• serbus
    4.7k

Ja sam za opciju ako je moguće da čak i nemora biti ime i prezime nego broj članske za prijavu da komentiraš. Da se zna da je iza komentara član pa makar i toj ljutnji nakon poraza komentirao nešto glupo u izljevu bijesa.... I ograničiti na neznam 5 komentara dnevno.

Fućka mi se kaj piše Pero Perić koji nije niti član kluba tako da me i njegov komentar ne zanima.
  • dmil
    469
    mislim kao što je Hajduk napravio? Jesmo spali na toliko niske grane?
  • NitkoBitan
    23.3k
    Zabole me za njih, gledam iz nase perspektive. Koliko znam oni su ugasili komentare zbog napada na pojedine igrace, kod nas je situacija drugacija i teza. Botovi po komentarima koje isti ti botovi lajkaju zazivaju kriminalca i rade bajke od njegovog "upravljanja" Dinamom.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Slažem se i ja da treba razmisliti o toj opciji. Po reakciji nekih naših "navijača", rekao bih da smo 100000 puta gori od magaradi po kmečanju kad ide loše. Mogu zamisliti da je nama suša 20 godina kao njima, na kaj bi to ličilo. O stalnom zazivanju "Tatte" u komentarima da ne pričam. Neki su više njegovi ljubitelji nego navijači Dinama. Takvi će ukoliko Rijeka bude prva krenuti navijati za njih jer u Mišku vide svog nekadašnjeg idola koji već gotovo 8 godina nije fizički u Dinamu. Ukoliko preokrenemo i mi uzmemo titulu, ukrcat će se na vlak uspjeha i govoriti "jesam ti rekao da ćemo biti prvi".
  • NitkoBitan
    23.3k
    Ukoliko preokrenemo i mi uzmemo titulu, ukrcat će se na vlak uspjeha i govoriti "jesam ti rekao da ćemo biti prvi".Sibirski plavac

Nece jer ih boli kurac, nece ih bit nigdje! Navijaci tate a ne Dinama.

Vise se dice tatinim sumnjivim prodajama igraca nego sadasnjim rezultatima u LP i cuvanju obraza kluba za razliku od tamnih dana, to su nikakvi navijaci, vise Mamicevih presica pogledali nego Dinamovih utakmica.
  • Miro Vugrinec
    7.5k
    S razlogom ste u nepopularnim.

Sta smo u Sjevernoj Koreji pa gasi komentare. Nek piše svatko sta želi na javnoj stranici Dinama, najbolje da cemo biti ko ovi s juga bez komentara
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    nisu botovi, pogledaj facebook grupe dinama i sve ce ti biti jasnije.
  • Droljo
    12.8k
    Imam dva nepopularna mišljenja.
    Prvo: mmaee nije kriv za gol jučer.
    Drugo: fruk ili mudražija bi kod nas izgledali kao mbuku i puno gore.
  • Praskaton
    3.8k
    Prvo: mmaee nije kriv za gol jučer.Droljo

Forica je krenula prije dan dva a već se izlizala.Eto vam sad svi koji ga prozivate vidite da on nije razlog.
    Lik je užasan igrač.Ništa nam ne donosi u igri osim dodatne konfuzije i predjela u bolu prepona.
    Treba ga prekrižit kad završi sezona i gledat kako da taj ugovor riješimo na najbezbolniji način
  • Droljo
    12.8k
    Forica je krenula prije dan dva a već se izlizalaPraskaton

It never gets old...
  • i more je plavo
    1.2k
    Znam da je nepopularno, ali Rijeka ima odlicno sagradjenu strukturu, od vlasnistva do sportske politike.
    Zna se tko je za sto zaduzen i nema puno petljanja u odluke.
    Sa budgetom kojim raspolazu, vec 10 godina rade odlicne rezultate i izrasli su u klub po svemu osim po tradiciji i broju navijaca nadmasuje Hajduk.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.