• Crusades
    14.8k
    Magarad je uspjela napravit i uzgojit bolji travnjak nego mi. Svaka čast, to treba uspjet.

Kakav poluamaterizam od vođenja kluba.

Nikad mirnije ljeto i duža pauza, a nikad slabije odrađen posao od sportskog sektora pa do terena, web shopa.

Čudno da se loyalti program uspio osposobit prije Božića.
  • FrodoJePurger
    274
    slažem se...
    Teško je biti protiv ove uprave nakon što su maknuli Mamića i njegove van. Oslobodili Dinamo. No, sramotno je što su obećali toliko toga i na kraju se 90% toga nije ostvarilo ili se loše provelo/izvelo. Ili sami sebe prave budalama misleći da mogu to sve sami riješiti ili ih netko drugi radi budalama i puni im glave svojim nebulozama i lažima.
  • Jura
    237
    Žaljko Sopić, jedino pozidivno lud ds preokrene sitaciju
  • don
    11.5k
    Čudno da se loyalti program uspio osposobit prije Božića.Crusades

zato jer na njemu rade kvalitetni ljudi, za razliku od sportskog sektora di se radi amaterski.

taman da osvojimo hnl sa 10 bodova isprid drugog, ozbiljna čistka je potrebna na lito. Od igrača pa do ljudi koji brinu o jedinoj bitnoj stvari u nogometnom klubu - sportskom djelu.
  • Jura
    237
    Canavaro ne može biti dugoročno rješenje jer alo bude i dobar uzet će ga neki talijanski klub
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Ne mogu zaspati od jebenog Dinama, a alarm će zazvoniti za 6 i kusur minuta. Jedino dobro u ovome svemu što je bliže kraj sezone, valjda će više i zatoplit malo. Kako god završi sve ovo, mora se na ljeto puno toga promijeniti. Prvo, ova momčad je totalno nefunkcionalna, čudan je roster i puna je prosječnih igrača i onih čije vrijeme je prošlo ili ubrzano prolazi.
    Cannavaro...Što s njim majke mi nisam pametan, da je rasturio i nije baš. Sportski direktor pod hitno, samo isto će bit baš jebeno naći pravu osobu.

Ne znam ni sam više, idem probati zaspati, jedino što mi pada na pamet je da cijeli ovaj kuršlus počeo porazom od tovara u devetom mjesecu, pa eto sad pobjeda u nedjelju za neki preokret svega
  • Crusades
    14.8k
    Znači u 4 utakmice međusobno "velike četvorke" samo je Dinamo u obje utakmice ostao bez gola i boda.

Rijeka 2 pobjede i 7 golova, magarad je uspjela dat 4 komada raspalom Osijeku, a taj raspali Osijek je uspio nas izbacit iz kupa večeras.

Zločin.
  • Nogo
    5.6k
    Mnogi su se pitali zašto se uopće igrala utakmica Dinama i Osijeka u nenormalnim, nenogometnim uvjetima. Neslužbeno smo iz maksimriskog kluba saznali da je sudac utakmice Duje Strukan odbio odgoditi utakmicu još na zagrijavanju.

Dva puta mu je prišao pomoćni trener Modrih Sandro Perković kazavši da će se netko ozlijediti. Miljenko Sakoman, čovjek zadužen za teren, inače i najveći stručnjak za travnjake u Hrvatskoj, kazao je također sucu da će kiša po prognozi padati sve jače i jače, te da će teren biti sve gori i teži za igru.

Čuli smo da je čak i Vedran Jugović, iskusni nogometaš Osijeka kazao da teren nije za igru. Ali sudac Strukan je bio mišljenja da su uvjeti regularni, te da se su utakmca ne treba odgoditi, nego igrati. Probalo se i u stanci između dva poluvremena utjecati na suca, ali on se držao svojeg stava da se može igrati.

Ne znam jel ovo po naputku ali ovo je van svake pameti. Jbm li ti pleme više.
  • NitkoBitan
    23.3k
    Pa jasno je kao dan da utakmica nije smjela bit odgodena jer je u nedjelju derbi. Zamisli grijeha da Dinamovi igraci budu odmorniji od Hajdukovih, revolucije bi se dizale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.