• don
    11.6k
    ako će se ikome zamjerati zbog Bjelovara, onda 90% igrača ne bi bilo u kadru.

glupost.
  • wolfgang14
    2k
    ↪Olmic ako će se ikome zamjerati zbog Bjelovara, onda 90% igrača ne bi bilo u kadru.

glupost.
    don

sarkazam
  • rakurs
    827
    Jel ovaj crveni znači da ga nema 2 tekme?
  • Danko
    1.6k
    Mislim da će dobit 2ili3
  • Kastrator iz zasjede
    46
    Vrati se Mamaee.Ako nista jeftiniji si 5 puta.Galesic od kupa do hnla kao da ga misko ko agenta ubacuje.Ali galesic se ne proziva,komentator ne reze glavu,rezimski novinari ne bacaju pikado strelice u prekrizenu sliku mamaee na zidu,ne histerizira se po forumima,ne secira se svaki potez.Jbga jedva 3 mil eura plus jankovic koji vrijedi 4.5 te bonusi i visoka placa njemu ne stvaraju pritisak.Dvostruki kriteriji,podjele u svlacionici - sifra bjelica,hajke na izabrane i podjela stranci domaci blagoslovljena i ovdje je kumovala ovom svemu.Losa atmosfera,lose igre.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Lik je isao na loptu u trenutku kad smo bili na 2:2.. Da nije isao na nju rekli bi picka, imamo situaciju za uzet tri boda. Lucic je dosao prvi do lopte i to je to. Po meni on i Torrente prvi par, a sad..
  • Kastrator iz zasjede
    46
    Di je bio kod gola za 2-2 ? Aj vidi koga cuva i zamisli mamaee u istoj situaciji.Nebi silazio s naslovnica novina i foruma da bio on.U obe situacije i gol i crvenim.Mrzim dvostruke kriterije i s tim ne aboliram mamae i boli me k za njega.Al eto nitko nece da kaze pa cu ja ovo sto je dosada pokazao pa cak i u kupu protiv trecekigaskog napadaca je sramota osobito na taj ulog.Ako se moze odma sudit strance moze i ovog,belcara i slicne.Odma rezat glavu svima.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    vezni je zabio, ne napadac, pogledaj snimku opet. Stoperi svoje cuvaju, tko ne cuva svoje?
  • Kastrator iz zasjede
    46
    Sve je u kutu gledista.U medijskoj hajci,ne samo u sportu,sve oko nas...uvik je neko markiran,uvijek se nekom vise da prostora,nekom se prepisuje sve,nekom nista..mah nema veze.
  • Teofil Kateran
    2k
    Di je bio kod gola za 2-2 ?Kastrator iz zasjede

Jesi ti realan da kriviš Galešića za gol koji je zabio igrač koji je neometano iz drugog plana pored Sučića i Kačavende ušao u 16 i zabio glavom?

Galešić danas skroz korektna utakmica.
  • Jaro
    9.3k
    dosao Krovinovic izmedju Interovca i Kacavende koji ga prate pogledom i s 12m glavom plasira loptu u gol - nikakbe veze tu nemaju stoperi kkji su cuvali svoju liniju. Interovac je i u orvom poluvremenu tago pogledom ispratio igraca koji je srecom lose pucao...
    Nadam se da ce mu karijera vani ici bas ovako kako se on odnosi prema igri danas...
  • Dinaminjo
    1.3k
    Galesic u 25 min je ispao kako ne bi mislim.nitko sa ovog foruma..
  • San Lorenzo
    18.7k
    Gale je danas bio jedan od boljih.
  • Kastrator iz zasjede
    46
    O tome upravo i pricam.Ociijene dovoljno gore al dobro dokazao si poantu.Za jednog bi ovo bila horor tekma,za drugog je jedan od boljih koliko god to smijesno zvucalo ali dobro ponavljam potpis si stavio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.