• ElDorado
    2.3k
    Treba biti realan i ne zanositi se gotovo nemogućim (iako se svi kao navijaći zanosimo). Ova momčad jednostavno nema neke zajedničke kemije i duha. Ona je naprosto skup pojedinaca i možeš trenirati i raditi i raditi ali teško ćeš do ikakvog napretka. Ovaj zaključak je jednostavno logično razmišljanje nakon tri neloša trenera koje smo promijenili i koji nisu uspjeli pokrenuti gotovo ništa. Uspjesi u LP samo to i potvrđuju jer je tamo voljni i motivirajući moment bio puno viši. Npr mi Rileta svi otpisujemo ali ljudi on je još prije 3 mjeseca bio igrač važne utakmice u LP.
    U svakom slučaju ja osobno mislim da je naš najveći problem od ljeta 2023. slaganje i selekcioniranje igrača koje je bilo stvarno katastrofalno. Da smo tada ali i poslje doveli taj niz domaćih, besplatnih, jeftinih igrača stvari bi se sigurno razvijale drugačije. (Sjetitee se: jeftini Pongračić se nudi a ti dovedeš Bernauera ili Kaneko-Pašalić). Bila je to igračka bahatih i nesposobnih neznalica.
    Sad smo tu di jesmo. Osvajanje prvenstva bilo bi ČUDO jer očekivati 12 pobjeda je teška utopija. Zato što prije SD, trenera ostaviti zato jer ZNA i početi selekcionirati igrače, ali i graditi novu momčad na našoj mladosti, korisnim igračima iz HNLa (koji su uostalom prošli i našu školu) i pravim, karakternim strancima kao dodana vrijednost.
    Sve drugačije i sve bez radikalnih promjena je put u nepoznato.
  • Droljo
    12.8k

Znači deremo po starom. Marić sve sjebo, trebalo je pola rijeke dovest, mudražiju i sl. :lol:
    Sve bi isto bilo osim što bi sada sprdali pašalića umjesto kaneka i radeljića umjesto maxa. A za mudražiju bi se čudili kak ne takne loptu po sat vremena na tekmi...
  • Blueshadow86
    2.7k
    Kako god ova sezona završila (i dalje vjerujem u naslov ako tovare dobijemo), za iduću treba biti malo žešća kadrovska čistka. Ali ono, totalni remont. S razlogom.
    Znam da je gotovo nemoguće sve odraditi, ali ako ima bilo kakve mogućnost, za iduću sezonu bih prekrižio: Mmaee, Perić, Bočkaj, Ristovski, Ademi, Zagorac, Moharrami, Rog, Cordoba, Mbuku, Kulenović.
    Možda se netko i ne slaže sa mnom, ali ovo je zastrašujuće koliko smo nakrcani kombinacijama nekvalitetnih, istrošenih i starih igrača. Jebote, ovo je kompletna jedna ekipa, 11 igrača!
    I da, također bi se zahvalio i dosadašnjem pomoćnom treneru Sandru Perkoviću. On je svoje također pokazao. Dosta je bilo.
  • don
    11.6k
    Osvajanje prvenstva bilo bi ČUDOElDorado

kakvo čudo? pobjedom protiv hajduka im dolaziš na -3, Rijeka neće dobit Goricu odnosno i ako dobiju kiksat će kad tad, uz to igramo i međusobno ka i šta rijeka i hajduk igraju na Rujevici za 2 kola, jedna će ekipa prosut bodove, a možda obje.
    shvatia bi, i sam pisa to da su nam konkurenti dobri, ali se ne zna tko je gori, a znamo svi ko idalje ima najveću kadrovsku kvalitetu.

pitanje je nas samo.
  • ElDorado
    2.3k
    iskrivljuješ što sam napisao. Kad su nam se nudili ti igrači nisu bili igrači Rijeke. Da li je Pongračić bio u Rijeci? Oprosti ak si nek SD i imaš izbor desnog krila iz sedme momčadi japanskog prvenstva i Hrvata i Boruusije Dortmund koji se nije probio u prvu momčad koga bi ti doveo? Uostalom u Rijeku ga je doveo naš budući trener u tom trenutku. Neću se vraćat u prošlost samo sam iznio svoje mišljenje koji je razlog naše katastrofe.
    Ako imaš u jednom trenutku 5 ili 6 krila i nemaš lijevog beka i 6cu onda je to dobro balansirana i selekcionirana momčad? Mudražiju nisam niti spomenuo.
    Ako jsu tri trenera od ove momčadi i igrača napravili drek igru onda je nekaj i u igračima kaj ne?
  • ElDorado
    2.3k
    znači momčad koja je izgubila 2 utakmice za redom, jednu katastrofalno, izgubila sve derbije osim jednog, sad može bez problema pobijediti 12 puta za redom? Nisam rekao da je nemoguće samo da bi bilo čudo.
  • Droljo
    12.8k

Nebi se puno promjenilo da smo doveli pašalića umjesto kaneka.
  • don
    11.6k
    ne moramo dobit 12 utakmica za redom, i nećemo, a bit ćemo prvi ukoliko dobijemo hajduk. Moje mišljenje.
  • ElDorado
    2.3k
    Fakat ne kužiš smisao. Uopće ne govorim o pojedincima nego o cijeloj koncepciji i sustavu selekcioniranja igrača i momčadi. Evo primjer: Kraj prijelaznog roka 2024. Nemaš trećeg napadača, nemaš lijevog beka, nemaš šesticu a ti zadnji dan prijelaznog roka dovodiš Mbukua još jedno krilo.
  • ElDorado
    2.3k
    ok legitimno. Ali kak ćemo stići Rijeku koja je +8 faktički (međusobni susreti) ?
  • don
    11.6k
    ok legitimno. Ali kak ćemo stići Rijeku koja je +8 faktički (međusobni susreti) ?ElDorado

o ovome ćemo raspravljat nakon vikenda kad će sve bit jasnije.
  • austrijanac
    5.8k
    Pročitajte pliz par puta nego što stisnete na Appworksu pošalji, tko god je zadužen za to.

Priopćenje kao takvo na mjestu i opravdano.
  • Olmic
    4.1k
    I najbitnije nije napisano. U vezi cega su se obratili HNS-u?
  • Droljo
    12.8k
    Fakat ne kužiš smisao.ElDorado

Ne kužiš ni ti smisao. Sjebali smo. Dok se to potencira obavezno se spomene par igrača rijeke i mudri...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.