• dbut
    103
    ma to je redovita sjednica, samo pisu da ce tema biti i sportski rezultati. A realno o cemu imas drugo pricat nakon ovakvih rezultata?

samo smjena trenera nema nikakvog smisla, 4 komada u jednoj sezoni je previse, ak plairaju smjenit trenera onda prvo neka sebe smjene i postave nekog tko zna kaj radi i neka taj slozi normalan sporti sektor koji ima glavu i rep, neka taj dobije budjet i slozi ekipu...
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Nemam pojma. Lanac odgovornosti mi nije bas najtransparentniji :lol:

Mozda IO formira anticipiranu odluku. Za slucaj da ga uprava zeli smijenit daju unaprijed svoju suglasnost ili nesuglasnost.

Mozda ce bit opet onakva od 7 minuta :lol:
  • Orc123
    10.8k
    Ako smjene oni trenera prije nego nađu SD nek kolektivno raspuste klub jer bi tako svaka šuša mogla voditi klub!!
    To bi tek bio odraz nepostojanja vizije i nadasve amaterizma na svim razinama. To kaj bi vi smjenjivali trenere svakih 2mj to se moze raditi u Dinamu iz Obreža a ne u sudioniku LP! Bolesno....ovo uopce nije stvar jel Fabio je ili nije trener za Dinamo......ima cilj kojeg mora ispuniti, ako ne ispuni, hvala i LP.....

Napravili smo vec w put sok terapiju sa promjenama trenera, ocito to nema nikakvog pomaka. 4. Trener u godinu dana bi bila smijesna odluka!
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    mislim da razlog ove sjednice u prevedenom znaci da Cannavaro leti sa prvim iducim kiksom nebitno bilo to protiv Slavena, Lokomotive ili Varazdina, a jos pogotovo ako na toj sjedinici budu dali podrsku trenreru, a hvala Bogu pa smo imali vec 2 primjera ove sezone (Jakir,Bjelica) pa znamo da kada uprava javno iznese podrsku treneru u prevedenom je bivsi nakon 2 utakmice.
  • Crni86
    8.5k
    mislim da razlog ove sjednice u prevedenom znaci da Cannavaro leti sa prvim iducim kiksomdinamozivivjecno

Sjednica je redovna tako da ne znam od kuda si uspio izvuc ovaj zakljucak.
  • marcio amoroso
    40.1k
    Sjednica je redovna i ne histerizirajte bzvz. Prave ste babe narikače.
  • emilperska
    8.9k
    Postavimo si 3 bazična pitanja:

1. Da li Cannavaro moze preokrenuti sezonu?
    2. Da li je Cannavaro dugorocno rješenje za Dinamo kakav mi zelimo?
    3. Da li itko vidi ikakvu ideju igre kod njega, a da se išta (bar 1%) poboljšalo u odnosu na Jakira i Bjelicu?

Ne, ne i ne..

Arrividerci Mister!

Dobro došao HR trener tko god..
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Nazalost "briselska komisija" koja nam ocito vodi klub nije u stanju reagirat ispravno i na vrijeme. A tako jednostavno i savrseno si objasnio situaciju.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Dobro došao HR trener tko god..emilperska

I Garcia po meni također. Nije domaći, ali ima iskustvo treniranja u našoj ligi i ne bi mu trebala prilagodba.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Apsolutno se slazem a i vise sam dojma da je Fabio u Dinamu da se na njemu uci i zgrabi neko trenersko iskustvo … a takve trenere ne trebamo kojima je Dinamo samo neki projekt u karijeri.. trebamo iskusnog trenera koji je vec izvukao ekipe iz govana, koji je nekaj osvojio ili koji to moze sa svojim karakterom nadoknadit… nije ni gattuso recimo neki znalac ali je teski ludjak, tocno takav kakvog ludjaci sa juga trebaju..

A uz to ne vidim ni 1% pomaka u igri … a ono sto se zazivalo oko posjeda lopte i neigranja dugih lopti bas isto ne vidim… jucer doslovno svaki napad duga lopta, koja se izgubila
  • Zg123
    1.3k
    Kakav mrtvi Garcia covjek u Nizozemskoj i Portugalu debelo flopao. Ako ce nam referenca biti njegovih impresivnih 1.12 bodova sa Istrom onda stvarno ne zasluzujemo nista bolje od 3 mjesta i igranja KL
  • don
    11.6k
    1. Da li Cannavaro moze preokrenuti sezonu?
    2. Da li je Cannavaro dugorocno rješenje za Dinamo kakav mi zelimo?
    3. Da li itko vidi ikakvu ideju igre kod njega, a da se išta (bar 1%) poboljšalo u odnosu na Jakira i Bjelicu?
    emilperska

da, da i da.

inače, ne pokreće trener sezonu već igrači.
  • emilperska
    8.9k
    inače, ne pokreće trener sezonu već igrači.don

Ne vozi ni gorivo nego automobil, pa ako imaš krivo gorivo neće ići ni automobil..
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    https://www.24sata.hr/sport/u-utorak-sjednica-io-a-dinama-doznajemo-hoce-li-tema-biti-i-status-trenera-fabija-cannavara-1036398

Kazu status trenerskog maga neupitan. Znaci gotovo je. Vodstvo zabija zadnji cavao u nas lijes. Cestitam :clap:
  • Cif
    285
    nije trener problem.Problem su igrači i to ne jedan ili dva nego 90 posto njih.S Canavarom ili Ancelotijem na klupi sezona če se isto završiti.Ako če igrači htjeti moglo bi biti nešto.Ak neće slijedi nam 3 mjesto.E na kraju sezone Sportski direktor koji bi trebao već sad biti postavljen treba aktivirati nuklearku u svlačionici i prodati ili pokloniti 90 posto igrača i trenera glavnog i sve pomočne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.