• don
    11.6k
    referiram se samo na medijske natpise, možda se krivo izrazim ali to je to. Da znam bilo šta, pisa bi tu.

edit;

bez zaštitne mreže nisu ništa postigli,opet ce baklje letiti posvuda.zg041

zar nisu pisali tu da bi tribala bit mreža? Ovako bi se zaštitila samo sidala do ograde, ali svejedno podržavan.
  • GeneralNapoleon
    990

Bilo bi poprilicno smijesno da Petko zaigra, rijesi ih i zapocne niz s kojim osvajamo titulu, a da nakon te tekme uopce vise ne zaigra :lol:

Makar bi naravno bilo lijepse da ga imamo od derbija pa do kraja sezone u svakoj. Ali s obzirom da igra na vlastitu odgovornost ocito nije fit. A ovo bi bio vic da se u polusezoni ukaze samo u jednoj utakmici i bas rijesi njih :lol:
  • don
    11.6k
    da ne klikćete..

Doznajemo: Bruno Petković mogao bi igrati protiv Hajduka!

Bruno Petković (30) mogao bi zaigrati u derbiju protiv Hajduka, doznajemo iz izvora bliskih klubu! Dinamov napadač dugo se oporavlja od ozljede pubične kosti, ali čini se da se oporavak bliži kraju i da bi mogao nastupiti u krucijalnoj utakmici.

Dinamov se napadač prije nekoliko dana vratio iz Bologne gdje je bio na pretragama, ali sada mu je bolje i protiv Hajduka bi mogao "stisnuti zube" i zaigrati na vlastitu odgovornost

Iskusni napadač posljednju je utakmicu odigrao u Gorici 9. studenog (u porazu 2-1), ali već tada je bilo jasno da je ulazio u igru dok nije u potpunosti oporavljen od ozljede. Na kraju se čitava priča otegnula na višemjesečne probleme, ali izgleda da je Petković blizu povratku na teren.
    Ne trebamo ni spominjati od kakve je važnosti za Dinamovu momčad, a pod vodstvom Fabija Cannavara još nije zaigrao.
  • Hnlovac
    1.6k
    Nadam se da ovo neće krivo zvucat, al ovo s Petkovicem me neodoljivo podsjeća na proslouskrsnji derbi gdje su ovi od polomljenog Perisica očekivali da napravi razliku

Ajde razlika je jer Petko to radi na vlastitu odgovornost, ali svejedno
  • masacusec
    4.7k
    Nastavno na naše priopćenje naglašavam sljedeće...Naravno da se naš klub nije najedanput sjetio sigurnosnog protokola na utakmicama visokog rizika već je postupanje našeg kluba produkt akumuliranog bijesa i ogorčenosti totalnim nefairplayom protivnika kojemu je svih ovih godina sportski pružana ruka ususret derbijima da bi navijači njihovog kluba to zlorabili kojekakvim kretenskim porukama i izljevima mržnje.
    Puno veći teror smo doživjeli mi od strane našeg kluba unazad zadnjih 10- 15godina i nismo osjetili nikakav sentiment i apatiju drugih...već naslađivanje i podbadanje...
    Jedno je navijačka solidarnost, a drugo su ova licemjerna jebavanja u mozak...I iskreno sam mišljenja da su tovari toliko glupi da nisu ni svjesni kaj rade...Ponovno su nadmašili sami sebe...

Dok sam bio mulac i dok sam sudjelovao u izradama koreografija i poruka, nikada mi nije pala na pamet sugestija poruke decidirane mržnje prema njima, što je postala njihova praksa na Maksimiru...
    Da, i ja mrzim hajduk i sve što ima veze s tim jebenim klubom, no nemam taj kompleks dokazivanja toga pred drugima izuzev ovakvog anonimnog pisanja po forumu...
    Uglavnom, pozdravljam odluku našeg kluba...i naglašavam, s govnarima govnarski!!!
  • flexXy
    2.7k

Petkovic je to sam vec jednom napravio pa smo ga izgubili na dulje vrijeme
  • rokikaciga
    530
    Nisam za to da se Petko vrati ako ce se opet ozljediti.

Takoder, kaj je s temom za Petka, zas je zakljucana? Nije me bilo nekoliko dana tu na forumu kak spada
  • rakurs
    821
    Ma ja sumnjam da se misli na to da će igrati od prve minute, prije da će ući negdje u drugom poluvremenu...

A sad, jel nam može nešto donijeti, svatko ima svoje mišljenje... Moje je da kakav god da bude može napraviti više nereda nego Kanga i Kulenović zajedno. On je igrač poteza, na njemu većinom moraju biti dvojica igrača, zauzima veću pozornost suparnika, a i sigurno ima veći respekt kod njih nego ova dvojica.

Ali jbga, očito je da ova ozljeda ne posustaje i da se ide na rizik. Pročitao sam u nekom članku kako je na poluvremenu protiv Osijeka baš on zagrmio da se utakmica nastavi tako da ne sumnjam da je motiviran.
  • Jay
    670
    Postoji opcija nije jednako kao i zaigrat će, vjerojatno se to odnosi na njegovu želju pomoći ekipi ako bude 0:0 (ostalo neću ni napisati) pola sata prije kraja, s hrpom naših jalovih napada na bunker. Ne sviđa mi se ni ta ideja jer derbije moraju igrati samo oni potpuno spremni, ali drago mi je da su očito shvatili kako je ovo zadnji vlak.
    Neka dečki cijene žrtvu i karakter gospodina Petkovića i omoguće mu puni oporavak
  • ShanKu
    1.4k
    Petković nek prošeta po travnjaku 10 minuta prije tekme, da podigne atmosferu i onda na klupu za ozljeđene..
  • don
    11.6k
    najbitnija info za nedilju, opet nema pive na stadionu.
  • vjeko1701
    12.7k
    Jednostavno, kako sam pisao. Biti u istoj ligi sa Hajdukom je ekvivalent talačkoj krizi. Ako gube kmečanje, ako dobivaju orgijanje. Ako im popustiš u bilo čemu, iskorištavanje. Ako im to oduzmeš, prijetnje. Klub i navijači bez imalo respketa prema bilo kome drugome i sa osjećajem superiornosti bez temelja u realnosti. Hrpa nasilnika sa prenapuhanim egom koji ne prezaju ni pred čim da bi bilo po njihovom. Partijski klub kojemu je partija nestala al njene metode su i dalje tu.
  • Toni90d
    1.3k
    Nadam se da ima mreža preko juga, tj novog ograđenog dijela, inače je to mrtvo slovo na papiru, jer će opet praviti pizdarije kao i do sada.

A da bi imali domaćinski ugođaj, premazati ogradu fekalijama i pojedine dijelove tribine, da se osjećaju kao u Splitu kad šetaju po rivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.