• Facke
    5.3k
    Dajte ostavke draga nova uprava dragi novi ljudi u Dinamu. Ovo je kolaps. Mi toneme i toneme i toneme. A odgovornost ne preuzima niste. Niste zasluzili biti dio Dinama. Dovidenja. Mi nismo u stanju u HNLu nikoga dobiti. Nemame igre , nemame nist. Strasne. I to se u par meseci.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Nisu nas Francuzi unistili, dao bi mnogo da je Max tu danas.. unistio nas je vezni red, niko nista defanzivno, al bas nista..
  • Peškaman
    6.3k
    Prvi koji treba dat' poziciju na raspolaganje je Zajec a onda i ostali 'pod njim'.
  • PomoćniSudac
    19

Nemam naviku komentirati po Zoni (možete i po mom profilu to vidjeti). Ali danas jednostavno moram. Nažalost, svega se načitam pa i onog da je u Dinamu sve ok ali nas "jednostavno ne ide". Pa se čak uspoređujemo s Liverpoolom na način da:"I oni imaju svoju crnu rupu i isto su ispali iz FA cupa kao mi iz Hrvatskog kupa". Svaka čast na takvim komentarima no ne slažem se.

Slažem se primjerice s ovim komentarom. Točno sam sve ovo htio i ja napisati ali si me preduhitrio.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Jebeš mi sve, ali ja bih nakon ovoga odsjekao pola momčadi i poslao ih na tribinu... Uključi juniore, daj priliku ovima koji nisu igrali pa ako se ne pokažu pošalji i njih na tribine i onda na ljeto REMONT. I to sa vrha prema dolje... Ne znam koja je ovo već bitna utakmica gdje je Ademi opet ozljeđen, gdje nam vezni red pojedu jer se Baturini ne da trčat, gdje nam na bekovima rade dar mar jer je "nekima nije jasno gdje igraju" pa igra taj Ristovski...

Od trenutnih igrača STOJKOVIĆ, Torrente, RPG, Pjaca i Mišić imaju prolaznu ocjenu, to još neki kurac vidim u Franjiću, Galešiću, Kangi i KTC-u koji je u godinama ipak. Sve ostalo poslat u 3 pm i uvest juniore i na ljeto zamjene. Ne znam više šta uopće reć... Jedino mi je nekak žao što Cordobu nikak neviđamo, kao ni Kačavendu jer su mi oni jedini upitnik... Ovakvu jednu momčad bez kičme, bez nogometne inteligencije, bez garda nismo jako dugo imali...
  • NitkoBitan
    23.6k
    Vec sam rekao i prije, senatori ce nas u grob poslat. Hvala drumskim razbojnicima Ademiju i Ristovskom.
  • Socrates
    133
    Sezona je usmjerena i mnoge stvari su jasne. Klub se proposino osramotio u ovoj sezoni po prvi put u 20 godina. Hajduk je uzeo 8 bodova u 5 utakmica do današnje, a Rijeka 10 bodova u 6 utakmica. Mi s ovakvim poklonima i dalje kaskamo 7 bodova kao i prije početka proljetnog djela sezone. Prvenstvo je gotovo, iz kupa smo ispali i igrat ćemo Europsku konferencijsku ligu s gigantima poput Borca i Celja. Sumnjam da smo i protiv takvih ekipa favoriti s ovakvim trenerom i pridošlicama.

Hoće li itko iz kluba istupiti o planovima za dalje jer sumnjam da će se odreći fotelja? M.O. im je da prebacuju odgovornost jedni na druge i izvlače se na "nakaradni" statut. Pa tko je taj statut dogovarao?

Za nekoliko dana se obilježava godinu dana ovoga mučenja i poetski je da smo se u tim danima oprostili od borbe za naslov. Počinjem vjerovati u karmu...
  • NitkoBitan
    23.6k
    Klub se proposino osramotio u ovoj sezoni po prvi put u 20 godina.Socrates

Mrs u pm spavacu, neke stvari si prespavao ocito.Od sramotnih rezultata u Europi, glavinih presica, represije,2017. godine...
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Ja sam konacno vidio krv, zelju.. Stojka kako trazi kontru na 2:1.. Meni je cijelu sezonu najveci problem izostanak ciste 6ice. Pa mi smo danas kljucni gol primili jer vezni nisu ispratili njihovu vezu
  • Olmic
    4.1k
    ti i ja smo onda gledali dvije tekme jer danas krvi i zelje je uklizivanje adrmija 3 puta
  • Zagreb1992
    2.1k
    U tjedan dana bez pobjede u derbijima i ispadanju iz kupa ..Jel možda sad vrijeme da se alarmi u klubu upale ?
  • Krulek
    733
    Davnih dana rekoh da je super biti optimističan, ali ne i nerealno optimističan, nekritičan i s prezirom i kojekakvim negativnim kvalifikacijama se odnositi prema neistomišljenicima, koji možda još više vole Dinamo od vas. Vrijeme je za potpuni reset od igrača, trenera do uprave, onog dijela koji ima prste u ovoj katastrofi
  • Olmic
    4.1k
    al smo dobili novih clanova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.