• Olmic
    4.1k
    eto sad si ti postao debil kako je napisao kolega
  • rioda
    7.2k
    Do prije koji dan ste analizirali svaku odluku suca na barem 2-3 utakmice svakog kola, tvrdite da se jedne favorizira, a nas krade, tražili strane suce i zaštitu kluba, sad nakon priopćenja opet drvlje i kamenje po klubu. Po meni dobar pritisak pred derbi da suđenje bude što objektivnije.
  • miro
    5.9k
    Mislim da je ovo priopćenje više u smislu, ne zajebavajte se sa suđenjem u nedjelju i nek Erceg ponese kartone i za Hajduk, tako da ajde...

Ja sam se nadao da će bit priopćenje o stanju travnjaka i traženju odgovornosti unutar naših redova, ali nažalost ništa od toga
  • Iskrenjak
    260
    Licemjerno dosta. Cijela zona gori, prigovara i pametuje kakav je to teren u Gorici, a kad mi napravimo sranje onda se slažemo s priopćenjem da su krivi suci i HNS?
    Pa po tome Gorica može za svaki poraz doma napisat u riječ isto priopćenje. Samo izmjene ime protivnika i ime suca. Datum ne moraju mijenjat očito.
  • Kruno
    642
    Traba prigovoriti svakako jer suci su nas dosta ostetili ove sezone.
  • rioda
    7.2k

Jako loša usporedba jer je njihov teren loš 365 dana u godini, a naš, eto, za vrijeme jače kiše. Budimo realni, da za vikend ne igramo s tovarima, utakmica bi sigurno bila odgođena. Ali, ali... Svi znamo da bi bio neviđen pritisak s juga zbog toga, a i sudac je bio s istog tog juga pa nije htio odgoditi. Isti onaj sudac koji je kao var sudac u Gorici Bela uvjeravao da nema potrebe za više od 5 minuta nadoknade :wink: Možda jednom Croatel pusti i te snimke van
  • Markisha
    85
    Jel teren kriv što je naša odbrana kao i mnogo puta ove sezone magično nestala i ostavila na 5 metara Babeca da postigne gol, a druga stvar imali smo i mi svojih šansi(Stojkovic,Pjaca, 2x Kulenović) ps ih nismo realizirali, a teren je tu najmanje kriv.

Na istom terenu su igrali i igrači Osijeka, kao i što je na istom takvom terenu Monaco držan na konopcima pa nije bilo priopćenja.

To da je Strukan klošar, to apsolutno stoji, ali imali smo mi teren i u Osijeku kad smo izgubili, bolji je teren bio kući kad smo izgibili od osijeka, a i teren u Rijeci je bio dobar kao i uvjeti, pa su nas razbili ko bugarsku skupštinu.
  • sport
    4.2k
    Taj isti sudac je isključio Petkovica u Puli (zašto),taj isti sudac nije sankcionirao razbijanje glave Sučiću u Varaždinu (zašto),taj isti sudac nakon što je inzistirao na odigravanja utakmice(zašto) nije sankcionirao start na Pjaci (zašto).Priopćenje nije plakanje zbog poraza već pokazivanje da nam je dosta biti šutljiva gospoda na kojoj će se iživljavali gospoda u crnom a to traje već duži period.
  • blackbully
    4.5k
    Ja sam vec u u prvih par minuta utakmice na temi napisao da nema smisla igrat po ovim uvjetima.NitkoBitan

Isto tako si i ovu glupost napisao.

Screenshot-20250228-104908.jpg
  • don
    11.6k
    posli svake utakmice nas i rivala, tema "Suđenje i suci" gori, Zona se pita kako nas kradu uvik, di je klub sa pritiskom na suce. Klub se javi priopćenjem, i to ne kmečanjem na sudačke odluke nego na regularnost utakmice, i guess what - "sramotno priopćenje Dinama"

neki su ovdje očekivali da će se klub ispričat svim navijačima na terenu, da kažu da će se stvari popravit, a onda kada dobiju takvo slično priopćenje, retorika bi bila "dosta sa patetičnim i praznim obećanjima, djela, a ne riječi"
  • NitkoBitan
    23.4k
    Pa i rijesili bi ih da se igralo u regularnim uvjetima.
  • Paggini
    39.8k

A gle, postoje navijači i postoji klub. Kažem, priopćenje je meni ok, ali izbaci ga ODMAH nakon utakmice ili jutro nakon.

Jesam ja za priopćenja i da se ne šuti, ali ovako ne vidim smisao baš, a i s druge strane, ova konstrukcija "s(p)retno" me zasmetala. Čestitaj pošteno ekipi Osijeka, ne treba ovo unižavanje njihove pobjede.
  • Enco
    99
    Od mene prvi veliki misnus zbog ovog priopćenja.
    Ne gospodo, mi nismo kmečavci s juga mi smo Dinamo, alo Dinamo!
  • Iskrenjak
    260

Zašto bi bila loša usporedba? i u jednom i u drugom slučaju kriv je - klub. Ne broje se sunčani dani u godini koliko je teren dobar, nego kakav je teren na dan utakmice. I nama i njima je na dan utakmice teren bio - loš. I za to nije kriv ni debil strukan ni tovarija iz hns-a.
    A mi pišemo pisma. I to amaterski. Znači ne priopćenje sa činjenicama, nego nekakvo nedefinirano pismo na nepoznatu adresu. Samo da prigovorimo. Ni riječi o konkretnim dogadjajima i činjenicama. Organizacijski sastanak? Mišljenje jednog i drugog kapetana? Delegat? Nesankcionirani prekršaji na takvom terenu? Ništa.
  • emilperska
    8.7k
    Ovo je jedno od glupljih priopćenja što su dosad napravili, a bilo je failova (tipa da su se Bjelici dali papiri dok novinari čekaju presicu itd.).
    Ne razumijem što su htjeli reć i zašto 2 dana poslije.
    Najlakše je svaki put u druge uprijeti prstom bez da uzmeš gram odgovornosti da si imao super travnjak i da je on sada devastiran do te mjere pa nakon jače kiše izgleda kao Kopački rit..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.