• rokikaciga
    417
    u prvom poluvremenu je kasnio sa odigravanjem lopte ali obrambeno jako dobro u globalu. Ja sam zadovoljan. Vidi se da je bila trema da ne pogrijesi. Onaj dribling petom mi je samo izmamio osmijeh.
  • ŽacZgb
    69
    Znao sam da smo kupili odličnog stopera,ali da će ovak rasturat… Ak sam dobro ispratio 2 kontre je presjekao. Igra bez kompliciranja,možda 2 netočna dodavanja (mislim da su duga bila),pa nije bilo opasnosti za kontru. Podsjetio me na Josipa Šutala,kakva tekma. Bravo Niko!
  • Crni86
    8k
    Vidi se mala nervoza, al doc ce to na svoje. Jako dobar danas i bas sam se razveselio vidjeti ga prvi put u svetom dresu.
  • wolfgang14
    1.9k
    momak je lagan na lopti, ima tehniku i inteligenciju. DOBAR
    edit: i napokon da za nekoga na osnovu prve utakmice možemo reći da je pojačanje
  • CastAway1986
    2.6k
    Odlična igra i clean sheet ! Volio bi ga vidjeti u paru s Theopilom
  • Orc123
    10.5k
    Bravo, kvalitetan debi!
  • sanjinlego
    3.5k
    Znam, neki će reći: “To je Šibenik.” Međutim, njegov gard i pristup na terenu pokazuju da je lider, da je igrač za Dinamo.
    Uz to, igrao je na lijevom stoperu, a na desnom je još za razinu bolji. Ali, što je tu je.
    Ako ostane još sezonu ili dvije, ne bih se iznenadio da ga Fabio ili neki od budućih trenera postavi za kapetana.;)
  • Laugreano
    3.3k
    Bas odlican danas!
  • blubach
    782
    Hvala k*rcu da konačno ne moramo onu debilnu mantru nekome govorit "dajmo mu vremena, treba se priviknut".
    Ok, ovo je Šibenik, ali čovjek izgleda ultra sigurno sa i bez lopte u nogama.
  • hardek
    4.1k
    Ostaje mi u pamćenju ona lopta kojom je presjekao Šibenik na pola, iz toga se rodila praktički najbolja šansa u prvom poluvremenu kada je Cordoba malo uranio i ušao u zaleđe ali i užasno primio loptu.

To će nam biti od velike pomoći protiv ovih bunkerijada
  • NVKOD
    2.9k
    NG.gif

Hladnokrvno, rutinerski.
  • Paggini
    38.3k
    Ok, ovo je Šibenikblubach

Hahaha, pa bile su nekima i Lokse i Istre i Gorice i Osijeci i Belupoi, pa su bili očaj.

Sve se slažem, jako fin debi, jako pozitivan dojam, ali ova njegova progresivna dodavanja po podu su bila baš mrljava hahah, pogotovo kad se usporede s Mmaeeovim tehnički savrsenim dodavanjima u vezu. Ali dobro, ako je to jedina zamjerka, zamjerke nema.

Volio bih samo da je uzeo jedan barem šut s 20-25 metara hahah
  • Izet Hajrović
    3.8k
    I Mmaee i Galešić su s loptom u nogama televizor u boji za KTC-a i Torrentea uz sav respekt prema njima, pogotovo prema KTC-u.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Treba mu par tekmi da se uigra oko dodavanja..
  • blubach
    782
    ali ova njegova progresivna dodavanja po podu su bila baš mrljavaPaggini

Ovo neću pripisati nikakvom nedostatku prilagodbe ni nekvaliteti, već isključivo opreznosti jer nije htio ništa zasrati u debiju. I pogodio je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.