• Dragon1Warrior123
    4k
    Svečano se ispričavam što sam jučer tražio da se Zajec ili netko iz kluba očituje... Bolje da se i dalje skrivaju ako su ovo izjave.
  • Jurki
    16k
    "- Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Trebaš doći na trening i vidjet ćeš da je tehnički dominantan, da razumije igru."

Jebem ti zivote majku. Dal Zajec i mi gledamo iste utakmice?
    Kakvi jebeni trening? Pa na treningu je i Sivonjic zabijal ko na traci pa kaj onda?

Covjek je među najgorim stoperima lige.. pa o cemu mi pricamo????

Edit: pa i ja sam pogledal stotine i stotine nogometnih utakmica, kaj to znaci da znam igrati nogomet, biti trener, skaut?????

Picku materinu, tlak mi je opet otisel na 300.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Dajte više tog novog SD-a i vjerujem da će se barem malo smiriti histerija koju nam nanijela ova cijela sezona...
  • GOAT
    2.2k
    Jos jedan vrhunski intervju.

ZIOVMB.jpg
  • Kermit
    280
    Zeko je sve rekao u intervjuu, samo treba malo čitati između redaka. Ja bi prvi bio najsretniji da je javno izašao i j.... m..... svima, ali to ne ide tako. Ali ako pogledamo par isječaka sve će se shvatiti.

1. Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Kanga? Ozbiljan napadački potencijal.

Nemre ih minirati ni da misli najgore o njima. On je bio igrač koji je otišao vani i zna da se nije lako priviknuti.

2. Imali smo problem sa strukom....a osim toga postojao je problem u komunikaciji. Da sam zadužen za struku, mogao bih svašta reći, ali nisam sportski direktor i zato je bolje da se suzdržim.

Ovo je ključno, nedostatak komunikacije, jer se očito netko postavio na zadnje noge da mu se nitko ne smije miješati u posao. Simptomatičan je i ovaj bolje da se suzdržim. Nakon Baturine još jedan koji kuha u klubu i pun mu je kufer.

3. Cannavaro? On je također izvrstan trener i strašan radnik. Možda čak i prevelik radnik jer u kritičnom dijelu sezone inzistira na žestokom treningu

Očigledno da se Cannavaro nije snašao, da ne zna s balkanjerosima. Može on mazati oči da je gledao i proučavao HNL 2 mjeseca, ali ništa od toga. Prst dolje Fabio. Digreesija, najbolji je onaj vođa koji se prilagodi resursima koje ima, a ne da gura po svom planu bez resursa.

4. Kulenović je, recimo, prošle godine zabijao kao na traci, a ove sezone se ugasio i postao nervozan

Kule je nezadovoljan, to i ptice na grani znaju. Pitanje je koliko je maliciozan za ekipu zbog svojeg ponašanja i ega. Kangu sigurno ne gleda kao Petka, već bi najradije da nije ni došao, a takvo razmišljanje je malicozno za ekupu.

5. Ako ostanemo bez LP i tih milijuna, slijedit će prestrojavanje.

Ovo mi se ne sviđa jer su si već našli alibi za rezanje, umjesto da tražiš sponzore i radiš na prodaji jednog, dva igrača koji će pokriti sezonu.

Sve u svemu, čeka nas teško proljeće, ali ne smijemo skroz potonuti.
  • Laugreano
    3.6k
    Pa tko ce ga kupit ako kaze da je los? :D
  • dis
    1
    Može li mi netko objasniti kako smo od otprilike 55 milijuna proračuna došli do 70 milijuna, iako je na početku rečeno da će se proračun čak smanjivati kako ne bismo bili toliko ovisni o Europi i transferima? Također, kakve su to velike mjere štednje ako bi se novac od neulaska u Ligu prvaka trebao nadomjestiti prodajom Sučića i Baturine?
  • cibona
    4.7k
    Zeko moj dragi, odskakući iz kluba i vrati se odakle si i došao. Nije ovo za tebe. Ovaj intervju spada u domenu najnebuloznijih u posljednjih mnogo, mnogo godina.
  • Goran86
    202
    Zeko najavljiva rezanje troskova kluba ukoliko ne udemo u ligu prvaka. Pa kakva je to poruka i motiv za nase nogometase? Samo se nadam da se ne rađaju dvije struje u dinamu Zajec vs. Manenica.
  • miro
    5.9k
    netko je rekao prije par dana da je to zbog premija za LP, tako da na plaće trošimo cca 35 milja ove sezone
  • Jurki
    16k
    Pa tko ce ga kupit ako kaze da je los? :DLaugreano

