• Noel
    9k

Jedno popularno. Puna mi je kapa tih fora i pripremanja terena i tješenja ako ne završi kako želimo ako ne pobijedimo tovare ako slučajno ne budemo prvaci. Sutra mora završit kako želimo sutra moramo pobjedit i moramo bit prvaci.
  • Krizy
    53.3k
    Cak mislim da dinamo ima najveci broj naslova prvaka u nizu. To je pitanje za Krizy.dinamo u srcu

14 - Skonto
    14 - Lincoln
    13 - Rosenborg
    13 - BATE
    13 - Ludogorets *
    11 - Dinamo Zagreb
    11 - Bayern

* - niz aktivan
  • Marley
    3.2k
    pa zato se trebaju potruditi igraci.dinamo u srcu

Slazem se, ali na to ne mozemo utjecati.

Sutra mora završit kako želimoNoel

Dobro, mora. A sto ako nece? To sto mi NE zelimo ni pomisljati, ne znaci da ne postoji sansa da se nece dogoditi.
    Ne znam, ako je vama tako lakse, a dobro, svatko ima svoje kako funkcionira. Mene bi to psihicki unistilo od razocaranja, u bilo kojoj utakmici, a kamoli sutra.
    I to nema veze s luzerskim mentalitetom, to je realnost.
    I nemoj mi samo reci da sirim pesimizam itd, jer nije tako.
    Imam ja i optimizma, i nadam se najboljem, ali svjesna da je u svakoj utakmici moguc svaki rezultat. Eto meni je tako lakse.

Na rezultat mi NE mozemo utjecati, na ono poslije jedino mozemo.
  • Noel
    9k

Ne ,dapače ,isto sam pesimist za ovu sezonu. Od početka sezone igra na terenu i vođenje kluba nam je kriminalno loše. Al puna mi je kapa pripremanja terena za neuspjeh. Ne mislim da to ti radiš da se nebi osjećala prozvano. Općenito govorim. Evo naprimjer. Neki da uđem na forum i neki ljudi vode vrlo ozbiljnu raspravu kolko daleko možemo sljedeće godine u Konferencijskoj ligi. Nemogu opisat gađenje koje sam u tom trenutku osjetio prema svemu. Zato gospodu na terenu molim da sutra razvale tovare i izvuku ovu sezonu kako god znaju.
  • reziser
    7.2k
    poraz nije opcija! treba im pokazati tko je gazda u Zagrebu, krenut muški, agresivno! prvih 15 minuta će puno toga pokazati.
    i dalje sam optimista po pitanju rezultata i osvajanja prvenstva! puno bodova je u igri!

konačno, konačno je napravljen kavez, odnosno ograđeno tih 5% , šteta što to nije napravljeno davno prije....
  • Marley
    3.2k
    Pa nisam ni ja pesimist, stvarno nisam. Dokle god matematicki postoji mogucnost naslova, naravno da vjerujem u nju. Pa ako nista prosla sezona nas je naucila da su najludji preokreti moguci. Samo kazem, moze se biti optimist i sa dozom realnosti.
    Bolje je za zdravlje i manje se alkohola potrosi :grin:
  • Crni86
    8.5k
    Najjace premise su kao decki se trude, dali su sve protiv protivnika. Iste izjave i protiv osijeka. Primili gol jer sucic nije ispratio svog protivnika na autu, imali jedno 2,3 situacije di lopta ide na drugu stativu i treba ju samo netko gurnut, isto tako par odbijanaca unutar 16 metara. Bas su eto dali sve od sebe, samo trcat nisu htjeli… Da su decki se istinski trudili nit bi primili gol, i ugurali bi bar 2,3 lopte.

Isto je tako sa cijelom sezonom. Da su se trudili 98% vremena nebi bili tu di smo danas. Tako da ne vidim kakva podrska ukoliko sutra izgube. To je samo potvrda sramotnih izvedbi ove sezone. Navijaci su uz njih vec drugu sezonu gdje su izvedbe dosta slabe, a oni se i dalje zajebavaju. Podrska klubu i navijat za klub uvijek, ali kako kaze pjesma kaze igraci odlaze, uprave prolaze …
  • bbb medimurje
    3.7k
    Zadnja 2 derbija nismo zabili gol
    Zadnja 2 domaca derbija nismo zabili gol
    Zadnja pobjeda u prvenstvu nad tovarima je bila prije 2 godine
  • Noel
    9k

Lažeš. Zadnja pobjeda u prvenstvu u derbiju je prošle godine na veliku subotu.
  • Eduardo
    22.8k
    vjerujem da misli na pobjedu na domaćem terenu.
  • bbb medimurje
    3.7k
    tako je, govorim o pobjedama na domacem terenu
    Na stranu pobjede, bas iritira ova napadacka nefikastnost
  • Noel
    9k

Sutra je konačno vrijeme za tu napadačku efikasnost i par komada tovarima. Ako im ovaj kiks Rijeke nije dao zadnji šus u guzicu i konačni zalet za preokret sezone onda nek sve ide kvragu.
  • blubach
    841
    OPTIMIZAM SE VRATIO. IMA DA IM RAZBIJEMO PI*KU!!!!!
    SAMO POBJEDAAAAAA
  • Anderson Costa
    60
    Kolko puta ove sezone smo imali priliku iskoristiti kiks i mi zeznemo dodatno. Vrijeme je da se sve vrati, manifestiram pobjedu i ulazak u niz.
  • seljak86
    2.9k
    Smijehurija od lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.