• antecacic
    49
    Priopćenje je na mjestu. Rekli smo da želimo strpljenje i kontinuitet a sada bi neki sjekli glave direktoru komunikacija za priopćenje koje je skroz okej. Dajte ljudi, loptu na zemlju.
  • sport
    4.2k
    Na jednoj od utakmica u mojoj karijeri sudac ne sudi i sankcionira udaranje laktom,ja ga pitam zašto to ne sudiš.On odgovara,ionako igrate za kurac.Odgovorio sam mu:To što mi igramo za kurac je naš problem i nije razlog da se ti na nama iživljavaš.Nadam se da ste shvatili bit priče a slično je i sa utakmicom u srijedu.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Po meni je smiješno da izlazimo s ovim priopćenjem, a šutimo tri dana na prijetnje neredima od strane Bilića. Tu sam očekivao puno čvršći stav i zaštitu kluba od strane nasilnika, a ne plakanje jer se igrala utakmica na terenu koji je naša odgovornost.

No dobro, lakše je svaliti na Strukana sve, umjesto da shvatimo da je krivica za srijedu samo naša. Da Sakoman radi svoj posao kako treba, možda kišica koja je padala jedan dan ne bi napravila bazene na 90% terena.
  • Dzgšb
    1.4k
    Priopćenje mi je ok. Nije da se vadim na sudjenje al činjenica je da smo masakrirani suđenjem

Samo su po meni zakasnili, sjetimo se samo Osijeka dvi čiste situacije kontra nas , onda Gorica kad je bilo 2-2 čist crveni na Baturini i smiješna sudačka nadoknada ,Gorica 3-1 čist crveni Čuić trebao dobiti puno prije, sad Rijeka koliko je oproštenih žuti kartona bar 2-3, to ovako iz glave što se sjetim.

Mislim mi smo nekad loši nekad manje sretni bili pa gubili i nerješivali ,al ove godine puno je "slučajnosti" protiv nas.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Po meni je smiješno da izlazimo s ovim priopćenjem, a šutimo tri dana na prijetnje neredima od strane Bilića. Tu sam očekivao puno čvršći stav i zaštitu kluba od strane nasilnika, a ne plakanje jer se igrala utakmica na terenu koji je naša odgovornost.Mathiasovi Chageri

TO JE TO!

Tu sam ocekivao strozu reakciju, medutim ok ostajemo na 1254 znaci iza kulisa je sve napravljeno kako treba
  • NitkoBitan
    23.4k
    Igraj i suti, uvjeti za obe ekipe su bili isti.ZGBhoy

I sanse za trganje ligamenata igracima obje momcadi iste... alo ljudi jeste li realni, pa ne radi se to o rezultatu utakmice.

Utakmica je mogla komotno biti odgodena za iduci tjedan i igrala bi se u normalnim uvjetima, a odgodena nije bila iskljucivo zato sto se igra derbi i jer ovi dolje konstantno rade pritisak protiv nasih odgoda utakmica.
  • Murtidzg
    120
    Prestanite srat vise... Nista vam ne pase .

Hvala Bogu pa su odreagirali, ali prekrasno i sada ispadamo kao tovari... Također zašto nisu odregrali za 10 x važnije stvari ja ne znam sada nije niti bitno...
    Mogli su u srijedu ne izaći i kraj.

Nećemo biti pametni i puno srat jer ocito dosta toga ne valja. Idemo se sve skupit maksimalna podrška....

Za 2 dana treba pregaziti tovare...
    Ako ne uspijemo valjda je svima jasno kaj će se desiti...
  • NitkoBitan
    23.4k
    Da je Pjaca strgao koljeno tko bi bio odgovoran? Normalan start igraca Osijeka je mogao zavrsit kobno zbog terena i uvjeta.

Jbmu zivot cijelu sezonu placete zbog terena u Koprivnici i Gorici i zazivate ukidanje licenci i sada zbog objektivnih (ne)uvjeta vas boli k je li sudac odgodio utakmicu ili nije, uvjeti su isti za obje ekipe jel.

Zbog uvjeta je otisla karijera Bosku Sutalu.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/torcida-ni-antolic-ni-mamic-ne-bi-se-postidili-ovog-sto-je-dinamo-napravio/2646801.aspx?index_tid=648849&index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Evo još jedno. Gospodo hoćemo li se napit krvi ovim klošarima nakon tri dana bombariranja priopćenjima ili ćemo pisati tugy plaky sudac nas je natjerao da igramo po lokvama na našem groznom travnjaku priopćenja?
  • Ludovic IX
    8.2k
    Isti uvjeti ali za koji sport? Da smo igrali vaterpolo , tko zna, možda je osijek 5x jači u tome ali u normalnom nogometnim uvjetima smo mi ti koji bi trebali biti kvalitetniji. Kako igramo, možda bi izgubili i na +20 bez ijedne kapi kiše, ali to sad nećemo znati.

U ovakvom blatu teško da bi protiv treceligasa dominirali.
  • sport
    4.2k
    Priopćenje je bitno za utakmice i period koji dolazi jer im je dano do znanja da je DOSTA.
  • Patak
    3.1k
    Jel klub odgovoran za organizaciju utakmice? Ako je, da su kojim slučajem sudac i kontrolor procijenili da klub nije osigurao uvjete za odigravanje utakmice što bi to značilo? Odgodu ili 3:0 za "zelenim stolom" za Osijek?

Jer nije bio biblijski potop, bio je normalan kišni dan koji bi svaki teren trebao izdržati a klub osigurati uvjete za igru. Ne znam što kaže Pravilnik HNSa...
  • Dudu 9
    536

Ja se nadam da nam Strukan više nikada neće suditi, već drugu utakmicu ne sudi očite i izuzetno grube prekršaje nad našim igračima, i ne može reći da nije vidio jer su se dogodili pred njim . Očito nas ima na piku, i da je ovaj dopis orijentiran na to podržao bih ga ali ovo kmečanje zbog neregularnih uvjeta za igru na terenu kojeg mi trebamo održavati je skroz promašeno.
  • Efes Pilsen
    10k
    Nadrealno. Oni se izjednacavaju sa interesima hrvatskog nogometa, istog onog kojeg opetovano sramote europskim nastupima i kojem porucuju "Dabog sve izgubili".
    Protivno interesima hrvatskog nogometa je sa gostujuci navijaci dobiju propisan kontigent karata. To je tako kad stoki das prst..
  • thomas22
    300
    Od pocetka hnl-a 90-tih niti jedan sudac, ponavljam niti jedan nije na razini 1.lige ! Svi ti pajaci, strukani, zebeci, beli, kolarici i ovi i oni mogu suditi zupanijske lige...svi su napredovali iz raznoraznih interesa i preko oceva i striceva.
    Jedini sudac u kojem vidim neki potencijal i stav je bas ovaj mali iz benkovca koji sudi u nedjelju. Živi bili pa vidjeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.