• Droljo
    12.8k
    i super. Narasli smo dovoljno da sada prolazimo...
  • mali M
    7k
    pa mislim da je to i htio reć jer se nadovezao na moj post da ostali HR klubovi nemaju strpljenja za taj dio da uopće koji put izbore skupinu, a kamoli da shvate da je redovito ispadanje iz skupine isto dio odrastanja..
  • Droljo
    12.8k

Ok. Onda sam mu dao za pravo. :lol:
  • Ludovic IX
    8.2k
    nadam se da naša uprava neće popustiti tovarskoj žgadiji.. ako im daju jednu kartu više od tih propisanih 5% odnosno ako popuste njihovom pritisku, jako će past u mojim očima a vjerujem i većini ovdje
  • Krizy
    53.1k
    Ljestvica međusobnih utakmica 2024./25. (HNL + KUP):
    1. Rijeka 9 4-5-0 15-5 (1.89 bodova po utakmici)
    2. Hajduk 8 4-3-1 12-7 (1.88)
    3. Osijek 10 3-2-5 11-17 (1.10)
    4. Dinamo 9 1-2-6 6-15 (0.56)

Dinamo u međusobnim utakmicama:
    - Najmanje pobjeda
    - Najviše poraza
    - Najmanje postignutih pogodaka
    - Najmanje osvojenih bodova
  • prefontaine
    1.1k
    Najviše porazaKrizy

Bar nečega imamo najviše, nismo u svim rubrikama "najmanje"
  • Infinity
    17.4k
    Kako Rijeka rjesava ove sezone i nas i Hajduka i Osijeka, ostavljaju mi dojam da su bolji nego 2017., a osvajaju tocno pola boda manje po utakmici. Svi zajedno igraju ocajnu sezonu, samo su neki malo vise ocajni. Cak i ta Rijeka je osvajala vise bodova prosle sezone nego ove. Hajduk je tu negdje u drugu decimalu.

Daleko od toga da su Hajduk i Rijeka napravili nesto u odnosu na proslu sezonu da bi bili ispred nas. Oni su jednako losi, a mi smo ucinili sve da oni s jednakim ili losijim ucinkom budu bolje plasirani nego proslu sezonu.

I ne znam koji vrag mene spuca ovako na rano jutro, ali sam optimisticniji nego jucer. Nikad nisam bio sigurniji u poraz i raspad nego jucer, cak sam igrao 0-1 na predictoru, ali se danas probudim s nekim optimizmom. Ocelavit cu do ljeta, a mogao bih i nekakav termin za stent uzeti.
  • ŽacZgb
    111
    Moramo početi pobjeđivati i u derbijima,uz to kaj čekamo kikseve ovih ispred nas. Zato moramo roknut tovare nakon kaj Rijeka izgubi u Gorici :cool:
  • Mali dioničar
    16.9k
    ostavljaju mi dojam da su bolji nego 2017., a osvajaju tocno pola boda manje po utakmiciInfinity

Tada je Dinamo kao drugi imao 86 bodova, Rijeka 88.

Dinamo je i sa 73 osvojio naslov sezonu kasnije, a ove sezone Dinamov maksimum je 77.

I ja mislim da Dinamo može stići, ali za tako nešto je potreban pristup iz jučerašnjeg drugog poluvremena.

Kao prvo, trener bi trebao stabilizirati i momčad i sebe. Rotacije su sada apsolutno nepotrebne.

26 ovakvih poluvremena kao drugo jučer i to je to.
  • grba
    119
    Nadam se da ce se u subotu u Gorici na oranici bolje snac domaćin, a onda mi u nedjelju idemo na glavu
  • Sibirski plavac
    3.8k

Šteta jedino kaj Riječanima kolo nakon slijedi Šibenik na Rujevici, a šanse da tu Šibenik uzme barem bod su ravne nuli. I protiv nas u Zagrebu su imali par dobrih šansi, bili solidni, a opet na kraju završili s 3 komada u mreži. Daj Bože da se varam i da do reprezentativne pauze skupimo 3 pobjede, a Rijeka i magarad barem jedan poraz.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    samo ova statistika mi je dovoljna da mislim da necemo bit prvaci jer imamo jos 3 derbija do kraja, 2 doma protiv Osijeka i Rijeka i jedan u gostima protiv tovara.
  • Ludovic IX
    8.2k
    problem je što smo imali barem 10 ovakvih poluvremena kao drugo jučer u kojem nismo uspjeli zabit gol i pitanje je zasto se mora čekati da gubimo da stisnemo protivnika. glav, glava i glava.. niti marić, niti trener, samo glava igrača. tu si neki misle da bi sad selahi ili fruk igrali kod nas drugačije. igrali bi kurac. usli bi u isti ritam ko sto drugi igrači dinama imaju. Europa 120% seb daju, HNL 60% sebe daju. i znaju da to nije dovoljno i daju oni tih 40% u svakoj utakmici ali kad počenom gubiti pa nam i sreća okrene leđa (ali niti ju zaslužujemo)
  • Crni86
    8.4k
    niti marićLudovic IX

Kako ne maric, nego tko je slozio pvu beskarakternu ekipu u kojoj ocito nema kemije? Nije li to zadataka sportskog direktora?
  • Ludovic IX
    8.2k
    je, doveo je svih 11 igrača koji igraju.. nisu bitna dva tri igrača već tim. A oni koji su tu najduže su ti koji moraju dici tim kad nejde a odu u istu sivu zonu kao i taj mmae koji je kriv i kad ne igra.

Pričaš kao da je dinamo ove sezone doveo sve igrače. Majke mi, neki koda prate dinamo od jucer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.