• Dino
    3.3k
    Kolko mene nervoza pere pred ovaj derbi majku mu, gori mi je osjecaj tri dana prije utakmice neg kaj mi je bilo pred najteze ispite na faksu. Bogu hvala da je ujutro pa da ne moram cijelu nedelju provest cekajuci.

A od igraca ocekujem da konacno jednom zauvijek prime na znanje za koji klub igraju. Da Dinamo nije samo jedan obicni jebeni nogometni klub i posao koji moraju odraditi. Ocu da oderu tovare da se pognutih glava spuste u tunel, zatraze papire i zauvijek se ostave nogometa. Ocu da ovi na jugu pozderu ogradu od muke i naprave najvece sranje na autoputu ikad. Ocu da im nabijemo komplekse koje nece moc izlijecit do treceg koljena i da se vise nikad ne usude spomenut ijednu nogometnu temu od srama.

Jel trazim previse od najbolje ekipe u hrvatskoj?
  • prefontaine
    1.2k
    Da Dinamo nije samo jedan obicni jebeni nogometni klub i posao koji moraju odraditi.Dino

Nije tebi, meni, i većini nas paćenika na Zoni. Ostalima je. Igrač je trenutno tu, igra za plaću, a već sutra može biti u nekom drugom klubu, iz neke druge države i igrati za njega, u nekim slučajevima i za veću plaću. Biznis.
  • SAS1987
    16.4k
    gori mi je osjecaj tri dana prije utakmice neg kaj mi je bilo pred najteze ispite na faksuDino

Ispit možeš ponavljati :lol:
  • skener
    1.9k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/pjaca-sve-dalje-od-derbija-hoce-li-cannavaro-riskirati-s-misicem/142267

Iako se na prvu činilo da ozljeda Marka Pjace u onoj kaljuži protiv Osijeka u Kupa nije ozbiljnija, u ovom trenutku on je sve dalje od nastupa u Derbiju. Oteklina je još uvijek velika, bol jaka, Pjaca nije trenirao niti u petak i pitanje je može li se išta promijeniti do same utakmice. Trenutno se čini da bi Pjaca možda mogao biti na klupi, pa ako se baš bude nešto bolje osjećao, krenuti s klupe. No, teško da će biti starter.

Josip Mišić počeo je lagano trenirati, raditi s loptom, uz veliku želju da u nedjelju doprinese momčadi na putu do pobjede. Iako je još uvijek daleko od potpunog oporavka, iako bi time, vjerojatno, riskirao novu ozljedu, Mišić, kako doznajemo, radi sve da bi zaigrao protiv Hajduka
  • NORTE
    14k
    Lijepo je da Petko i Mišić žele sudjelovati i biti na klupi, ali neće biti potrebe za ulaskom jer će ih dokrajčit Bati, Stojke i Kanga.

Sučić nam je tu, Pjaca će se oporavit.
    Uz pobjedu u derbiju i povratak najboljih ovo zvuči obećavajuće.
  • Marley
    3.2k
    Toliko o Pjaci :meh:
    Bila bih doduse iznenadjena da nije nista, kako je Fabio prvo i rekao... nakon sto ga je frajer onako pokosio.
    Sranje.
    A ovo s Petkovicem necu ni komentirati.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Bitno je da se vidi da je Petko ušao kapetanski u ovaj dio sezone, makar i ozlijeđen, da se nametnuo glasom i željom, ako oni povuku, ostali će slijediti
  • hb1
    37
    Pjaca ce biti veliki hendikep
  • Crni86
    8.5k
    Stiskali su zube petko i misic previse puta ove sezone pa zato i jesmo toliko bez njih. Ako se vec toliko ceka onda se moze i jos malo.

Nema potrebe za forsiranjem
  • miro
    5.9k
    Pjacu može Hoxha zamijeniti, u formi je i probojniji od Marka. Naravno nije ta klasa, ali je čvrst i brz
  • Alkmar1312
    75
    hoxha probojniji od marka? Jedina utakmica di je bio probojniji je na jebenom euru protiv nas
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Probojniji je dok ude zadnjih pola sata na iscrpljenog protivnika. Malo tuzno da kljucnu utakmicu igramo sa slicno losim krilima kao prosle sezone. Ajd barem je Stojke upgrade.
  • Antisha
    842
    Možda nije probojniji, ali je okomitiji. Klasičan Pjacin manevar je bicikl pa zabadanje u sredinu, dok Hoxha najčešće probija sve do linije i šalje povratnu u šesnaesterac.
    U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti tko će tovarima igrati desnog beka i kako će se Arber snaći.
  • Praskaton
    3.9k
    Hoxha najčešće probija sve do linije i šalje povratnu u šesnaesterac.Antisha

Rekao bi da on isključivo to radi.Volio bi da nekad uđe u sredinu i uputi udarac.To mu je u Belupu bio glavno oružje.Ima on svojih prednosti u tranziciji zato i je odlican joker zadnjij 20 min.
    Pjaca je daleko inteligentniji i kombinatorniji igrač.Siguran sam da će stisnut zube sutra.
  • Paggini
    40.1k
    Meni se sviđa Arber na Melnjaka koji nije toliko pokretan i brz, a i na Hrgovića koji nije toliko snažan fizički. Na papiru se čini dobra komba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.