• Blueshadow86
    2.7k
    Priopćenje ko priopćenje je li-la. Mogu čak reći i ok, ali...
    Zašto tek 2 dana nakon te odigrane utakmice?
    Sada je ispravljeno, ali kako se mogao dogoditi onakav gaf i to još u prvoj rečenici priopćenja?
    Na kraju krajeva, zar nije sramota žaliti se na odluku igranja, a sam si KRIV što si u svome dvorištu DOPUSTIO da ti teren doslovno izgleda kao svinjac?
  • mlinchica
    2.6k
    Naravno da smo si sami krivi za teren i naravno da klub mora rješavati teren i sigurno o tome neće slati priopćenja.
    Nije nitko slijep toliko da zanemaruje takve činjenice.
    Kaj bi trebalo poslati medijima - da, znamo da smo zasrali teren. Ili kaj bi vas zadovoljilo?
    Takve stvari se moraju rješavati interno, a ne preko priopćenja.

Ovo priopćenje je vezano za odluku glavnog suca.
    Onog koji nije svirao čisti žuti, a potencijalni crveni na Pjaci.
    Onog koji nije ništa svirao kada je Sučiću razbijena glava u Varaždinu.
    I očito onog koji je zanemario traženje odgode utakmice od strane oba kluba (tako se bar da pročitati na sve strane).

Zašto bi jedno isključivalo drugo?
    Zašto bi to kaj nismo uspjeli srediti teren bio onda razlog da se ne odgodi utakmica u onakvim uvjetima?

Znači, ako nismo uspjeli srediti teren, neka nam se igrači ozljede, ko ih šiša, neka se igrači suprotne momčadi ozljede, ko ih šiša jer iako oni nisu tome krivi, nek snose posljedice toga, ko ih šiša…

buuuuuuuuuuuu ….. ako se slučajno netko drzne spomenuti kakav drugi, izuzetno bitan problem. Sada se samo treba sramiti, nije vrijeme za druge teme.

Da je Osijek poslao ovakvo priopćenje, jel bi tak bilo ok? Osijek nije poslao priopćenje samo zbog toga kaj su pobijedili.
    U suprotnom bi grmilo od Prevlake pa sve do Dunava.

Koncept samog priopćenja i neke nesmotrene pogreške, koje nam se cijelo vrijeme provlače kroz kompletnu komunikaciju kluba već zadnje 2 godine, nešto je kaj se treba pod hitno rješavati.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Mene samo zanima bi li klub pisao ovakva priopćenja da smo mi pobijedili, a ne Osijek. Hm...
  • Crni86
    8.4k
    Priopcenje kao priopcenje mi je okej i takve stvari treba naglasiti. Tko zna sta se dogadalo u utrobi stadiona i koliko je strukan bio bezobrazana, bez obzira cija je krivica utakmica se nije trebala odigrati.

Isto tako mislim da smo u tom priopcenju mi trebali preuzeti dio krivice, zbog nas je travnjak takav kakv je. I 50% krivice imamo mi na svojim ledima, druga stvar je sto je Strukan imao i trebao iskoristiti mogucnost da se ne igra po ovakvim uvjetima i tko zna kolko je mozda bio bezobrazan i bahat. U toj prici nebitno je tko je kriv jer je travnjak takav, vec sudac mora ustanoviti da li postoje uvjeti za igru. Uvjeti za igru nisu postojali. I samim time takav sudac nema sta traziti u prvoj ligi, jer njegova jednostavna prosudba je bila totalno pogresna.

Druga stvar je da smo ocito totalne amatercine i da ljudi koji rade na digitalnim medijima ocito uopce ne procitaju sta objavljuju. Ovo je sluzbeno priopcenje kluba, klub tvrdi utakmica jucer, utakmica bila prije dva dana. Nije kvantna fizika. Okej vjerojatno je priopcenje pisano jucer, nije se stiglo objaviti i objavilo se danas, ali daj procitajte kaj objavljujete.
  • Kermit
    266
    Priopćenje je OK, trebalo je reagirati.

Ja bih privatnom tužbom išao protiv Strukana u slučaju ozljeda jednog od igrača, ovdje mislim na Pjacu. Sigurno nije radio prema propisima struke već kontra njih.
  • MM17
    257
    @deda i ostali koji ste izumili našu Zonu Dinamo sastanite se i razmislite kako dalje jer ovo fakat više nema smisla. Vi ostali sramite se, Vi ste ko tovari postali, a ne Dinamo. Nema dopisa - zašto nema dopisa? Izađe dopis - kakav je to dopis? Ne valja Vam ništa i zbog Vas bi volio da izgubimo naslov, ali nećemo ( 13 kola - 10 pobjeda i 3 remija ) , ali i onda Vam nekaj neće valjati, možda će novi SD biti ljevak, pa neće biti ok. Admini obrišite post ili ga prebacite, ako mislite da mu ovdje nije mjesto.
  • Enco
    99

Moguće , a s obzirom koliko podanika ima
  • Kermit
    266
    Druga stvar je zakaj nisu ostalu i svlačionici u poluvremenu i na taj način izvršili pritisak na suce i delegata da se utakmica odgodi. Jesmo probali prvih 45 minuta, jesmo. Jel to nogomet, nije. Odgodi.

Ak je istina da je Petko zagrmio da se igra, onda i njega treba poslati u kurac. Tu je trebao doći netko iz vrha kluba s mudima i Strukanu sasut sve u facu. Sila Boga ne moli!
  • Blueshadow86
    2.7k
    Opusti se. Kakvih je tema i rasprava bilo, ovo je piknik.
  • dmil
    498
    Jel nije netko ovdje nedavno linkao članak di piše da je Petković zagrmio na poluvremenu da se ipak igra jer igrači žele pokazati karakter i okrenuti utakmicu?

Ako je istina da se naš kapetan nije bunio na nastavak utakmice ne kužim čemu onda prigovaranje na teren u ovom priopćenju, prigovori za sudački kriterij s druge strane su apsolutno opravdani.

Ako je već ideja da se Strukana prozove za odigravanje utakmice onda se mora jasno naglasiti da je Dinamo izričito naglasio da ne želi igrati po ovakvom terenu, ako ovo za Petkovića naravno nije istina.
  • Teofil Kateran
    1.9k
    Pa ljudi nije odluka hoće li se igrati na Petkoviću i igračima nego na glavnom sucu utakmice.
  • MM17
    257

Znam jer mi je Zona doručak, ručak i večera, ali buraz fakat čast izuzecima, ali kaj je preveć je preveć. Žao mi je dečkiju koji to hendlaju iz čiste ljubavi prema Dinamu.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Ovo priopcenje je ispalo skroz neozbiljno.
    Igraj i suti, uvjeti za obe ekipe su bili isti.
  • tigric
    582
    Nema veze, torcida je napisala još gore priopćenje.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Bla bla svi su protiv nas, ne daju nam, ukralo, pokralo, nismo isti... jesu bile napumpane lopte?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.