• GeneralNapoleon
    1.2k
    Vidim objava od Fabrizia Romana da od sljedece sezone golmani smiju drzat loptu samo 8 sekundi inace protivnik dobiva korner. Ne znam jesam li dobro shvatio dal je to sigurno odluceno ili se jos razmislja, i ako je odluceno za koje sve lige vrijedi.
  • Krizy
    53.6k
    Zrinjski - Velež, pošto je bio upit za stream:

https://rd-live.com/match/4166868
  • rioda
    7.5k
    Vidim objava od Fabrizia Romana da od sljedece sezone golmani smiju drzat loptu samo 8 sekundi inace protivnik dobiva korner. Ne znam jesam li dobro shvatio dal je to sigurno odluceno ili se jos razmislja, i ako je odluceno za koje sve lige vrijedi.GeneralNapoleon

IFAB je odlučio, trebalo bi vrijediti za sve.
  • Sajla
    7.6k
    to je samo za držanje u rukama? pa i sad ima neko pravilo da se sudi indirekt ako predugo drži loptu, kaj ne? ne znam jesam ikad vidio da se to sudi.
    a za ovo bih dodao da se broji i koliko golmanu treba da izvede loptu s peterca.
  • grba
    217
    Gledam sad Zrinjski i Velez, otkad je dozvoljeno unosenje kisobrana na tribinu? Ili je to samo kod njih tako
  • Toni90d
    1.4k

Prije si mogao šta hoćeš unijeti, mi smo jednom mislili kako ući na tribinu stajanje na onim velikim pivama od 1.5l/2l, kad zaštitar daje čaše da prelijemo i u uđemo na tribinu.
  • Krizy
    53.6k
    Gledam sad Zrinjski i Velez, otkad je dozvoljeno unosenje kisobrana na tribinu? Ili je to samo kod njih takogrba

Bio sam jednom na Zrinjski - Željezničar
    U 86. gosti zabijaju za 0:3.
    U 88. Zrinjski za 1:3
    U 91. Zrinjski za 2:3
    U 92. Zrinjski za 3:3
    U 94. Zrinjski promaši zicer za 4:3
    Sudac svira kraj
    Pa sigurno 100 kišobrana poletjelo s tribina, sve je tamo dozvoljeno.
  • Omake
    6.4k
    Jedan vratar doveden besplatno, jedan plaćen 3 mil eura.

HNJd5jO.png
  • mlinchica
    2.6k
    :yikes:
    Jel i ovaj besplatni reprezentativac?
  • Omake
    6.4k
    bio mladi rep njemačke. Ali rezerva u Mainzu većinu karijere. Sada je na 93% obrana. Bolesna statistika.
  • Izet Hajrović
    4.5k
    rekli bi neki "da šta valja, ne bi došao besplatno". Op, gle čuda, došao besplatno te ispada odlično rješenje.
  • Crni86
    8.8k
    Stavljam tu jer ne znam di bi. Vjerujem da je vecina cula glasovnu od andya bare prosli tjedan di govori kako je utjecaj hajduka u hns-u i zns-u jako velik. Da sve kljucne pozicije drze hajdukovci i da to za dinamo nikako ne moze na dobro izac.

I tako par dana nakon sta je ta poruka ugledala svjetla javnosti, Bari u dvoriste padne bomba. Slucajnost ili ne procijenite sami.
  • nemapredaje
    4.5k

Ma nije zbog toga sigurno.

Ovo je zbog nekakvih malverzacija s nekim igračima. Možda čak i poruka iz Portugala
  • Enco
    119

Ne laje kuja radi sela već radi sebe.
    Istina je da je sve reprezentacije osim U15 preuzela tuga s juga.
    Drži on ne zna ni sam koliko igrača u školi. Drži i ono što valja i ono što ne valja, ide na količinu sam je reko da ima oko dvjesto igrača.

Gledao sam lani slucajno U15 pa to šta je on uspio ugurati unutra neće vidjeti ozbiljnog nogometa.
    Ne može on promovirati svoje igrače kroz repku zato se buni.
  • Omake
    6.4k
    Trener ekvadorske Barcelone protiv brazilskog Corinthiansa. Pobijedili 3 0

6ohwlCD.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.