• DiddyGuela
    3k
    Brave heart nastup jucer ali na zalost niti to vise nije dovoljno. Vrijeme gazi Kapetane, vrijeme je za mirovinu.

Nadam se da ces nas iz neke druge pozicije i dalje voditi kako si nas vodio svih ovih godina.

:heart:
  • OsamŠest
    4.6k
    Ni sjena igraca prije odlaska u Kinu. Srce ko Sljeme, kvaliteta banana…Big Daddy

Ja sam mislio da je tebe Petković opametio..
  • Big Daddy
    1.4k
    Meni se javio, našalio se, kao i dalje privatno, ne biti previse zavidan.
  • Silvek1986
    63
    Ademi mora u prvih 11. Nema vođe na terenu i onda izgledamo kao jučer. Treba neko biti unutra da povisi ton na ove kojima nije stalo da trče u oba pravca...
  • Olmic
    4.2k
    rade s 10 igraca nego s njim u postavi, odnosno dode na isto
  • Silvek1986
    63
    izgledali smo dobro protiv Hajduka na Maksimiru kad je bio unutra. Ne znam, možda ja i dalje vidim kod njega dobre stvari koje mislim da bi nam trebale zadnjih 9 kola. Ne trebamo ljepotu u igri, trebamo golove. Ademi se zna ubacit iz drugog plana i stara je lisica tako da mislim da može uvelike pomoći pogotovo svojom pojavom na terenu. U prvih 11 nemamo niti jednog lidera, Mišić je kapetan, al je mlak neće on povisit ton na Stojkovića ili Baturinu...
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Možda je nepopularno, ali slažem se da bi u zadnjem krugu Ademi trebao više igrati. Ne svih 90 minuta, ali mislim da on prije svega psihološki može dići ekipu. U zadnjih nekoliko utakmica koje je igrao uopće nije bio loš za razliku od prve polusezone kada je bio dosta očajan.

Mislim da nam njegova srčanost defintiivno treba za kraj ove sezone, najbolje bi bilo da on i Sučić podijele minute.
  • rokikaciga
    711
    Definitivno nedostaje malo "krvi" u ekipi. Netko tko ce jebat mater i grist svaku travku na terenu.
  • Dudu 9
    577

Kako će više igrati kada se skoro svaku utakmicu ozljedi i traži zamjenu. On je gotov, pomirite se s tim.
  • Praskaton
    4.1k
    Ademi koji će igrat na poziciji šestice,otvarat napade,razbijat suparničke i čuvat leđa kreatorima svakako ima mjesta za nekih 30-45min.

Ademi koji će bit box to box,ulazit iz drugog plana,ići visoko i igrat neobaveznu igru sigurno ne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.