• Orc123
    10.9k
    Sta ce nama Hajduk, torcida, mediji, Mamic.....mi smo najveci neprijatelji sami sebi!!
    Znaci clanak u kojem je sigurno 50%toga izvuceno iz konteksta jer svi znamo da Zajec nije neki govornik, u situaciji gdje đediji traze svaku sitnicu kako bi posrali klub, kako bi posrali igrace, kako ni unosili dodatni nemir jer faking, za to ocito zive da vide dinamo na koljenima, fa se nesto promjeni i da naslov uzme po mogucnosti Hajduk!
    Mediji nas masakriraju, a mi im samo dajemo mesa svaki dan!

Mislite da je njima zanimljivo pisati o Dinamu kad je sve idealno kao sto je bilo kad je DP dobio Dinamo u ruke?

Zajeca ste svi docekali sa suzama u oku a sada bi ga najrađe bacili pod vlak?

Fujj, gadi mi se to vise! Jbt koji kurac ce se desiti taman i da izgubimo naslov? Pa jbt Dinamo se voli uvijek, po zakonu brojeva izgubit cemo naslov kad tad...zar mislite da cemo osvajati naslov jos 50godina u kontinuitetu?
    Zar bi Citiy ili Psg trebali po ulozenom svake godine osvajati naslov LP? Da trebali bi ali nejde to tako!

NS je ove sezone napustila i sreca, ne jednom vec puno puta! Idemo dalje, boriti se do kraja ali stalno zazivati neke smjene, promjene, srat po svoma i svemu fakat nema smisla.

Da , treba nam pod hitno SD kojo ce kreirat sportsku politiku ali sada srat po svemu i svakome u klubu je degutantno.

Mi smo jebeno razmazena derista, ja prvi pa svi ostali! Nismo zasluzili Dinamo a i ocito je da nama ne treba Mamic da bi se poklali svi međusobno...jucer nam smetao Mamic, danas ce Zajec, sutra ce netko treci! Gori smo od tovara!
    Ko da u klubu nisu svijesni da nije dobeo i da mora bolje. Pa dajte jebeno stanite iza njih, dajte podrsku pa kako god zavrsilo! Kazem Ja prvi pa svi ostali.Ne odreknes se djeteta ako malo skrene s puta nego mu das podrsku i volis ga i dalje svim srcem!
  • Olmic
    4.2k
    Vidi se iz aviona da je sukob

Zajec i Sanjin vs. Manenica
  • Jurki
    16.1k
    da, treba ga "baciti pod vlak" ne zbog spusenog naslova. Za to su "zasluzni" igraci i treneri.
    Treba ga baciti pod vlak jer on prica o šparanju i promjeni Uprave, o stvarima za koje nema nikakve jebene ovlasti.
    Isto tak bas nam je od koristi ovakav intervju.. i jebe mi se dal je nekaj izvuceno iz konteksta ili nije.
    Zajeca nije nitko s puskom tjeral davati intervju i to debilu Kruselju.
  • Crni86
    8.5k
    Pa prije koji mjesec je isto pisano ovdje da ima nekih trzavica. Mislim normalno je da se ljudi uvijek ne slazu, na kraju to je i pozeljno kako bi se donijele najbolje odluke i dobro se promislilo o svemu.

Ali ovakvi istupi narusavju to sve, ta neslaganja moraju ostat unutar 4 zida maksimira. A ne pricat da ja vodim ovo ono, ma bolje da nista ne pricam, pa onda kad si faca reci ili suti. Seres govna kao lose se radi do prije mjesec dana si ti vodio sportski sektor i napravio veci rusvaj nego tajnica i policajac skupa. Poklopi se po usima i budi sretan kaj te se nije naglavacke izbacilo iz kluba van jer si svojim ne znanjem ugrozio cjelokupan klub i cjelokupnu pricu dmeokratizacije koja je veca od bilo koga. Lik puca svojim kolegama koje je on imenovao u upravu u noge. Ovim intervjuom je nanesena velika steta klubu u vidu dodatne destabilizacije.
  • Orc123
    10.9k
    nigdje on nije napisao da treba mijenjati upravu vec da cw svi snositi odgovornost kao sto je i normalno! I nez sta je tu cudno da ce se sparati ako se izgubi naslov! Pa mi sad smo duplo vise davali za ugovore kad smo igrali LP, pa normalno da cw se sparati, da ce se ic u rebalans! Pa to je normalno u svakom klubu, poduzecu, drzavi....nama proracun sada blizu 70mil eura..realno ako cemo igrat KL bit ce do 50mil eura sta je i izvedivo....nikakvo cudo i nikakva vijest koja bi sad nesto previse znacila. To ne znaci da mi momcad necemo ojacati pogotovo ako prodamo nos i Batija a hocemo....

volio bi da klub sluzmeno dematira neke gluposti u clanku koje su izvađene iz konteksta i da objavi da nirko iz kluba nece vise biti dostupan medijima osim preko klubskih stranica i konferencija! Mediji nas doslovno zele masakrirati da se pokoljemo svi međusobno. Ocekujem u narednim danima i Lesickog!
  • Crni86
    8.5k
    svi snositi odgovornost kao sto je i normalnoOrc123

