• Jurki
    15.9k
    taj problem nije bilo moguce bar tak mislim rijesiti bez da dignes kompletni teren, pijesak, zemlju, kaj god da dojdes do drenaznih cijevi.
    E sad dal se da nekak sloziti da ta voda odlazi bez vecih zahvata na igralistu i da nebu tak sjeban teren - to ne znam.
  • mali M
    7k
    Ma meni nije problem što se dogodio potop, problem je što jučer nije palo toliko kiše da se to dogodi. Sto posto su zdrobili nešto kad su postavljali novi teren, nema šanse da se ovo dogodi u drugim okolnostima. Zbilja su nam se čudili najveći klubovi svijeta (pa i Real onda) kakva truba stadion, a teren koda hodaš po oblacima.
    Od tog terena zarađujemo kruh, tko god je odgovoran morat će položit račune, a onda neka odgovorni odluče što je adekvatna kazna..
  • Bosskovitz
    15k
    Zašto?Nolifer

Zato kaj je jutro pametnije od večeri. Prespavaš, dođeš k sebi i onda racionalnije možeš pristupiti rješenju problema. Nisam rekao da itko treba šutjeti ili se praviti da je nešto što nije nego sugerirao da se komentira kad se malo ohlade glave, to je sve.
  • FrodoJePurger
    275
    daleko od toga da je jednostavno, no imao si cijelu zimsku pauzu napraviti bolju drenažu. Platiš malo više da stručniji ljudi to brže riješe i ne trebaš se brinuti za zdravlje naših igrača tokom kišnih perioda.
  • miro
    5.9k
    Ponovio bih samo svoja pitanja od sinoć, da se ne pometu pod tepih:

1) koliko je koštalo postavljanje novog travnjaka
    2) kada je završilo postavljanje
    3) koji mu je rok trajanja
    4) tko je zadužen za održavanje
    5) koliki je izravni gubitak kluba, jer očigledno će travnjak morati biti postavljen ponovo

Nažalost, mislim kako ovo neće biti samo sportska, nego i financijska odluka hoće li se ići u ponovno postavljanje drenaže i rekonstrukciju travnjaka. Recimo da to košta milijun eura (ovdje nek me netko ispravi ako sam u krivu) - onda valjda ekipa koja je za to odgovorna mora snosit posljedice - pedala!
  • Jurki
    15.9k
    takvi veci zahvati se ne rade tokom zimskih uvjeta.
    Nije to asfalt kojega potegnes kad god.
  • ZrnTSCHeZ
    877
    Protiv Monaca se igralo 2.10. od tada je prošlo skoro 4 mjeseca...Taj se problem trebao riješiti u tih 4 mjeseci.FrodoJePurger

Ak sam dobro izračunal, bila su tri vremenska okvira od čega dva baš izrazito dugačka do kojih se moglo unapred sve odraditi po pitanju nabave izvođača radova jer dinamo i repka nisu igrali na Maxu:

13.10. - 26.10. (14 dana)
    28.10. - 22.11. (26 dana)
    23.12. - 24.01. (33 dana)

Uz zamjenu domaćinstva s madžaronima (27.10.) dobilo bi se i 40+ dana u komadu.
  • FrodoJePurger
    275
    dao sam primjer kada se moglo to napraviti, ako se nebi tada moglo sigurno se mogao naći neki drugi period. Mislim da je trebalo biti u interesu uprave da se to riješi, nije bitno koliko bi koštalo i kako bi se saniralo.
  • Cosey
    582
    Kad smo kod demokracije, vođenje kluba proteklih 12 mjeseci je argument protiv demokratskog vođenja kluba, kome pravo kome krivo.

Ne očekujem da ćemo biti prvaci, ali očekujem nove izbore u tom slučaju.
  • FrodoJePurger
    275

https://www.ing-ctrl.hr/projekt-pregled/hibridni-travnjak-gnk-dinamo-maksimir

Ne piše nigdje cijena, samo vrsta travnjaka za koji isto ne piše nigdje cijena po m2.
  • Danko
    1.5k
    Posao je traljavo urađen, vrlo vjerovatno je uništena drenaža, + sam teren je loše postavljen ,što je vidljivo po ogromnim lokvama ;
    "Metoda površinske odvodnje terena: Ovo je češće korištena metoda. Okomitim i vodoravnim kosinama nogometnog igrališta kišnica se isušuje s terena. Može ukloniti oko 80% kišnice s cijelog terena. Zahtjevi za projektiranje vrijednosti nagiba i konstrukcije precizni su i vrlo strogi. Nogometni teren nije čisto ravni, već zahtijeva oblik kornjače, odnosno sredina je visoka, a četiri strane niske. To se radi kako bi se olakšalo odvodnjavanje"
  • Socrates
    113
    Ne očekujem da ćemo biti prvaci, ali očekujem nove izbore u tom slučaju.Cosey

U slučaju izbora, Zajecova lista izlazi s 35 kandidata što im dodatno učvršćuje moć.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    vođenje kluba proteklih 12 mjeseci je argument protiv demokratskog vođenja kluba, kome pravo kome krivoCosey

Možeš li elaborirati kako je vođenje proteklih 12 mjeseci argument protiv demokratskog vođenja? Koja je alternativa po tebi? Možeš li dati neki primjer?
  • Cosey
    582

Tak je kak je. Nisam siguran da je pametno da osoba koja je imala tolike zdravstvene probleme, a u koje nisam bio posve upućen, može opće voditi klub.
  • Cosey
    582
    Možeš li elaborirati kako je vođenje proteklih 12 mjeseci argument protiv demokratskog vođenja? Koja je alternativa po tebi? Možeš li dati neki primjer?Mathiasovi Chageri

Jednostavno da jednostavnije ne može biti, loše se vodi. Meni je najgore u cijeloj priči kaj ja ne vidim da budu stvari na bolje.
    Član sam i izašao na glasanje, ali to ne znači da sam dužan trpiti sranja samo zato jer se radi o demokratskom Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.