Kakve jebene veze to ima?
    Nitko ne kupuje igrace na temelju izjava predsjenika xy kluba.
    Ne kuzim zbog cega je uopce isel spominjati tog Mmaeea?
    Ovakvim glupim izjavama samo jos vise bu okrenul ljude protiv sebe.
    I bome bi se nakon takvih izjava covjeka koji je cijeli zivot u nogometu.. mogli svi skupa zapitati razna pitanja.
    I kaj nas ceka u buducnosti ako predsjednik kluba izjavi hrpu pizdarija i gluposti koje su njemu ok.

Edit: i da recimo se skresu svi troskovi u klubu.. one iduce sezone bumo imali jos losiju momcad.. pa ce se opet rezati proracun - na kraju bumo dosli na razinu Šibenika i Cibone.
    Koji kurac???
  • Špan
    2
    Stvarno ste se popišali po svima nama svi koji si Zeku rugate za bilo što izjavljeno!

Jebenu, najveću Dinamovu legendu u Jugoslaviji ste sveli na nivo tih svojih jadnih WP rasprava i jadnih komentara. Luzerski mentalitet, ništa drugo niste! Kao da je -50 na tablici. Čovjek nek bude doživotni predsjednik ako treba što se tiče mene. Sto puta ću ga radije gledati kao predsjednika Dinama, pa i ako kiksa u izjavama jer je prirodan, nego fejkere koje su vam četnički uzori iz Međugorja dovodili. Sram me u vaše ime. Ne treba vam bolje od harmonike.Ako kršim jebena pravila, neka me moderatura slobodno banira!
  • Crni86
    8.5k
    samo se ti tjesi i pokusavaj nac nes pametno izmedu redaka kod covjeka koji ne zna jednu normalnu izjavu slozit a kamoli pricat izmedu redaka.

Nije kreirao sportsku politiku prije 3 mjeseca je na jednom sumitu totalno drugacije govorio. Zalosno iskreno da se na ovakve razine spusta jedna legenda. Zalosno je da se mora pisat i rec da bi bilo bolje da ode. Na kraju igraci odlaze, uprave prolaze… Nitko ali nitko nije veci od dinama.
  • Jurki
    16k
    svaka cast Zeki za igracku karijeru, za borbu za povratak imena.. ali

NITKO NIJE VECI OD DINAMA pa ni Zajec.
    Svatko ko zasluzi kritiku, ga se treba kritizirati. Isto je s pohvalama.
    I njegove prijasnje zasluge mu ne daju za pravo da moze lupati ko otvoren prozor.
    Isto tak kak ces ti dovuci neko pojacanje u ljetnom prijelaznom roku, ako ti presidente sad drobi o drasticnom rezanju svega zivog i mrtvog????

Nije me briga za legende, ako te legende narusavaju ugled Dinama svojim javnim nastupima.

Ponavljam nitko nije veci od Dinama, ni ja, ni ti, pa niti jedan igrac, niti jedna legenda kluba.

Edit: evo i kak ce bilotko od nas moci opravdati proces demokratizacije kluba, kad ti demokratski izabran predsjednik prica ovakve nebuloze??
  • Kermit
    280
    ↪Kermit samo se ti tjesi. Nije kreirao sportsku politiku prije 3 mjeseca je na jednom sumitu totalno drugacije govorio. Zalosno iskreno da se na ovakve razine spusta jedna legenda. Zalosno je da se mora pisat i rec da bi bilo bolje da ode.Crni86

Očito je da negdje u vertikali vodstva nešto ne štima. Dok god neće svi zajedno puhati u isti rog, imat ćemo problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.