Znaci teta cistacica je kriva sto je sportski sektor za k? Ili mozda clan uprave za prodaju? Ili tete racunovotkinje? Ili mozda manenica koji je doveden da se bavi financijama? Tko to svi? Tko je vodio sportski sektor??? Osoba koja je to rekla, dragi kolega ovaj intervju je cisto pranje ruku od svojih odgovornosti. Nemaju sta svi platit, onaj koji je bio glavni za sportski sektor mora platit glavom, a ne financije, marketing ili clanstvo. Za razliku od sportskog sektora ta podrucja u klubu su nam nikad bolja. Ne stavljajte sve u istu kosaru.
  • Orc123
    10.9k
    svi ljudi na rukovodecim pozicijama koji imaju veze s sportskim rezultatom te donosenjem odluka za iste.....
  • Jurki
    16.1k
    i takve se izjave daju prije kraja sezone?
    Dal ima on ovlasti da mijenja/smjenjuje Upravu? Nema.
    Dal ima ovlasti da prica o financijama? Nema.
    O jos negativnih konotacija vezanih na klub, ne treba ni trositi rijeci.
    Umjesto kaj se blamira u javnosti i destabilizira dodatno klub, mogel bi si procitati Statut.
    I da ako predsjednik planira mijenjati Upravu, to je kontra Statuta, jer Upravu mijenja/smjenjuje IO. a ne Zajec.
  • Olmic
    4.2k
    mogli bi ga smjenit danas jer Manenica ima vecinu u IO
  • Crle
    801
    Da uopće ne ulazim što je pisano i kakvi su odgovori, no kakav je ovo intervju uopće? Jel ovo neki ozbiljan razgovor sa nekom osobom uz zanimljiva pitanja i odgovore ili neki studentski rad na prvoj godini faksa? Pa jebote još je i najzanimljiviji ovaj kao šaljivi neinspirirajući uvod nego nastavak članaka. Mene zanima da li je Krušelj toliko novinarski nesposoban za zanimljivi intervju ili je poanta da postavi par određenih pitanja i ima nekakav očekivani odgovor na njih koji će ispuniti prije postavljeni cilj?
  • Crni86
    8.5k
    pa ajmo probat sagledat sve nekako iz daljine. Tko je zaduzen bio do zime za sportski sektor? Zajec i Maric.

Manenica je ocito sad preuzeo uzde u svoje ruke jer je vidio da je sve krenulo nizbrdo i da su ova dva nesposobna. Uzeo je kratkorocno da sportski sektor funkcionira i da nade novog sd-a. I bas nakon toga se javlja gospodin kojem je sportski sektor uzet iz ruku. Pokusavam ti objasnit da je jedna odgovorna osoba otisla, dok druga daje ovaj intervju. On okolo vec sad prica kak ce smjenit cijelu upravu na ljeto… Covjek koji je vodio sportski sektor s maricem 9 mjeseci i napravio gori poso od murjaka i tajnice. I sad zeli bacit pod vlak one koji su krenuli ovaj kaos cuoat iz crne rupe, kaos koji su oni napravili i ostavili

Ovo je cisto pranje ruku, s zeljom da se drugi bace pod vlak nakon sto su ti skinute neke ovlasti.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Fujj, gadi mi se to vise! Jbt koji kurac ce se desiti taman i da izgubimo naslov? Pa jbt Dinamo se voli uvijek, po zakonu brojeva izgubit cemo naslov kad tad...zar mislite da cemo osvajati naslov jos 50godina u kontinuitetu?
    Zar bi Citiy ili Psg trebali po ulozenom svake godine osvajati naslov LP? Da trebali bi ali nejde to tako!

NS je ove sezone napustila i sreca, ne jednom vec puno puta! Idemo dalje, boriti se do kraja ali stalno zazivati neke smjene, promjene, srat po svoma i svemu fakat nema smisla.
    Orc123

Daj molim vas prestanite provlačiti i nametati ovakve kretenske narative i praviti ostale budalama. Kakvi zakoni brojeva, nesreće i ostale gluposti. Pričamo o sportu, o nogometu, a ne o bacanju kockice ili novčića. U ovom slučaju jedini zakon brojeva je da je proračun jednog kluba veći od ostatka lige zajedno. Naravno, može se dogoditi da Rijeka ima odličan skauting i složi momčad za 0 eura koja će osvojiti naslov, ali ako su Devetak i Mile Škorić ti skriveni dragulji koje samo oni vide i nitko drugi onda se svi skupa možemo baciti u Savu.

Ako je zakon nekakvih brojeva ili sreća/nesreća onda možemo igrati i s juniorima, našim dečkima, kad-tad će sigurno biti prvaci, a i nećemo puno trošiti na plaće kao i na poluigrače koje uspješno dovodimo.
  • Orc123
    10.9k
    ponovit cu, nigdje u clanku to nije napisano ni izjavljeno!

Pevo nam smetao Mamic, pa je bio Sanjin, sad je Zajec, sutra ce biti Manenica, prekosutra ce biti Skender, za mjesec dana DP, za godinu dana netko dwseti!

Nikad u ni jednoj obitelji nije sve savrseno, ne postoji takva ili je na razini statisticke greske. Jedino je bitno da svi pusemo u isti rog, birno je da vidimo viziju i da ona krene imenovanjem kvalitetnog SD...mi i ako izgubimo naslov necemo propaati jer smo financijski osigurani za ovu godinu. Sljwdece cw biti bitno da uzmemo naslov ali isto tako mozemo iz KL uzeti benefite u vidu koeficjenta posto nam se velika vecina toga brise a kroz LP nije za ocekivati da cemo uzeti toliko......znaci nista se nece desiti ali moramo imati samo viziju i biti slizni koliko toliko.

Ne samo rusiti vec i graditi nesto!
  • Papastrumf
    14.7k
    Zajec i Sanjin vs. ManenicaOlmic

Omasio si ceo fudbal, momak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.