• emilperska
    8.7k
    Manenica nije doveo nikoga. Sportski direktor je dovodio trenere uz blagoslov IO-a.Papastrumf

Nemam uvid u sistematizaciju radnih mjesta u klubu. Ali prilično sam siguran da je se IO mogao jebat ako bi Manenica odbio potpisati otkaz Bjelici ili ugovor MMAeu. On je vec godinu dana čelni čovjek Uprave koja sve ugovore mora potpisati.
    Bez Maneničinog potpisa se ne moze i nije se mogla nabavit sjedalica za stadion. Druga je stvar sto je on prvih godinu dana vjerovao Mariću i potpisivao sve sta su mu stavili na stol.

Na stranu sad sve, iz financijskih krugova oko mene sam čuo sve najbolje za Manenicu. Nadam se da ce ustrojit moderan klub koji ce od 20 naslova, osvajat 19 :)
  • Jaro
    9.2k
    Ali prilično sam siguran da je se IO mogao jebat ako bi Manenica odbio potpisati otkaz Bjelici ili ugovor MMAeu.emilperska

IO je mogao smjeniti Manenicu recimo...
  • emilperska
    8.7k

Manenica nije čovjek koji je kao ovi iz IOa i NOa tu "volonterski" uz beneficije koje proizlaze iz tog statusa (loža, free gostovanja itd).
    Skender, Nauković,Kovačević, Omazić, Pavličić Bekić i Globan su ljudi koji i dalje rade svoje poslove i ovo im je hobij i ako ovo sve propadne nastavlju radit svoje poslove (osim onih sto su u mirovini). Manenica je dao otkaz na starom poslu da dođe ovdje "potpisivat" odluke.

Manenica je ovlašteni revizor, ACCAe member i sta vec. 15 godina je stvarao karijeru kroz reviziju i Vailant. On je dao otkaz i dosao radit ovdje. Njegova glava i ugled jesu na panju za razliku od ovih iz IOa. Ako ovo sve propadne, on se vraća u realni sektor kao nezaposleni s mrljom u CVu kojem je posvetio cijeli život. Tako da da, trebao je pazit što potpisuje jer on svojim potpisom odgovara za eventualnu štetu i sramotu za razliku od Zajeca i Skendera.

Poznvajući njegov rad, uvjeren sam da dolazi godinu dana stezanja remena sto se potpisivanja pizdarija tiče (ne u financijskom smislu). Sigurno se više neće dovesti likovi poput MMAe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.