• Jurki
    15.9k
    ima strucnjaka za terene u Hrvatskoj.. Sveti Martin nije daleko od Zagreba.. (pa nebi bilo lose se tam zaletiti pa da se pogleda kak se radi posel).
    Kurcimo se da smo elita nogometa, a utakmice igramo na raspalom terenu kojeg odrzava nesposobni govnar koji je s Mamicem mrknul lovu na šminkanju stadiona.
  • masacusec
    4.6k
    DRAŽI MI JE OVAKAV DINAMO NEGO ONAKAV!
  • Plavi-9
    845
    nisam fan Miljenka Sakomana ali on nema veze sa drenažom ovog travnjaka. Postavili su ga oni Talijani a on ga održava.
  • Crni86
    8.4k
    a kaj mislis tko je to nadgledavao?
  • Dinamo-SB
    135
    Mene zanimaju dvije stvari. Tko je odgovoran za stanje terena? Tko je odgovoran za rezultate u HNL-u te ispadanje u kupu ove godine već u četvrtfinalu? Nisam vidio da je itko preuzeo odgovornost. Hoćemo se i dalje svi praviti da je sve okej?
    Ps. Jedva čekam da me provrti par ljudi u ringišpilu sa standardnim - "sta ti oces znat kad zajec jede i spava?" "Mamicevac" "sta ti imas protiv španovica?" "Sta te smeta naukovic?!?!" "Jel bi svakom clanu uprava trebala uprava osobno dostaviti sto rade" "ljudi ne kuze demokraticnost" "rušili bi klub" "iz koje si rupe izgmizo" "došo si sad likovat,jadno" itd,itd.
  • Krulek
    728

Stara škola novi učenici:
    Pojavu osudi, druga spasi...
  • Do kraja2023
    267

Eh...kad bi bar tak svi razmisljali!
  • mali M
    7k
    Stara škola novi učenici:
    Pojavu osudi, druga spasi...
    Krulek

ne razumijem Krule, proširi kontekst da krivo ne shvatim,
  • Jurki
    15.9k
    problem sa ovakvim terenom se pojavil ove sezone.
    Ocito se sjebala drenaza prilikom postavljanja novog terena.
    Tko odrzava teren, taj je odgovoran za teren i njegovo stanje.
  • Plavi-9
    845
    znam ali ne možeš kroz održavanje popravit drenažu ? Trebalo bi sve dizat i ponovno radit te slojeve pijeska i čega već? Nisam stručan neka me netko ispravi ako griješim.
  • Jurki
    15.9k
    kak sam prije napisal.. ocito se nekaj sjebalo prilikom postavljanja novog terena. I to ne spada u odrzavanje, vec montazu da se tak izrazim.
    Pa ko god da je to delal.. napravil je za kurac.
  • dbut
    102

Prije rezanja glave krivcima treba se vidjet dal' postoji sustav drenaže koji moze ovoliku količinu kise prihvatit bez ostecenja terena. Možda se ne može ugraditi bez većih gradevinskih zahvata na stadionu.
    Meni je vise pitanje kaj u klubu nemamo nekog tko ima bar mali utjecaj i da inzistira na odgodi ove utakmice? Imam osjećaj da se toliko izdrkavaju nad nama sa tim sudačkim odlukama
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Točno, to zahtijeva novu rekonstrukciju tih sistema ispod. Ako se jednom loše uradi, nema popravka, mora ponovno..
  • FrodoJePurger
    275
    Protiv Monaca se igralo 2.10. od tada je prošlo skoro 4 mjeseca. Ne znam tko je više odgovoran oni koji si postavljali novi teren ili Sakoman nije ni bitno. Taj se problem trebao riješiti u tih 4 mjeseci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.