• Mihael2305
    158
    Savjet: promjenit zaštitarsku(redarsku) firmu...
  • M94
    1.6k
    itd, ali su totalno usrali prvu tocku vlastitog izbornog programaPacho

Ne znam zasto svi te "izborne programe" uzimaju za ozbiljno.
    Ja sigurno ovoj ekipi nisam dao glas zbog nekakvog programa, jer su programi tu reda radi. Ko sto programe imaju politicke stranke, Hajduk ili ekipa iz osnovne skole b-d smjena.

Na papiru to ne vrijedi nista.
  • Hercegovacnkdz
    45
    Ljudi dragi, pogrešno ste shvatili izgleda! :)

Birali smo ovo i dobili, Bogu hvala!

Ali ovo nije dobro i vidi se iz aviona da se srlja u propast, kupili su se igrači koji nisu ni blizu pojačanja, vladaju ljudi koji očito ne znaju voditi klub i vode dinamo u propast!.

P.S Izišao sam iz kuće, vraćam se s tekme i pravac na posao!

Tko si ti da sudiš koliko je tko dao iz Hercegovine za slobodni dinamo i odakle znaš koliko sam ja dao?!?

Samo ukazujem na ono što i slijep vidi, a to je da ovo nije dobro, da se raspadamo!
  • DrawTube
    6.3k
    Pozdrav, već 10 godina strastveno svaki dan čitam zonu pa sam se napokon odlučio registrirati jer imam pitanje

Koja je uloga Sanjina Španovića u klubu? :nerd:
  • sport
    4.2k
    Pa zar u kadru nisu isti igrači od prošle sezone?Nije otišao nitko tko je participirao u početnoj postavi.Ovu sezonu 12 kola prije kraja ako ne izvuku igrači ne može je izvući ni jedan trener,Sd,predsjednik ma kako se tko zvao.Igrači su divni,krasni,najbolji kad pobjeđuju,kad gube onda su krivi oružari,treneri,Uprava.Uprava služi kako bi klub funkcionirao na što bolji naćin,kako bi osigurali ekipi sve uvijete kako bi se oni mogli posvetiti samo nogometu.Rezultat nije onakav kakav smo svi očekivali i na kraju prvenstva vjerujem da će se sve dobro analizirati i donijeti dugoročno dobre odluke za klub pa čak i ako osvojimo naslov.A oni koji bi svaki tjedan nešto ili nekoga mijenjali neka igraju igrice,tamo u virtualnom svijetu je sve moguče.
  • Paggini
    40.1k
    Koja je uloga Sanjina Španovića u klubu? :nerd:DrawTube

Javljaju insideri da miče upravu na ljeto!
  • recikaj86
    582
    Dobro al kako je moguće da opet unose toliko pirotehnike? Ekipa DP, ajte se vi lagano ostavite ovog posla, imamo demokraciju ali ne provjerene ljude za te funkcije u klubu!
  • Eduardo
    22.8k
    SVAKA ČAST! Nadam se da vam je dobro i da su plaće dobre! Rezultat je manje bitan!

SLOBODA DINAMU!
    Hercegovacnkdz

Zašto? Jesmo se borili za demokratski dinamo ili ne?!?Hercegovacnkdz

Briga me za što si se borio ili nisi, ali demokracija ti ne daje za pravo - ni tebi ni ostalima da konstantno spamate forum ovakvim i sličnim upisima. Shvatite to više, nije teško... ako ne možete onda forum nije za vas, ne zona konkretno nego bilo koji forum općenito... bezveznim upisima poput ovog mjesto je u komentarima na portalima i faceu. Kasnije ćeš plakati zašto si dobio ban.
  • dmil
    522
    duhoviti ste...isti taj lik je objavio nepismeno priopcenje prije 2 dana,
  • Pacho
    269

Jesu li im uopce osigurani najbolji moguci uvjeti? Nekako sumnjam kad vidim na sta nam lice travnjaci npr. I da, na kraju su trener i igraci ti koji moraju isporuciti, ali odgovornost je na ljudima koji su ih birali.
  • ŽacZgb
    139
    Ajde kaj se proziva uprava po društvenim mrežama na kojima bi za registraciju trebao IQ i psihotest,ali nevjerojatno je da se to i tu radi sve češće. Ok,Marić je zeznuo većinu stvari koje je odradio,ali velika većina igrača su tu godinama i on nema veze sa njima. Nisu ljudi koji su u klubu manje od godinu dana apsolutni krivci za ovu situaciju.
    Peras,Barišić,Vlak i oni prije da ih ne nabrajam,od prvog tjeranja Bjelice su samo rasprodavali sve kaj valja,a dovodili su prinove. Neki igrači su otišli jer prema njihovim riječima nisu za Dinamo,a onda su ih u klub ti isti ljudi vratili. Nekim igračima nisu dovodili zamjenu,pa se sad čudimo kaj su često ozlijeđeni i to se pripisuje ovoj upravi zbog lošeg terena.

7 (sedam) godina lošeg rada dolaze na naplatu,a najgore kaj je baš ovakva sezona pala na leđa DP i sad ljubitelji bjegunca dolaze na svoje sa svojim orgijama.

Da su oni ostali,sad bi pljuvanje išlo njima (zasluženo,ali ne hvala),a ne da svo pljuvanje sad ide ovoj upravi (nezasluženo).
  • KrunoPesca
    61
    cak i da je od tebe nije uopce smijesno...konacno hoce li netko u ovom klubu izaci pred novinare i reci sto i kako dalje?
    Sve jebeni manageri, a odluke se donose prekasno, nepromisljeno i glupo...jednostavno za ne vjerovati
  • Hercegovacnkdz
    45

Znaci spam je sve sto se ne slaze s vasim viđenjima! ODLIČNO, prava sloboda!
  • FelceAzzurro
    212

Spam je jer vristiš jedno te isto non stop kao neka tetka. Što misliš, kako mi ostali uživamo u ovome? Idi na stadion, kupi kartu za zapad ispod lože gdje je uprava i deri se na njih i daj im savjet kako i što trebaju, a ne da ovdje kukaš ko baba neka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.