Ako je otpisan moubandje, tada Dinamo traži novog lijevog beka, a novinar o tome ne piše — Morales7
kraj svega toga onda dovodiš iz Argentine lika za 2,5 milje eura koji ti ruši projekt kluba (Gvardiol). — Kwedi
Na kraju krajeva, bolje da daju pare na igraca nego da ih strpaju u svoje dzepove. Ovako je veca sansa da cemo imati nesto od toga. — Infinity
No ima tu i "ALI". Cijena je stvarno paprena, posebno za stopera, a moram priznati i da me ulovi strah kad Zoki počne dogovarati poslove s južnoamerikancima. Uvijek postoji sumnja oko toga kamo točno ide novac i u kojim omjerima. — xavier
Mene općenito strah kada Zoki krene birati pojačanja. — markoli
Ma cim se opet krece prema juznoj americi vidi se jasan modus operandi mladeg govna. — vjeko1701
itko to još nije jasno i glasno izgovorio, ali Dilavera očito nemamo. Gvardiol je potencijal i pred njim su velike stvari, ali mislim da u ovom trenutku nije ni blizu spreman za ulogu full time stopera u Europi tako da iz te perspektive, ako Dilaver nije u kombinacijama, stopera sigurno trebamo. Argentinac se pritom definitivno čini kao dobra opcija.
No ima tu i "ALI". Cijena je stvarno paprena, posebno za stopera, a moram priznati i da me ulovi strah kad Zoki počne dogovarati poslove s južnoamerikancima. Uvijek postoji sumnja oko toga kamo točno ide novac i u kojim omjerima. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.