• kikinho999
    34
    Di su one ankete treba li Kule u repku? Svatko tko je jednom igrao nogomet je bio svjestan da bez obzira na golove on tu kvalitetu nema a sad se pokazuje i zašto..
  • Marktwain
    141
    Hvala na svemu, ali vrijeme je za rastanak.
  • miro
    5.9k
    Meni je njegov pristup najveće razočaranje, ajde ok, nisi Pele, nisi Petko, ali kad si grizo, nagradilo te. Sad samo gubiš duel za duelom i dižeš ruke...ne valja ti poso Kule moj
  • Pacho
    269
    Meni mozda i najodvratniji igrac iz ove ekipe. HNL taraba koja je imala srece da ga je Dinamo povukao i koja je odigrala dobru sezonu i pol pa si umislila da je zvijezda i pocela glumiti uvrijedenu frajlu. Koliko golova ima u zadnjih 17-18 utakmica? 1?
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Di su oni turci jebeni i 5M, sutra vozim ga osobno doli
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Ponudili su 5 milijuna, ali turskih lira.

Kulenovica sad Lokomotiva natrag nebi primila.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Ovog na terenu skuzis samo kad napravi faul u napadu,Zg123

Tece sudacka nadoknada, blizi se kraj utakmice, igrac Rijeke s loptom nesto u kutu prema zapadu radi a Kulenovic ga gura laktom s leda i radi faul i gubi nam pola mimute- minutu vremena :rage:

Znaci po toj kaljuzi od terena gdje ne mozes ispucat loptu 20 metara Kule radi bespotrebni faul iako je bilo vrlo moguce da bi ispucavanjem igraca Rijeke pod pritiskom dobili loptu bilo preko auta ili nasih stopera koji bi ju pokupili. Znaci ne mogu jbno vjerovat i ponovit cu, strasno neinteligentan igrac.

Mislim da je poceo pokazivat svoju nemoc na terenu reakcijama slicno kao Ristovski. Ajde barem Ristovski daje sve od sebe koliko moze, ali bojim se da je Kuleta malo sadasnja situacija razmazila. Pa bio je donedavno jedini napadac sa zajamcenom mimutazom, kakva je to motivacija kad znas da ces igrat u svakoj varijanti... Sad kad je dobio konkurenciju se poceo durit sto moze ukazat na to zasto je bilo receno za vrijeme ljetnog prijelaznog roka da bi treci napadac mogao narusit atmosferu u svlacionici.
  • Keyser Soze
    12.9k
    Mene ne živciraju toliko njegovi promašaji, živcira me što čovjek pada na svaki kontakt. Pa daj istrpi nekad duel, a ne padat na svaki dodir koji osjetiš.
  • i more je plavo
    1.2k
    Dok je grizao i borio se za status, bio je solidan igrac, sad je pomalo izgubio kontakt sa realnosti i pomislio da je Halland, pa ga frustracija sputava da pokaze i to sto objektivno moze, a to je solidan rotacijski igrac.
  • Jurki
    16k
    Sad kad je dobio konkurenciju se poceo durit sto moze ukazat na to zasto je bilo receno za vrijeme ljetnog prijelaznog roka da bi treci napadac mogao narusit atmosferu u svlacionici.NitkoBitan

Ako nisi sposoban se boriti za svoje mjesto pod suncem u Dinamu i imati zdravu konkurenciju di te kolega suigrac pritisce da moras biti bolji.. onda je jedino rjesenje - rastanak.
    Takvi igraci koji imaju problema sa samopouzdanjem i koji ne vjeruju u sebe nisu potrebni u svlacionici.
    Ako on smatra da mora igrati - nek to dokaze na terenu, pa taman da doveli Belinghama.
  • Patak
    3.1k
    Ko bu nadomjestil njegovih 20 golova u sezoni ako Kule ode?
  • Droljo
    12.9k
    Jbte šta je bio tak loš jučer? Nisam ni skužio...
  • nemapredaje
    4.4k

Bio je tak loš da možda nisi ni skužio da je igrao uopće
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    I jasam tu poludio i to primjetio. Ovaj želi ispucati loptu u aut ,a onako baš kako kažeš. Ode minuta . Imali bi priliku barem svi pred gol i zadnji ubacaj. Ali Kule pravi najgluplji faul ikad . A nije napravio ni jedan kad je trebalo do tad. Ko da j igrao za njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.