• GeneralNapoleon
    999
    Vidim objava od Fabrizia Romana da od sljedece sezone golmani smiju drzat loptu samo 8 sekundi inace protivnik dobiva korner. Ne znam jesam li dobro shvatio dal je to sigurno odluceno ili se jos razmislja, i ako je odluceno za koje sve lige vrijedi.
  • Krizy
    53.3k
    Zrinjski - Velež, pošto je bio upit za stream:

https://rd-live.com/match/4166868
  • rioda
    7.2k
    Vidim objava od Fabrizia Romana da od sljedece sezone golmani smiju drzat loptu samo 8 sekundi inace protivnik dobiva korner. Ne znam jesam li dobro shvatio dal je to sigurno odluceno ili se jos razmislja, i ako je odluceno za koje sve lige vrijedi.GeneralNapoleon

IFAB je odlučio, trebalo bi vrijediti za sve.
  • Sajla
    7.5k
    to je samo za držanje u rukama? pa i sad ima neko pravilo da se sudi indirekt ako predugo drži loptu, kaj ne? ne znam jesam ikad vidio da se to sudi.
    a za ovo bih dodao da se broji i koliko golmanu treba da izvede loptu s peterca.
  • grba
    140
    Gledam sad Zrinjski i Velez, otkad je dozvoljeno unosenje kisobrana na tribinu? Ili je to samo kod njih tako
  • Toni90d
    1.3k

Prije si mogao šta hoćeš unijeti, mi smo jednom mislili kako ući na tribinu stajanje na onim velikim pivama od 1.5l/2l, kad zaštitar daje čaše da prelijemo i u uđemo na tribinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.