• Tom vg
    1.1k
    Takvo priopćenje bi bilo legitimno jedino da ga je Osijek pisao u situaciji da su izgubili tu utakmicu. Tko je nama kriv jer nismo sposobni održavati travnjak u sasvim normalnim uvjetima.?
  • Rakovica1986
    948
    Ovo priopćenje je trebalo biti odmah nakon utakmice. Vjerujem i nadam se da je ovo uvod za ono što slijedi, a to je službeni dopis u kojem se traže strani suci za derbije u zadnjem ciklusu HNL-a.
  • Laugreano
    3.5k
    Bolje se pozabavite odgovornim ljudima za takvo stanje novog terena, nego pisanjem priopcenja.
    Ne moze mi nitko reci da jedan dan kiše može napravit ovo od terena. U Engleskoj bi onda svaki vikend bilo pola utakmica odgođeno.
  • prefontaine
    1.2k
    Osjećam susramlje.
  • NORTE
    13.9k
    Koliko debila glumata da su navijači dinama.
    Nevjerojatno.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Podrska klubu na priopcenju! Utakmica se igrala samo zato kaj Dinamo isti tjedan igra derbi, nek odjebu svi redom. Da se Pjaca ili netko ozbiljnije ozljedio svi ovdje bi drugaciju pjesmu pjevali.

Ja sam vec u u prvih par minuta utakmice na temi napisao da nema smisla igrat po ovim uvjetima.
  • Teofil Kateran
    1.9k
    Normalno da se treba pozabaviti sa odgovornim ljudima za ovakav teren i to je čak puno bitnije od ovog priopćenja, ali to praktički nema veze s ovim jer je ovo priopćenje HNS- u kojim klub poručuje HNS-u da nije normalno da je Strukan kao jedan od najboljih hrvatskih sudaca odlučio da se igra utakmica po onakvom terenu..

Nikakvo kmečanje, kup je izgubljen i to je to. Tovari bi dan danas plakali i stavljali neke sudačke odluke i situacije po društvenim mrežama i medijima da je obrnuta situacija i zato ne vidim nikakav prostor za usporedbu što mnogi ovdje rade nakon priopćenja.
  • Dudu 9
    536
    Dugo nešto gluplje nisam pročitao od ovog priopćenja.
    Kmeči se zbog neregularnih uvjeta na našem terenu, ovako nešto bi samo tovarima palo na pamet.
  • Sljeme
    2.8k
    Osijeku nije loš teren valjda? Svaka akcija njihova pola gola. Vele Osijek je sretno slavio. Ma svi protiv nas sretno slave, mi smo odlični samo nemamo sreće. Zbog čega je teren uopće u lošem stanju? Di je drenaža? Uvijek smo bili poznati po najboljem terenu kaj se desilo? Napiši to priopćenje.
  • NORTE
    13.9k
    Čemu ovo priopčenje? Jel se to na suca izvlačimo?FrodoJePurger

Sudac iz Splita je naredio da se mora igrati po kišurini i natopljenom terenu.
    Sudac iz Splita nije dosudio crveni karton klaunu iz Osijeka za dva pogibeljna starta.
  • prefontaine
    1.2k
    Koliko debila glumata da su navijači dinama.NORTE
    ?
  • NitkoBitan
    23.4k
    Ako su kapetani obje momcadi bili protiv igranja utakmice (a navodno jesu) onda je ovo skandal koji iziskuje trajno izbacivanje Strukana iz sudacke organizacije.
  • sport
    4.2k
    Nema većih jogurtaša od pojedinih "navijača" Dinama,kad nema priopćenja ne valja,kad ima priopćenja ne valja,kad se slažu sa priopćenjem gleda se u zarez i prigovara samo da bi se prigovaralo.
  • Paggini
    39.8k
    Jel bi napisali ovo priopcenje da smo pobijedili? Nekako ne mislim.

Iako je priopćenje ok, tajming je potpuno pogrešan, nakon dva dana je nepotrebno. Sjednite s Kustićem i ekipom i tražite stvari koje želite, uvjetujte, koristite moć koju Dinamo ima u hrvatskom nogometu da dobijemo šta mislimo da je pravedno.

Jel želimo strane suce? Želimo. Hoćemo ih dobit pisajući priopćenja na webu? Nećemo.
  • maksimirski istok
    313
    Promašaj od priopćenja svakako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.