• ŽacZgb
    139
    Nakon dužeg vremena smo konačno bili u situaciji da netko lovi našu prednost. Da nije Rile dobio crveni,vrlo vjerojatno bi pobjedili.
    Nama frku na tablici nije napravila ova tekma u kojoj smo izgubili dva boda,nego hrpa onih prije u kojima smo se raspadali ko amateri.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    pa igrali su agresivno, jedini problem na utakmici je zuti Kaliku. Nismo iskoristili 2 puta vodstvo, trener je kasnio s izmjenama.. jebiga, ne kuzim.. meni je problem vezni red kad smo ga natrpali da niko ne isprati njihovog veznjaka.
  • Zvonkec
    209
    Šta reći koju posluju porati, titula je 99% izgubljena vrijeme je za mikića do kraja sezone pljuvalo se kangu protiv rijeke a kaj ćemo sad s ristovskim. Stvarno mi niko nemože reći da bi mali više griješio od našeg senatora titula je izgubljena ajmo bar profilirat malog. Ista stvar mali jakir moramo se prebacit na proizvodnju kad smo već bacili titulu u vjetar
  • Peškaman
    6.3k
    Glupost Kange i Ristovskog&Sučića nas je vrlo vjerojatno koštalo prvenstva.
    Kod ubačaja/prekida,naša obrana ne postoji i katastrofalno smo loši u branjenju istih.
    Puno previše kikseva što na terenu što na sportskom planu.
  • Nogo
    5.7k
    jw-TtT.gif

a912Oz.gif

a5VaKJ.gif

Evo ovo što ste tražili najzanimljivije s utakmice.
  • Pacho
    269
    Na koju foru Lucic nije dobio zuti (bio bi mu treci) nakon zaletavanja ka nasoj klupi?
  • luka modic
    768
    kakav je to komentar i da ga je htio vadit nebi se sigurno igrac zagrijo prije neg je Rile dobio drugi,a i po toj logici svaki igrac s kartonom bi trebao izlazit,valjda igraci trebaju imat nesto u glavi a ne da svaku utakmicu dobijamo crvene
  • woo
    68
    Dobro je reko sad Baturina, šta se ovaj tolko napizdio na ubacivanje lopte. Kad je Gatusso baco nije mu smetalo...
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Jedini je Petko trazio zuti za Kalika nakon 5tog starta, Misic izasao Lucicu na megdan. Klupa polozila
  • Vedraca
    104
    istina ....nije Mi jasno bilo sta Su se neki Jos nadali a citavu Sezonu pred velikim HNL Tekmama puna Usta a na Terenu onda 0.....ovakva Igra i stanje Momcadi govori sve....Nema tu Nade vise. Nema to veze vise s Pezimizmom/Optimizmom nego treba Bit realan! Trofeje se osvajaju Obranom to svi znamo! A Mi je Ove Godine nemamo!!! Tako da hvala i dovidjenja.....sad Samo Boga dragog molit da Rijeka to izgura!!!!
  • Moubandje
    49
    Ristovski još jednom pokazao da nije taj nivo, jednostavno ne može, spor je, kasni, naprijed od 10 centaršuta jedan je korektan i prođe blok… Zahvalit mu se na svemu, dat mu nek trenira zagiće ili nešto tako, igrati više ne bi smio.
    Kakogod, prvenstvo je izgubljeno davno, a ne danas, da nije bilo crvenog vjerojatno bi izdržali, možda i zabili
  • Cif
    285
    U klubu od igrača treba ostati Mišić Galešić i Rpg te juniori.Ostalo prodat ili pokloniti.Ktc za pomoćnog trenera.Dovesti 5 karakternih igrača i ostatak popuniti juniorima.I dovesti Kovačevića za trenera.I graditi ispočetka jer ovo je najgori Dinamo u zadnjih 30 godina kolko ga ja pratim.
  • dbut
    103
    Sta reci o ovoj ekipi
    Prodaj ti sucicu u pol sezone pa nek pusta i gleda kak Osijek zabija, hajduk zabija, Ristovski radi njega pokupi zuti...
    Rile stopat ne zna već mu lopta ode 6m kaliku u noge i onda je tak pametan da pokupi drugi žuti
    Franjić jako lose...
  • Odani Zgd
    80
    Ma koga je Lučić krenuo uopće,nisam upratio?
  • Vedraca
    104
    Autogol i Obrana citavo Prvenstvo Nas je kostalo Prvenstva!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.