• Efes Pilsen
    10.1k
    prihvacam, ali daj mi objasni to. Ja sam vidio ekipu zeljnu, 2 gola, 2 puta prednost. Branili sve do tog jebenog ubacaja
  • Kermit
    276
    Nemamo sredinu cijelu sezonu. Kak oto oni ne vide. Zakaj nisu mogla biti 4 iza pa sa gjrnes Franjica u sredinu s Ademijem.

Na stranu ozljede, viroze, itd...valjda slažeš taktiku po igračima koje imaš, a ne kako bi ti htio. Propuh u sredini, kroničan propuh.
  • DrawTube
    6.3k
    Je li moguće da neki smatraju ovo najnižom točkom u povijesti kluba?? Draži mi je i ovakav nego kakav je bio prije 10g, i gledat ću ga u 2. ligi ak treba

Nevezano za to, nitko tko je trenutno u sportskom sektoru na ljeto ne smije biti u klubu.
  • Kermit
    276
    Nevezano za to, nitko tko je trenutno u sportskom sektoru na ljeto ne smije biti u klubu.
    nowReplyOptions0
    DrawTube

Nema nikoga u sportskom sektoru već mjesec i pol.
  • Zg123
    1.3k
    pa tko je onda dogovorio Belcara i Mudraziju? Duh sveti?
  • Cif
    284
    rezultatski u HNL-u osim rjekinog naslova ovo je najgori Dinamo u zadnjih 20 godina.Pa i dok je rijeka osvojila naslov smo bolje igrali
  • Papastrumf
    14.6k
    al smo dobili novih clanovaOlmic

I imat cemo ih jos. Ja sigurno necu prestati raditi svoj posao ako ga netko drugi ne obavlja.

Jebali vas clanovi vise da vas jebali.
  • Noel
    9k
    Ljudima u klubu neće pomoć ni svi bogovi marketinga da nakon ove sezone privuku ljude Dinamu. Sljedeće godine će te imat nas 500 na tribinama nas najbolesnijih. Baš me zanima ko će kupit godišnju nakon ovakve sezone. Baš me zanima ko će gledat dolaznost godišnjaka kad će se prodavat na ljeto iste. Rušenje kluba u svim segmentima.
  • NitkoBitan
    23.6k
    Kme kme. Zakmecite i o Sanjinu kao tovari. Slijedi nam raspad sa 80 mil prihoda u ovoj sezoni.
  • Kermit
    276
    pa tko je onda dogovorio Belcara i Mudraziju? Duh sveti?Zg123

I ja bih volio znati vjeruj mi. Stvarno ne znam tko sad vodi sportski sektor. Manenica? Zeko? Skauti?
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Tjedan derbija:

3 utakmice
    2 poraza
    1 neodlučen ishod
    2 zabijena gola
    7 primljenih golova
    3 crvena kartona
    Ispadanje u kupu
    7 bodova zaostatka u prvenstvu

:sad:
  • Infinity
    17.5k
    Previse zavjera si stvarate ovdje, covjek bi pomislio da je moderatura dosla iz Sjeverne Koreje da sluzi par godina na Zoni.

Gotovo identican post sam ja kao administrator par minuta ranije napisao. Ovdje je dozvoljena svaka kritika, ali vrijedjanje ne. Nekima je to tesko shvatiti.
  • Cif
    284
    dal' je vrjeđanje ak se treneru kaže da je nesposoban i nedostojan Dinama??
  • vlatkomarkovic
    367
    Ne znam čemu ova histerija sada, prošli tjedan je već zakucan zadnji čavao u ovu sezonu, ovo sada sve je odrađivanje. Hitno novi SD i to je to...
  • Rex Ramae
    2.9k
    Ni treći trener u sezoni nije dobar? Da nije možda krivica u nekome drugo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.