• Time
    983
    Naša velika prednost je sto smo navikli igrat srijeda nedjelja,jos obe kod kuce,dok oni putuju nama... mislim da ćemo ih trkacki nadigrati,a ako budemo vodili do 70 minute ocekivam 2-3 gola zadnjih 20ak minuta u tovarskoj mreži.

Nevestic,Rpg,-Galesic-Torrente-Franjic,Kacavenda,Rog, Baturina,Pjaca,Kulenovic, Stojkovic

Kulenovic i Pjaca moraju biti na defanzivnom skoku jer imamo problem sa visinom u sastavu sto je po meni jedan od razloga loseg branjena prekida ove sezone.
  • prefontaine
    1.2k
    Evo, opet imamo priliku bit maksimalno u igri, a istodobno nokautirati protivnika. Po ko zna koji put ove sezone. Je li vrijeme više?
    Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • Zg123
    1.3k
    Ne bih sutra zapocinjao s Petkom niti Misicem koliko god oni zeljeli uci u igru. Ako nisu spremni onda nisu spremni, znamo sta se dogdilo kad se forsiralo Petka i njegov povratak.

Zapravo nemam pojma ni koji bi sastav sutra izveo, apsolutno nitko od igraca mi ne uljeva povjerenje osim Stojkovica, Baturina i Pjace. Ta trojka je konstantna ove sezone i jedini mogu izvuci nesto na kvalitetu.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Nocu sanjam prvenstvene bodove...
  • ZgBlue
    596
    Smijehurija od ligeseljak86

Ove godine tko osvoji ligu je peder.
    Da sutra postoji opcija da obje ekipe izgube bodove mislim da bi se upravo to dogodilo.
    Nevjerovatno kakva sezona!

Krenuo je novi val optimizma i ovo sutra nam je po ko zna koji put prekretnica sezone.
    Rekli bi kod mene u društvu "Il' imaš muda, il' ideš u školu"

U najboljem slučaju očekujem očajnu utakmicu i našu pobjedu na guzove, al možda nam baš to i treba.
  • Crni86
    8.5k
    Ove sezone smo mi toliko ekipa vratili u zivot da je to nestvarno. Vjerujem da je doslo sutra vrijeme da se i mi vratimo u zivot. Neka bude kriza od hajduka do hajduka na maksimiru.

Ajdeeeeeee
  • Jay
    698
    Lučić je kao golman jogurta primio dva gola u derbijima s nama, u 8 utakmica.
    7 kao starter i kup kod njih kad je ušao kao zamjena. Oba gola je primio u srpnju 2023.
    Vrijeme je da se ta statistika drastično promijeni, jel moramo baš od svakog prosjeka napraviti Buffona
  • seljak86
    2.9k
    Kaj se ložite. Bit će sutra negledljiv nogomet i 0-0
  • Ivanmtk
    1.3k
    Ma dobivamo lagano.
  • rokikaciga
    546
    onda nemoj ni gledat niti komentirat

Ja jedva cekam gledati utakmicu kakva god bila
  • Niko1986
    1k
    Neće smjeti biti ograda na jugu, moramo maknuti zbog inspektorata.
  • tigric
    583
    Nis, nece biti ograde
  • ElDorado
    2.3k
    Tko tu koga jebe? Kaj drzavni inspektorat ima s ogradom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.