Manenica nije doveo nikoga. Sportski direktor je dovodio trenere uz blagoslov IO-a. — Papastrumf
Ali prilično sam siguran da je se IO mogao jebat ako bi Manenica odbio potpisati otkaz Bjelici ili ugovor MMAeu. — emilperska
jer de facto klub je udruga, ali posluje kao d.d. — emilperska
Ako ovo sve propadne, on se vraća u realni sektor kao nezaposleni s mrljom u CVu — emilperska
ljudi koji i dalje rade svoje poslove i ovo im je hobi — emilperska
Klub je de iure udruga građana, a de facto posluje kao trgovačko društho — ZrnTSCHeZ
Mislim da kak god završilo (osim ajde baš likvidacije udruge ili zatvora), biti predsjednik uprave dinama nebre nikak biti mrlja u CVu — ZrnTSCHeZ
Voditi klub/udrugu od 70 milja godišnje "iz hobija" uz vlastiti biznis mi baš nije po guštu... — ZrnTSCHeZ
Ako završi s jačom blamažom, a za Dinamo je blamaža vec jedan gubitak naslova, 2 su totalni kolaps, moze otvorit svoj d.o.o. i radit kao savjetnik i prodavat maglu. Ozbiljni igrači ga neće zaposlit. Osim ak se ne zeli vratit u reviziju s 45 godina iz koje je bježao s 30. — emilperska
ima osvojen Superkup — BluePhone67
titulu prvaka HNLa i osvojeni Kup Hrvatske — BluePhone67
Na stranu sad sve, iz financijskih krugova oko mene sam čuo sve najbolje za Manenicu. Nadam se da ce ustrojit moderan klub koji ce od 20 naslova, osvajat 19 :) — emilperska
Ovo nema.. nismo tovari da si pripisujemo neodigrane superkupove radi duple krune kao oni 95' ili koje.. — emilperska
de facto i de iure stavio svoju glavu na panj — emilperska
de facto stavio glavu na panj jer bi to značilo da ga u slučaju neuspjeha doslovno čeka dekapitacija. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.