima i s strancima samo sto smo ove iz hnl masno i platili!
  • austrijanac
    5.9k
    Opet stavljate Sanjina na panj :lol:
  • sport
    4.2k
    Ne mora se puno komentirati ,jer sve se može proguglati:
    Predsjednik Dinama, zagrebačka i hrvatska nogometna ikona u petak je u Poreču gostovao na Sport Festu
    Piše: Dean BauerObjavljeno: 18. listopad 2024. 16:26

- Prvo tako da je svatko odgovoran za jedan dio. Marko Marić i ja smo odgovorni za sportski dio. Marko je sportski direktor, njega sam prvog doveo. Nije ključno, al to je čovjek koji govori 6-7 jezika. Sanjin Španović mi je desna ruka. Tu je Uprava s kojom se ponekad borimo, ali sve manje i manje jer sve više razumiju. Između ostalog, zabranio sam u loži pričanje ili da se itko ustane kada postignemo gol. To se ne radi.

Koliko je autonoman u radu sportski direktor?

- Apsolutno. Iako igrača dovode trojica ljudi. Trener kojeg uvijek kontaktiramo, te sportski direktor i ja.
  • Papastrumf
    14.7k

Znam ja vrlo dobro tko što odobrava. Zato ti i kažem da bih bio jako iznenađen da je to netko od njih autorizirao.
  • Praskaton
    3.9k

Ako je to stvarno bilo tako kao što je Zajec rekao nema dileme.
    Ruku pod ruku i nek idu pisat nastavak knjige.
  • Bosskovitz
    15.3k
    Pa prije koji mjesec je isto pisano ovdje da ima nekih trzavica.Crni86

Evo ti primjer kako nastaje priča da "ima nekih trzavica":

Vidi se iz aviona da je sukob Zajec i Sanjin vs. ManenicaOlmic

mogli bi ga smjenit danas jer Manenica ima vecinu u IOOlmic

Netko izmisli glupost jer se njemu čini da nešto mora biti tako kako si je zamislio (ovo je dobroćudna verzija, zloćudna je ona kad se namjerno izmisli da bi se napravilo štetu), to podijeli na Zoni, u nekoj grupi ili na pivi, cijela priča nema veze sa životom ali neki su ovisni o drami i sapunicama pa makar one bile i potpuna laž. Onda se netko nadoveže na to komentarom koji ne mora biti maliciozan, ali se nadovezuje na prvotnu laž, recimo ovako:

Zamislite da Zajec ipak skupi većinu u IO i smjeni Manenicu nakon sto je ovaj pohvatao konce i skužio kako stvari funkcioniranuemilperska

I tako nastane "pisano je", "zna se", "očito je" i slično.

Suludo je više uopće objašnjavati ljudima kako fake news funkcionira (ne oko ovoga nego općenito kao koncept) jer tko nije naučio u zadnjih 10-ak godina, neće naučiti nikada. Gore navedeni sukob ne postoji, a - sve i da je to želja - IO nema ovlasti smjeniti Predsjednika kluba, to može samo Skupština.

Ali hej, "pisano je ovdje" o tome, a gdje ima dima ima i pušioničara.
  • Jurki
    16.1k
    ja nisam pravnik i ne kuzim se u propise i regule.. ali po meni je to mijesanje u neki segment kluba u ovom slucaju sportski sektor - krsenje Statuta jer nisam nasel da predsjednik kluba ima ovlasti bilokakvih intervencija u sportski sektor.
  • emilperska
    8.9k
    Negdje je bio listopad ili studeni kada je nas par sa Zone izrazilo cuđenje da si Manenica kao čovjek posvećen poslovnoj karijeri i bivši revizor dozvoljava da potpisuje Zajecove i Marine eskapade s Mmaeom, Mbukuom, Cordobom itd. Tko god da je to sve dogovorio, Manenica je morao imati zadnji potpis.
    Trajalo je to i trajalo, otišao je negdje i Bjelica i nevezano uz sistematizaciju jer Manenica kao predsjednik Uprave je mogao dati otkaz bilo kojem djelatniku kluba bilo kad (djelatniku, ne clanu IO, Marić je bio djelatnik kluba) i onda je došla veljača, Manenica je shvatio kakav nam sportski kolaps prijeti i odletio je Marić.

Bilo je prekasno očito, rok je prošao. Šteta za sportske i financijske ambicije je već napravljena.

Ali ako mislite da je to kraj i da ne moze biti gore. Nije kraj i moze biti gore. Zamislite da Zajec ipak skupi većinu u IO i smjeni Manenicu nakon sto je ovaj pohvatao konce i skužio kako stvari funkcioniraju.

Jbg Dinamo nije Atalntic grupa, a kamoli Vailant. Nije isto.. Koliko god bio stručan i volio klub, dok ne uđeš u ring s hijenama oko sebe i ne vidiš sto ti spremaju, nisi spreman.

Manenica mora ostati i moramo ga svi skupa podržati za boljitak svih nas!

Zajec je passe!
  • Noel
    9k
    Zajec i Antolićev novinar Krušelj recept za kaos. Očito je nekome cilj dokrajčit i iscipelarit nokautirani Dinamo.
  • masacusec
    4.7k
    Neki ljudi ovdje svojim upisima samo produbljuju krizu u klubu.
  • Orc123
    10.9k
    Mi od Zajeca poceli raditi Mamica! Jbt gori smo od tovara! Nama neprijatelja ne treba, sami smo sebi najveci neprijatelji!
  • Noel
    9k

Tko su ti neki ljudi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.