• Crni86
    8.5k
    ocito je da su se neki pogubili i da nisu za pozicije koje obnasaju. Nazalost nas predsjednik je pogubljen, u javnosti kad se pojavi bolje da ne govori , a predsjednik kluba bi trebao biti najveci ambasador kluba u javnosti. O sportsiim politikama da ne govorimo. O tome da je on mladog gospodina Marica uzdizda i cuvao mu guzicu isto dovoljno govori. Da je sutio i gledao kako mladi padovan maric bahato i drsko odgovara na pitanja i nakon toga ga isto tako cuvao. A ovaj intervju je samo pranje ruku, kada je prije 3 mjeseca govorio da on uz trenera i sda kreira poltiku. Sad kad kola idu nizbrdo ipak ju ne kreira.

Nazalost pogrijesilo se sto se vjerovalo da on moze poslozit sportski sektor. Sad tu gresku skupo placamo. Ne znam kaj ti ocekujes da neki manenica, naukovic ili netko treci tko nema apsolutno nikakvog iskustva u vodenju sportskog kluba su prije godinu dana pametovali zajecu i maricu oko sportske politike. Zajeci i maricu su se trebali bavit sportskom politikom a ostatak ljudi poljima u kojima su se specijalizirali i u kojima su u privatnom sektoru ostvarili karijere. A ova kasa u sportskom sektoru skuhana je od dvojca maric-zajec. Poceli su se ostali ocito sad uplitat kad su vidjeli da je vrag odnio salu.
  • dis
    1
    Poražavajuće saznanje ako je istina. Toliku premiju ni najbogatiji klubovi ne daju. Džabe Liga prvaka i sve ako ćemo tako razbacivati novce, realno je bilo podijeliti dodatnih 4-5 m, a ovo je puno previše. A što se tiče Zajeca, nadam se da su mu dani u Dinamu odbrojani, jer ovakve izjave, uz loše stanje na tablici, samo unose dodatni nemir i pritisak. Uostalom, on je taj tko je doveo Marića, jer, kako on kaže, dinamovac je.
  • San Lorenzo
    18.7k
    Zajec nikad nije bio najoštriji govornik, a posljednjih godinu dana kad god ga vidim blizu mikrofona nadam se da neće blebnuti ništa oko čega će se morati sanirati šteta...na predstavljanju Bjelice je Bošnir intervenirao prije nego što će Zajec odgovoriti na neko pitanje novinara.
  • Kermit
    280
    Ne znam kaj ti ocekujes da neki manenica, naukovic ili netko su prije godinu dana pametovali zajecu i maricu oko sportske politike. Oni su se trebali bavit sportskom politikom a ostatak poljima u kojima su se specijalizirali i u kojima su u privatnom sektoru ostvarili karijere. Poceli su se ocito sad uplitat kad su vidjeli da je vrag odnio salu.Crni86

Već sam pisao da nisam siguran da oni imaju znanja da se bave sportskom politikom. Nadama se da će me demantirati.
  • Neron53
    1.3k
    Svatko tko ocekuje nesto suvislije od Zeke i cudi se ko pura dreku ovakvim izjavama je valjda zadnjih godinu dana spavao zimski san . Zamislite se malo o svojim prosudbama Zeke jer ste ocito fulali vise oko njega nego on oko stvari iz intervjua.
  • Crni86
    8.5k
    Već sam pisao da nisam siguran da oni imaju znanja da se bave sportskom politikom. Nadama se da će me demantirati.Kermit

Pa nisu ga ni trebali imati, trebao ga je imati gospon predsjednik. Na ovim ljudima je da nadu nekoga kao sto su oni ali kome je specijanost sportska politika. Nece sigurno oni voditi sportku politiku tako da te nemaju sta ni demantirati.
  • The Undertaker
    7k
    Interview je PR katastrofa, mogao bi i direktor komunikacija dobiti po lampi, ali ima i nekih pozitivnih stvari...
    Pozitivno je da se Zajec više ne bavi sportskim sektorom i da je Manenica preuzeo operativno vođenje kluba uključujući i sportski segment. To je korak u pravom smjeru. Sad čekamo da vidimo kakvim ljudima će se okružiti. Trebamo izaći iz panik moda i stvari postaviti dugoročno.
    Zabrinjavajuće je da predsjednik najvaljuje interne obračune na ljeto i već nominira novog PU. Ovo treba sasjeći u korjenu.
  • Dudu9
    1.5k
    Nije ni čudno što Zajec želi smjenu uprave jer ga sad niko ne sluša smjenili mu omiljenog Marića,pa bi on smjenio upravu, ako se to dogodi bit će to sumrak kluba
  • Jurki
    16k
    Zabrinjavajuće je da predsjednik najvaljuje interne obračune na ljeto i već nominira novog PU. Ovo treba sasjeći u korjenu.The Undertaker

