• quizzy86
    157
    Malo se glava ohladila nakon ovoga večeras..
    Naprijed dečki, ajde pokažite da se može, pokažite svima da smo najbolji kad je najteže, jako je teška situacija, ali mora se dogoditi neki okidač da proradimo, nismo zaboravili igrat! NAPRIJED DINAMO, GAZI TOVARE!!!
  • Jurki
    15.9k
    ako izgubimo isti nam je kurac kojim rezultatom, isti nam je kurac dal smo se bacili na glavu ili odigrali jos jednu bolikurcinu utakmicu.

Nedjelja je nama finale lige prvaka.. ili se borimo dalje ili je kraj sezone.
  • Danko
    1.5k
    'Dinamo je momčad koja, kad nađe recept, može dobiti sve do kraja. Iz te perspektive Rijeka i Hajduk nemaju taj potencijal. Rekao bih 33-33-33, jer sva tri kluba imaju šanse iz drukčijih razloga. Ne bih se čudio da Dinamo dobije sve utakmice do kraja, Hajduk i Rijeka potencijalom ipak nisu na tom nivou', borbu za vrh prognozirao je trener Osijeka Federico Coppitelli.

Federico pozlatile ti se riječi.
  • Praskaton
    3.8k
    Nevistić
    Ristovski-Galesic-Ktc-Rpg
    Franjic-Sučić
    Stojkovic-Baturina-Pjaca
    Kanga

Jedino što bi po meni imalo smisla
  • ksapi
    4.2k
    Opet - svaka vam cast na neutemeljenom optimizmu po ne znam koji put ove sezone.
  • The Octopus
    134
    Temelj optimizma su konkurenti, a ne nasi puleni. Cinjenica da bi drugom pobjedom u 9 derbija i dalje bili blizu dovoljno govori o tome
  • ksapi
    4.2k

Pa losiji smo od njih, to reze u derbijima i tablica govore
  • don
    11.5k
    a inače cvijetamo u derbijima? Prošle sezone smo pobjedili najvažniji derbi, sad sačekajmo nedilju i derbi iste važnosti prije donošenja zaključaka.

sve i da ne dobijemo, već uzmemo X, pomogli bi barem Rijeci, ali ćemo dobit.
  • The Octopus
    134
    Jesmo, ali kad iscitas te rezultate ocekivao bi da smo miljama daleko, a zapravo imas sve u svojim rukama. Dok nema ekipe koja lagano pobjeduje nema se smisla predavati. Teoretski imamo i bolji raspored, trebali bi se i neki ozljedeni vratiti. Sve je to jalovo ali zrno nade postoji. Rijeka je do Osijeka bila u ponoru pa evo gdje su sad (zbog slabih konkurenata). Pobjeda u derbiju puno toga mijenja. Ako me pitas kako mozemo pobijediti- ne znam, kako god znaju i umiju
  • Jay
    662
    Ako postoji mrvica karaktera i odgovornosti u našoj svlačionici, pobjeđujemo.
    Gol nam zabije tko god poželi, obaramo negativne povijesne rekorde. Po tome će ova generacija ostati zapamćena, kao preskupa nakupina beskorisnih igrača dignutih nosića, sve im smeta, njih se zamisli kritizira, ne vole se međusobno jao. Ili mogu ostati zapamćeni kao ekipa koju je statistička greška izbacila iz LP, ekipa koja je nakon svih mučenja pomela protivnike i osvojila prvenstvo. Sami biraju.
    Izlike mi se trudimo, mi moramo bolje, mi nemamo sreće, vjetar sunce kiša uragani poplave...

Dosta više, sreća je nešto što se isprovocira. Ali muda i ponos nitko ne može nadoknaditi, a ako to nemaju onda se bave krivim sportom. Ništa osim pobjede ne dolazi u obzir, taj stav želim.
  • Paggini
    39.6k
    Opet - svaka vam cast na neutemeljenom optimizmu po ne znam koji put ove sezone.ksapi

A brate, navijači smo, šta drugo imamo osim optimizma.

A i ako izgubimo prvenstvo, želim da ne izgubimo ponos i da stučemo ovu gubu koja onanira cijelu sezonu po nama kroz medije, pljuvačinu, suce, igru, ubacivanje lopti u teren, valjanje po podu, dok se mi prema njima odnosimo s poštovanjem.
  • NitkoBitan
    23.3k
    Dinamov puk treba kolektivno otic na jutarnju misu u nedjelju da nas Bog napokon pogleda. Molitve na Zoni ne pale...
  • M94
    1.6k
    Utakmica sezone, sad ili nikad. Pobjedom se sve okreće na naš mlin i uzimamo kantu.
    Oću da preoru teren od trke i da se južnjaci useru u gače.
  • don
    11.5k
    di su suci za ovo kolo hnla? Ne vidin da je igdje objavljeno..

samo ne želin Pajača nama, svaki derbi smo izgubili kad je on sudia.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.