• Toni90d
    1.4k
    volio bi da klub sluzmeno dematira neke gluposti u clanku koje su izvađene iz konteksta i da objavi da nirko iz kluba nece vise biti dostupan medijima osim preko klubskih stranica i konferencija! Mediji nas doslovno zele masakrirati da se pokoljemo svi međusobno. Ocekujem u narednim danima i Lesickog!Orc123

Meni nije jasno, koji vrag ide razgovarati sa novinarima sam na kavi, mislim da je već dva puta dao neke nespretne izjave, koje su bile po povećalom. Zaposlio si je radnika na plaću kluba, nek ga on brifira i daje mu odgovore.

Nešto je *ebeno trulo u klubu. Ako će se nastaviti dijeliti, umjesto da skupa rade u interesu Dinama, onda nek odjebu, pa kako god da se zvao!
  • Olmic
    4.2k
    pa i nisam bas siguran
  • emilperska
    8.9k
    Manenica kontrolira IO jer su to njegovi suborci iz DPa. Ove priče da će Zajec nekog smjeniti su priče. Zajec više nema dovoljno ruku za išta.

Manenica je skužio da je njegova glava trenutno na panju i ide all in. Ili ce posložit klub kako on želi ili ce otić i ostavit klub Zajecu i ostaloj ekipi koja je zapela u 80ima i misli da Dzemo Mustedanagić telefonskim pozivom u nedjelju navecer dobiva besplatni pregled kola albanske, makedonske i kosovske lige s potencijalnim igračima za Dinamo.

A i previše se veže Sanjina sa Zajecom radi te biografije i sad njemu kao Sanjin čuva leđa jel. Moš mislit.
    Jedini razlog zašto je Zajec bio isturen na listi DPa je jer nitko drugi od legendi nije zadovoljavao formalne uvjete. A ne mozes na čelo liste stavit Skendera ili onog Ekarta sta je bio delegat ili zapisnicar na Cibona Partizan kad se desio Kecman.
  • Orc123
    10.8k
    ajd ne fantaziraj molim te! Odgovori mi kad smo napravili zadnji dobar prijelazni rok? Jel znas kad? Ona prva sezona prije dolaska Bjelice je zadnji pravi prijelazni rok! Ovo je samo kulminacija losih prijelaznih rokova unazad 4-5 godina!
  • Jurki
    16.1k
    ovakvi intervjui djeluju destabilizacijski na klub. I takve eskapade si predsjednik jednog kluba ne smije dozovoliti.
    Isto tak on je suodgovoran za sportsku politiku.
    I ponavljam po deseti puta on nema ovlasti javno pricati o takvim stvarima jer se to kosi sa Statutom.
    I takve se stvari ne rjesavaju preko novina.

Aj procitaj Statut, pa ti mozda budu neke stvari jasnije.. koje su njegove ovlasti.
  • emreli21
    208
    budi siguran da je svaki intervju iz Dinama, pa i taj Zajecov, izasao s autorizacijom kluba.
  • emreli21
    208
    Nisam bas siguran da je glava od Manenice na panju. Koliko znam svi ga u Dinamo vole jer je medju najsposobnijima tamo
  • Jurki
    16.1k
    Zajeca moze smijeniti jedno Skupstina kluba.
  • Dinamo-SB
    168
    Čitajući komentare imam dojam da Manenica ima podršku svih. Ozbiljan čovjek s reputacijom. Ne valja gluposti i spreman je i na teske i nepopularne odluke. Manenica je okej tip s ozbiljnim životopisom.
    Zeki i određenoj ekipi svaka čast na tom što su dinamovci,ali to ne znaci da su oni kompetentni za neki rad u klubu. Btw. svi koji su malo bolje upoznati znaju da je i Marko Marić iskreni dinamovac i okej lik. Ali jedno je biti dinamovac,a drugo je baviti se poslom unutar Dinama za kojeg nisi kompetentan.
  • Tongo Doumbia
    6k
    U sridu.

Pogotovo za legende i osamdesete. Pa čovjek je jučer istaknuo Vahu, koji je u jeseni života, kao trenerskog kandidata za Dinamo ispred Slavena Bilića. Vjerujem da se on išta petljao u sportske odluke, trener bi nam bio Snješko Cerin ili eventualno Meša Baždarević.
  • Crle
    800
    Upravo to, ovo je rezultat serije loših događanja počevši od uzurpacije kluba i guranje narativa koji žive i dan danas. Apsolutno loših prijelaznih rokova i sretnom životu na istima pa na kraju do kaosa za koji dobre zasluge ima nerazumijevanje demokracije i dvadeset godina gutanja laži, do krivog izbora Marića (za kojeg sam čak i ja vjerovao da će biti ok), dovođenja Bjelice da se izađe u susret tom plavom puku koji uvijek ima nešto za pametovati kada je lagodna situacija, do toga da se uvijek nalazi neki krivac u onima koji to uglavnom nisu.

I sama zona je dokaz licemjernosti, kukavičluka i gluposti običnog navijača koji uvijek ima potrebu da izbaci svoje važno i cijenjeno mišljenje ogrnut u komforu.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Ne znam kakve to ima veze i sa čim napisanim? Ali kad si se toga već dotaknuo ja sam za razliku od tebe bio kritičar navedenih prijelaznih rokova. Nisam smjenjivao trenere i svršavao na Cordobe i Mbukue.

Ugodan dan naknadoj pameti i generalima poslije bitke!!!!!
  • Papastrumf
    14.7k

Pa nisam bas siguran. Tko bi normalan dao odobrenje da mu se pise o tome gdje provodi svoje slobodno vrijeme i godisnji?
    Ako je klub dao odobrenje na to, onda bi se netko trebao priupitati.
  • Jurki
    16.1k
    svi ljudi na rukovodecim pozicijama koji imaju veze s sportskim rezultatom te donosenjem odluka za iste.....Orc123

Bravo kolega. Tako je. Svi ljudi zaduzeni za sportski sektor moraju otici.
    Jedan je otisel, treba jos jedan otici.
    Podcrtavam jos jedanput. Manenica nije odobraval da xy igrac treba doci jer je "kvalitetan" za to imas sda
    Manenica je odobrio kaj se financijskih uvjeta tice prema xy igracu. I da je taj dio kaj se Uprave tice u redu. Ne ulazi on u igracke kvalitete pojedinih igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.