• Vratite nam Istok
    427
    Jedino što me tješi je to da smo danas pobijedili, svejedno ne bi osvojili naslov jer nam je igra kriminalna već godinu i nešto. Od Jakira, preko Bjelice pa sve do Fabia. Mi igru nemamo.

Sad barem možemo mirno krenut u pripremu za sljedecu sezonu, ali s odlukama kakve su donosene krajem prosle i ove sezone, buducnost ne.izgleda optimistično.
  • vjeko1701
    12.7k
    Ne pali. Jedino upozorenje.
  • dinon7
    1.5k
    Kakva ekipa.
    Hvala svima sto su držali Marica svo ovo vrijeme u klubu.
    Grobar svih naših ambicija
  • veselko tenžera
    4.3k
    Sučiću odje*i u Inter.
    Ekipa nam je skup likova koji ne znaju zašto su na terenu, totalno su nespremni na protivnike s kojima igraju, crvene dobivamo kao zadnji idioti.

Hajduk ima bar to da svi skoče vršiti pritisak na suca kod sumnjivog starta, naši su nakupina papčića koji šute na 5 faula istog igrača od čega 2 gadna gaženja.

Fabio je očito sanjar na tragu Marića koji ga je doveo pa su zajedno vjerovali da će nakupina poluproizvoda isporučiti nešto.
  • Praskaton
    3.9k
    Sezona nije gotova,imamo derbi kod njih.To se ne smije izgubit.
    Prepustit titulu ovoj gamadi
  • Os doc do sta
    97
    Pustit klince neka igraju, a upravi i ovim igracima se zahvalit.
  • mosad
    1k
    Kakav derbi kod njih pa nas će Slaven otrest sljedeće kolo
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Traziili ste krv - krv ste dobili. Vezni po ko zna koji puta ne ispracaju veznog igraca i jebiga. Seratori zbogom.
  • Olmic
    4.1k
    Da mi nasem terenu ubacujemo lopte u teren da se igra prekine, sramota. Trenutno za Dinamo igraju bez muda beskicmenjaci predvodeni fabiom
  • Oluja
    5k
    Kompletan sportski sektor i većinu igrača na ljeto treba usranim štapom potjerati u 3 pičke materine. Isto tako napraviti s ljudima koji su ove sezone odgovorni za travnjak čije loše stanje nas je previše koštalo tokom sezone. Ovo je takav jad i bijeda da je gotovo nemoguće povjerovati na kako niske grane smo pali.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    ne kuzim komentar, pa danas su isli u kost.
  • hardek
    4.3k
    Tražili smo agresivne igrače, nismo tražili 3 idiotska crvena u dvije najvažnije utakmice u sezoni bez praktički jednog jakog duela u sredini terena.

Pa više je čvrstih startova imao hajduk danas nego mi a mi izašli s 2 crvena
  • Olmic
    4.1k
    je galesic lucicu
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Fascinantan je taj Fabio inače nekad svjetski stoper. Rile dobiva žuti u 55 i lik ne promisli možda da bi moga dobit drugi žuti. Šta se tiče starta to može napravit neki klinac al on sa toliko iskustva ovako ic sa žutim mahhh. Ovo nije nasa sezona i tjt. Danas smo se oprostili od naslova a nismo ni zaslužili dobit realno. Ako konkurencija se ne raspadne mi titulu ove godine nažalost nećemo vidit, šteta.
  • zg041
    229
    jos sljedeće nedjelje nas slaven zbetonira..i to je to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.