• Crni86
    8.5k
    nebitno koliko ih je doveo, jedan krivi je dovoljan da narusi koheziju i atmosferu moncadi. A on ih je doveo ocito nekoliko i to sve strance koje boli tuki. Da li je racunao da ademi i rile vise nisu tolko mladi i da nece vise moc bit autoritet u svlacioni?

Da li je doveo defictirane pozicije za kojima kukamo vec godinu dana?

Neki kao da nikad u zivotu nisu trenirali momcadski sport.
  • i more je plavo
    1.2k
    ako mu je to posao, morao je vidjeti da iako pobjedjujemo, ne izgledamo dobro, i nije normalno da ne mozemo dovesti lijevog beka i napadaca, a zna se da je Bruno sklon ozljedama, jer ako mi i nismo znali da igra pod inekcijama, on je to trebao znati i sto je jos bitnije igraca koji moze zamjeniti Mišića.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    https://www.index.hr/sport/clanak/najbolji-igrac-shnla-o-kojem-nitko-ne-govori/2646466.aspx

Jao ,ako "bila vojska" vidi ovaj naslov i skuži da autor ne priča o "bogu baluna". :rofl:
  • Ivdzo11
    5.8k
    Zadnji interes za Durdova navodno je iskazala Borussia Mönchengladbach, ali kako javlja Rheinische Post, inače dobro upućen u poslove ovog bundesligaša, Durdov nije ozbiljna opcija. Kako pišu, platiti 5 milijuna eura za 17-godišnjaka bio bi ogroman rizik za Borussiju, iako Durdova smatraju velikim talentom.
  • Droljo
    12.9k
    jedan krivi je dovoljan da narusi koheziju i atmosferu moncadiCrni86

Ak našim senatorima može jedan kukolj razjebat svlačionicu onda su oni pogriješili sport...
  • NORTE
    14k
    Službeni Hajduk iz Desinca je objavio novo priopćenje, u kojem navodi da su sve ulaznice dali Klubu navijača, i završio ga hashtagom # 1254.

Neka se momci naviknu na standardnu brojku na jugu u derbijima, nema više amplituda u brojkama gori doli.
  • db-izbjeglica
    16.7k
    opet se javila najgluplja nakupina masti i bjelančevina na svijetu.
    nazivaju se još i torcida.

ja ne mogu vjerovati što si ti ljudi umišljaju, što oni misle tko su, koja je to razina samodopadljivosti strašno.

5%

ni zarez više!
  • NORTE
    14k
    PIVAAAAAJ!

FB-IMG-1740749750050-1.jpg
  • hardek
    4.3k
    Ja ne mogu vjerovat da Fućak i dalje starta ispred Gague za Istru
  • Noel
    9k

Bome ga je metnul Fućak.
  • hardek
    4.3k
    Fućak napamet dodao u kontru Lokomotivi iz koje je Loksa dobila penal. Mudri izborio, Mudri zabio
  • hardek
    4.3k
    A skoro ga je fulao :lol:

Ide hat trick sada kad sam se istovario po njemu
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Ja ne mogu vjerovati da fučka netko plaća za te pokušaje igranja nogometa. Dugo nisam vido lošijeg nogometaša
  • Jay
    698
    Volim kad HNL petkom krene s puno golova, dajte nam spektakl
  • hardek
    4.3k
    Maurić bi mogao stasat u top veznjaka, a Tram ga je totalno zapostavljao. Bit će grdo protiv ove Istre na Drosini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.