• PlavacZRima
    383
    SD je dobio nogu - opravdano jer je sportski sektor lose napravio sve ove sezone

Zajec se stalno busao da je on sukreator sportske politike. Prvi predsjednik je je uzeo placu. Vrijeme je i za njegov odlazak.
    Igracka legenda al nema vise kaj radit u Dinamu. Ak misli bit predsjednik da se sam naslikava okolo,nemam problema sa tim al to nek radi iz ljubavi prema klubu a ne za veliku svotu novaca.
  • Nolifer
    9.8k
    https://www.24sata.hr/amp/sport/zajec-bjelica-ima-kvalitetu-vise-od-jakirovica-a-za-hnl-klubove-je-najbolje-da-mi-budemo-prvaci-1010822

E ova izjava, najbolje da nam puste, nam se obija o glavu sada. U HNLu nema puštanja. Samo red, rad i disciplina. Jako me smeta ova nesmotrena izjava...
  • maksimirski istok
    316
    Cordobe, Mbuku, Mmae i slični… Siguran sam da oni znaju šta nama ovaj derbi znači. Super sportska politika
  • CUCAK
    356
    bas nam puno pomaže što rog, hoxha, kulen ili rile znaju što ovaj derbi znači
  • rob ljubavi
    950
    Rile je od silnog znanja napravio nadasve inteligentan potez za drugi zuti
  • Iskrenjak
    269
    Jako jako tužno doba dolazi. Nisam teoreričar zavjera, al ovo je sad već polako sustavno uništavanje hrvatskog nogometa u globalu. Liga nam je na najnižim razinama ikad, tereni se raspadaju, svi redom kupuju čudne strance, kvaliteta nogometa je kriminalna.
    I onda s ovom upravom pada polako, ali sigurno, jedini svjetionik hrvatskog klupskog nogometa. Jedina svjetla točka se polako, ali sigurno gasi.
    Promjene su nužne, još nije kasno, jedna sezona ne znači puno. Ali ako ovo vodstvo ostane - mi svi zajedno padamo na razinu zemalja okruženja kojeg nazivaju idiotskim nazivom regija.
    Za dinamom pada repka, a onda ide i dalje sve za njom.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    I da spomenem. Meni nisu problem stranci koji su dovedeni, realno neki naši igrači su još gori. Nije mi čak ni problem trener. Problem je što nemaš JEDINSTVENU upravu koja stoji iza trenera i iza momčadi. A u isto vrijeme imaš momčad koja ima 3 kapetana, 5 senatora koji misle da su veći od kluba i toksične navijače i komletni novinarski prostor koji je protiv nas. Gdje nam trener dolazi pitati jel treba i on ići jer je SD dobio otkaz, pa TO JE NEŠTO ŠTO SE ISKOMUNICIRA SA TRENEROM. Gdje je Manenica, gdje je Zajec kada treba izaći pred novinare, kada se vuku potezi bili oni dobri ili loši svi se jebeno skrivaju. Ovo je moj zadnji post najvjerojatnije danas jer su mi svi ispucali i zadnji tračak strpljenja i povjerenja (i momčad i uprava), ovakvu neozbiljnost i nesposobnost nisam jako dugo vidio...
  • BoracZaIstinu
    3
    Hoće netko iz kluba danas pred kamere? Ili se čekaju idući predsjednički izbori? Osobno mislim da su najodgovorniji za ovo senatori zbog kojih se od prošle godine nije razvila kemija u ekipi, ali netko je onda trebao presjeć, ali nisu imali muda. Nit uprava, nit Marić. I eto simbolički nam se vrati da RPG zabi za vodstvo, a Rile sjebe cijelu tekmu. Kako god, iz kluba treba jasna komunikacija, a ne da glume neku sektu, na što pomalo i liče.
  • San Lorenzo
    18.7k
    Gdje je Manenica, gdje je Zajec kada treba izaći pred novinare, kada se vuku potezi bili oni dobri ili loši svi se jebeno skrivajuDragon1Warrior123

Zadnje što mi treba su patetični istupi i ohrabrivanje navijača.
  • Stara garda
    53
    Imali ste jedan jedini cilj za ostvariti - uzeti titulu, s nikad većim budgetom. Hvala i doviđenja, učite se na nekom drugom
  • Olmic
    4.1k
    Nadam se SD ovaj tjedan jer nema vise vremena za cekanje…
  • Nolifer
    9.8k

SD i novi trener pod muss
  • Olmic
    4.1k
    o novom treneru mora odlucit sd. Ako ce htjet fabia onda Fabio mora i ostat
  • Pacho
    269
    Hvala svima na predivnoj sezoni. Doci od onakvih uvjeta na ljeto u odnosu na konkurenciju pa do ovoga je zlocin.
  • Papastrumf
    14.7k
    Ja samo ne znam s kime se vi ovdje borite?

Ja tu doslovno ne vidim niti jednu osobu koja pokusava obraniti neobranjivo.
    Netko je zeznuo, netko ce odgovarati, vrlo jednostavno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.