Slazem se da je intervju PR katastrofa 1/1.
    Isto tak ako predsjednik misli se obracunati sa Upravom koju ne postavlja on, vec IO.. upitno je dal on moze vecinu izvrsnjaka pridobiti na svoju stranu.
    Vjerujem da u IO ne sjede klimavci koji budu slijepo slijedili njegove zelje. Isto tak najavljeni obracuni su katastrofa za klub i ambicije za sljedecu sezonu. Gdje ce se opet baviti dvorskim igrama, a najmanje onim o cemu bi se u klubu svi trebali baviti.
    Isto tak ako je ovo i upola tocno.. skupstina bi trebala podmetnuti svoja leđa, da se klubu ne desi upravljacka kriza, ponovno gubljenje dragocjenog vremena i ocitog miniranja kluba jer ne znam kak bi to drukcije nazval.
    I ako netko treba ici onda je to Zajec.

Edit: da mi je netko rekel prije godinu dana, da bumo opet morali "navijati" da netko ode iz kluba od bitnijih figura - rekel bi mu da je lud.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    Interview je PR katastrofa, mogao bi i direktor komunikacija dobiti po lampiThe Undertaker

Novi direktor komunikacija radi odličan posao u zadnje vrijeme, nemaš što. Sramoti nas s priopćenjima, dopušta ovakav intervju predsjednika, igrači nepripremljeno dolaze na izjave pa Baturina svašta iskreno izjavljuje što bi nekada trebalo i malo zakamuflirati.
  • ElDorado
    2.3k
    nemrem vjerovati da to pisete. Pa to nije Mlinka Mlinarić. To je Kresimir Mlinaric, lik je mngr u nekoj telekom firmi. Svasta. I jos dinamovac. Zamisli bezobrazluka.

Svi ste navalili naZeku koji jeste nebulozan ali nitko ne obraca paznju TKO ga je intervjuirao.
    Odvratni, pokvareni, maliciozni Kruselj. Nije bez razloga izvukao bas tocke koje nas sve poglavito iritiraju:
    Mmaee kao odron stoper
    Tovari kao potencijalni treneri
    Šimić kao SD koji je zasrao sve kaj se zasrat dalo
    Financijska katastrofa

Krušelj je smrad i ovo uopce ne liči na intetvju nego na neke nebulozne recenice izvucene iz konteksta. Zeko iza sebe ima nekoliko teskih operacija srca a cesto izgleda kao da ne kuži jel ošo il pošo. Evidentno je da ga je ekipa iskljucila iz procesa odlucivanja. A ovo kaj trkelja o komunikaciji ocito se odnosi na otkaz Mariću sasvim sigurno.

Tak da se ne treba previse uzbuđivati. Zekine kompetencije su ukinute i nebi se cudio da se lik u ljeto pokupi i pravac Pirej.
  • dmil
    526
    pa nije mu Kruselj drzao pistolj na celu da izjavi te nebuloze, ocekuje se od Predsjednika Dinama da ima osnovne PR kompetencije ili bar da ga Direktor komunikacija (njegov najblizi suradnik da stvari jos budu gore) uputi kako se ponasati i sta govoriti u intervjuima
  • ElDorado
    2.3k
    ovaj kakti intervju je 2 min razgovora. Misliš da se nije puno vise pricali? Kruselj je izvukao recenice koje mu odgovaraju. Zar bi neki normalni novinar bez malicioznosti pitao predsjednika Dinama da uzme tovara za trenera?! Drugo je kaj se Zeko upecao na te bedastoce.
  • Tradicija bunta
    7.3k
    Tlaka je pisat tu zadnje vrijeme al samo da kazem Kruselju posto znam da cita da se s govnima uvijek postupalo govnarski. Ako ima imalo pameti u klubu, najblize dinamu sta ces intervjuirat bit ce konobar u maxi pubu. Klosaru.
  • Chempers
    490
    Bože sveti, i onda se neki čude zašto smo ovakvi. Pa u ovom klubu vlada potpuno rasulo. Nazalost mislim da možemo zaboraviti na Dinamo kakav je bio zadnjih 5-6 godina na dugo vremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.