• Ludovic IX
    8.7k
    je, doveo je svih 11 igrača koji igraju.. nisu bitna dva tri igrača već tim. A oni koji su tu najduže su ti koji moraju dici tim kad nejde a odu u istu sivu zonu kao i taj mmae koji je kriv i kad ne igra.

Pričaš kao da je dinamo ove sezone doveo sve igrače. Majke mi, neki koda prate dinamo od jucer
  • Crni86
    11.1k
    nebitno koliko ih je doveo, jedan krivi je dovoljan da narusi koheziju i atmosferu moncadi. A on ih je doveo ocito nekoliko i to sve strance koje boli tuki. Da li je racunao da ademi i rile vise nisu tolko mladi i da nece vise moc bit autoritet u svlacioni?

Da li je doveo defictirane pozicije za kojima kukamo vec godinu dana?

Neki kao da nikad u zivotu nisu trenirali momcadski sport.
  • i more je plavo
    1.3k
    ako mu je to posao, morao je vidjeti da iako pobjedjujemo, ne izgledamo dobro, i nije normalno da ne mozemo dovesti lijevog beka i napadaca, a zna se da je Bruno sklon ozljedama, jer ako mi i nismo znali da igra pod inekcijama, on je to trebao znati i sto je jos bitnije igraca koji moze zamjeniti Mišića.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    https://www.index.hr/sport/clanak/najbolji-igrac-shnla-o-kojem-nitko-ne-govori/2646466.aspx

Jao ,ako "bila vojska" vidi ovaj naslov i skuži da autor ne priča o "bogu baluna". :rofl:
  • Ivdzo11
    6.8k
    Zadnji interes za Durdova navodno je iskazala Borussia Mönchengladbach, ali kako javlja Rheinische Post, inače dobro upućen u poslove ovog bundesligaša, Durdov nije ozbiljna opcija. Kako pišu, platiti 5 milijuna eura za 17-godišnjaka bio bi ogroman rizik za Borussiju, iako Durdova smatraju velikim talentom.
  • Droljo
    16.6k
    jedan krivi je dovoljan da narusi koheziju i atmosferu moncadiCrni86

Ak našim senatorima može jedan kukolj razjebat svlačionicu onda su oni pogriješili sport...
  • NORTE
    16.1k
    Službeni Hajduk iz Desinca je objavio novo priopćenje, u kojem navodi da su sve ulaznice dali Klubu navijača, i završio ga hashtagom # 1254.

Neka se momci naviknu na standardnu brojku na jugu u derbijima, nema više amplituda u brojkama gori doli.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    opet se javila najgluplja nakupina masti i bjelančevina na svijetu.
    nazivaju se još i torcida.

ja ne mogu vjerovati što si ti ljudi umišljaju, što oni misle tko su, koja je to razina samodopadljivosti strašno.

5%

ni zarez više!
  • NORTE
    16.1k
    PIVAAAAAJ!

FB-IMG-1740749750050-1.jpg
  • hardek
    4.6k
    Ja ne mogu vjerovat da Fućak i dalje starta ispred Gague za Istru
  • Noel
    12.1k

Bome ga je metnul Fućak.
  • hardek
    4.6k
    Fućak napamet dodao u kontru Lokomotivi iz koje je Loksa dobila penal. Mudri izborio, Mudri zabio
  • hardek
    4.6k
    A skoro ga je fulao :lol:

Ide hat trick sada kad sam se istovario po njemu
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ja ne mogu vjerovati da fučka netko plaća za te pokušaje igranja nogometa. Dugo nisam vido lošijeg nogometaša
  • Jay
    1.6k
    Volim kad HNL petkom krene s puno golova, dajte nam spektakl
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.