• Markelo
    3.1k
    A ni Dinamo ne zna šta bi sa tom južnom tribinom. Malo bi davao puni kapacitet, malo ne bi. Glupava situacija
  • NitkoBitan
    23.4k
    E pa sad je situacija rijesena jednom za svagda. Ni tovarima, ni Rijecanima (pogotovo ne njima, ebo ih kavez), ni zabarima, nikome... Kada interes bude velik i moze se pola juga i za nase otvorit.
  • ElDorado
    2.3k
    Ključ u kapacitetu je koliko sam ja skužio ograda odnosno kavez. Nadam se da je sagrađen i da će spriječiti bacanje pirotehnike u teren
  • Petar86
    1.1k
    Nije nikada sudio derbiEl Madrigal

Sudio je Jadranski protiv Rijeke na Poljudu.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Sad bi jos vise bolilo da nas opet dobe … stvarno se nadam pobijedi jel ovo bi zesci šamar bio
  • El Madrigal
    153
    Sudio je Jadranski protiv Rijeke na Poljudu.
    2m
    Petar86

Mislio sam na Derbi! Zna se što je to! U HNL u Dinamo - Hajduk!
  • Slavonac86
    499
    Kad ga Willy otrese kao slinu u nedjelju, bit će Fićeku i Torcidi malo dva oka za plakanje.Sibirski plavac

Steta da nije otvoren cijeli jug pa da broje iz prvih redova kolko ce puta Lucic po loptu u mrezi....Orc123

Ekipa ne bi skodilo malo spustit se na zemlju, kao da nam nije dosta šamara ove sezone..
  • Sibirski plavac
    3.8k

Slažem se, nisam se uopće mislio bahatit, nego sam samo htio reći da mi je smiješno i nejasno na temelju čega Uremoviću pašu igrači Kanginih gabarita, kako navedeni tovar tvrdi.
  • Orc123
    10.8k
    vjerujem da je i mpmcima dosta samara i da ce izaci s mudima! Imam neke info i iz svlacionice da je bilo bijesa, suza i svega nakon Osijeka, da du momci puni motiva i siguran sam da ce ici ne 100 na sat nego 300 na sat! Kvaliteta ce kad tad izaci na vidjelo, otvorit ce se konacno i nama! Siguran sam! Kako je rekao Fabio, muda na stol, nema se sta skeivati...kvalitetniji smo, bolji smo i to cemo i pokazati!
  • Gelipter
    4k
    Hahaha danima moljakaju sve, a prvenstveno HNS da im se da cijeli jug. Čak smo vidjeli i nečuveno službeno priopćenje Hajduka gdje se prijeti "sigurnosnim izazovima" i "neželjenim posljedicama" ako im se ne da cijeli jug. Sad kad ih je i HNS odjebao sad smo mi u dosluhu s HNS-om i svima znanima i neznanima protiv njih pravednika. Naprosto su nevjerojatni. I to sve jer su dobili zakonom određenih 5 posto kapaciteta haha

Ovo je i za njih razina više u bajkovitosti, ali zapravo je ovo dobar znak jer kad torcida krene s takvim priopćenjima i pritiscima znači da je dole situacija blizu pucanja.

Jbt, tko će izdržati do nedjelje...
  • Kruno
    642
    Nadam se da ce igrace ovo sve motivirati da ih razbijemo.
  • Georg Koch
    5.5k
    "Samo" zelim da letite kao protiv Osijeka od 46. do cca 60. minute, da im utjeramo strah u kosti i pressing nevidjeni.
    A tako ce pasti sa 2 gola do poluvremena, jer se mora i nama otvoriti napokon, a žgadija je svakako pokazala da ne zna.

GAZI!!!!!
  • ElDorado
    2.3k
    Pjaca upitan. Jebote kak mi idu na kurac ove rasprave oko faula i ne faula. Lik ga je digao i drito ušao u kost. I to po takvom terenu. Ajd zamisli da je tako netko ubio Livaju. I još je poslije na isti način išao na RPGa. Trebalo ga je polomiti odmah još na terenu. Šta mi sve moramo trpiti. Inače tog smrada Strukana su na svim međunarodnim tekmama koje je sudio htjeli linčovati. Užaaaas.
  • Praskaton
    3.8k
    Nadam se da ce igrace ovo sve motivirati da ih razbijemo.Kruno

Iluzija je da igrače ovo motivira 2%.Nas navijače da al nekako sumnjam za njih.
    Motivacija im trebaju bit njihova jadna izadnja,što su dozvolili da postanu predmet ismijavanja.I naravno ona sića što im kapne na račun od strane poslodavca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.