• gledatelj
    729
    Evo jedno ultra nepopularno mišljenje. Da sad dođe, Čačić bi se prošetao ligom do kraja.
    Nit sam njegov fan, niti je to realno, čak ne bi ni volio, ali vjerujem da bi to uspio, kao i zadnji put.
  • znajdatevolimja
    286

E pa sad ovako, da ne bi mislio da sam zbog manjka lajkova na mom profilu jedan od onih koji su jučer počeli čitat zonu i trovat ju svojim komentarima, svakako možeš otić pogledat kad sam imao prve komentare, samo am znao imat duga razdoblja da ništa ne pišem.

Sad kad sam to razjasnio, ti stvarno pitaš kada su se desile namještene titule? Čovječe, u prvenstvo je Dinamo kretao sa 12 bodova prednosti jer mu Lokomotiva nije smjela ništa. Sudačkih odluka ne da je bilo upitnih nego su bile toliko smiješne da me često znalo biti sram ponedjeljkom u školi, jer kako ćeš ti objasniti nekome da ti voliš i živiš Dinamo, ali ne ovaj Dinamo, da postoji futsal, izbori, itd.

Mamić je vedrio i oblačio HNS-om, pa tako i sudačkom organizacijom. Pa pobogu postoje videozapisi na youtubeu. I još bezbroj primjera da ne duljim.

I ne, ne širim tovarsku propagandu, s dedom sam u njegovoj fotelji pogledao jednako utakmica hajduka koliko i Dinama, jer smo u svakoj njihovoj utakmici navijali za protivnika, a dedu sam pokopao sa Dinamovim šalom, istim koji ću nosit u nedjelju.

I da, zato je Dinamo kao treći više moj ponos, a onaj Dinamo, pa čak i prvi nije bio moj ponos. Dinamo je ideja, a ne osvojene titule, Dinamo je simbol nečega što za vriejme takvih titula nije bio i utuvite si to u glavu. Dinamo je više od mjesta na tablici i 4-3-1-2 formacije.
  • mlkaskic
    124
    Još uvijek je sve moguće. 36 bodova je još u igri. Nek se diže tenzija.
  • Jaro
    9.3k
    moguca je i invazija vanzemaljaca sutra...
  • Noel
    9k
    Da su od početka HNL sezone igrali u prvih 11 Čavlina Pavić Mikić Jakirović Vrbančić Šunta uz Baturinu Sučića Mišića imali bi makar isti bodovni saldo kao i sad. Al bi barem afirmirali mlade igrače.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    ajde to reci prošle godine u 6. mjesecu da nam ne trebaju nikakva pojačanja i da se okrenemo Čavlini, Paviću, Mikiću, Jakiroviću, Šunti u prvih 11. Lako je biti general poslije bitke.
  • ŽacZgb
    139
    Podsjetilo me na neka davna vremena kad smo mislili da budu mladi reprezentativci uz neke starije i iskusnije odlični.

Ljubojević (21), Ješe (23), Pranjić (22), Buljat (22), Cesar (22), Tomić (21), Čale (19) + prvi dio sezone Kranjčar (20), drugi dio sezone Modrić (18)

Rezultat,najgori ikad u HNL.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Ukoliko u zadnjem krugu prije derbija sa Rijekom bude jasno da cemo u derbi sa sektom ulazit sa vise od tri boda razlike, a Rijeka bude jos tu negdje sa njima il prva treba Rijeci pustit da dobiju te dat sve snage svijeta da se kolo poslije tovari dobiju. Da barem ne gledamo kako sekta orgija.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    zasto bi Dinamo ikome trebao pustiti utakmicu? Rijecani imaju sve u svojim rukama i ako ce biti bolji u toj utakmici pobjedit ce, vrlo je jednostavno.
  • miro
    5.9k
    Ne bih pustio nikome ništa, nek osvoji onaj tko je najbolji
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa jer bi bilo nemjerljivo gore ispusit titulu od sekte. Vec samo orgijanje tih likova bi bilo neizdrzivo.

Ali sto je puno bitnije je, kao sto je netko napisao, da je sekta puno opasnija za nas. Rijeka osvojila il ne osvojila titulu oni ce opet sve rasprodat.

Sekta je rezimska tvorevina koja se od strane politike gura svim silima da osvoji naslov. Sto bi tek bilo kad osvoje. Pa i sada si ne mozemo objasnit od kuda im novci i kako vec davno nisu ugaseni.

Kod tih me ne bi cudilo da ako osvoje da od jednom "slucajno" imaju veci budzet od nas. Ako vec ne osvojimo je od kljucne vaznosti da sekta ne osvoji.

Oni ako ne osvoje raspad se nastavlja. Ako osvoje balon se dalje pumpa a nase sanse da razbijeni uzmemo naslov pored sekte koja ce se jos jace gurat sa svih strana i na sve moguce nacine, postaje vrlo mizerna.

Tako da cinjenica jel Rijeka il sekta osvaja naslov ima direktan nogometni utjecaj na nas. Pa ako vec tada bude jasno da je gotovo za nas barem treba svim silama pokusat sprijecat da sekta osvoji.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Mrzim ,,derbije". Mrzim ih iz dna duše. Uvijek budu te utakmice predimenzionirane kao da su posljednje ikad. Meni je uvijek bitnije kako Dinamo igra protiv Belupa (i eto sad šanse idući tjedan). Ako ćemo uloviti priliku za naslov, opet će ključne biti male utakmice, a tu smo ove sezone kriminalni
  • nemapredaje
    4.4k

Tako se prije par godina i na Poljudu dogodila
  • zg041
    229
    mozda nekom nepopularno..ako ce trebat ,pustit da Rijeka pobjedi (i dignut poruku "oh neee" ) ,samo da cigani ne osvoje
  • Paggini
    40.1k
    Možda nepopularno, ne bih nikad htio da moj klub namjerno ide gubiti utakmicu da neki drugi klub ne bude prvak. To mi je vrhunac luzerštine.

Ako već utakmica s nama treba odlučiti prvaka, želim da ju odluči naša pobjeda, a ne namjerni poraz.

Ako će tovari biti prvaci u tom slučaju, biti će zato što smo im mi to dopustili, pa bi ostatak vremena rugali da ne bi bili prvaci da nismo pobijedili Rijeku.

Opet, nekako mislim da bih lakse podnio njihovu titulu, nego naše spuštanje gaća Rijeci.

Naravno, ako ispadnemo iz utrke za naslov, navijat će se za Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.