• ksapi
    4.2k

I to se slazem se. Ali igra je u skladu prethodnih utakmica, nismo nista promijenili na bolje. To je najveci problem.
  • Crusades
    14.8k
    ma svakako, bez sumnje.

Al nemojte nas jebat s talijanskim travnjakom koji koriste Juventus i ne znam ko sve ne da bi nakon 6 mjeseci ličio na ovaj današnji kriminal.
  • NORTE
    13.8k
    Pretpostavljam da je Baturina onom izjavom mislio na sramotno stanje našeg novog travnjaka.

Ako ništa drugo u derbiju barem neće biti natopljen, iako će vjerojatno biti loš, posebno nakon ove utakmice po kiši.

Nakon Monaca nismo igrali 25 dana na Maksimiru, sad ćemo igrat nakon 2 i pol dana i još nešto kiše između.
  • Peškaman
    6.2k
    Dozovite se više zdravoj pameti,igramo katastrofalno,primamo iz svake ozbiljnije situacije, ne mogu vjerovati da ću napisati ali nas se više nitko ne boji u HNLu.
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Otarasili smo se i ovog šugavog kupa, sad imaju jednu utakmicu tjedno. Ocu da svaku jebenu idu na glavu pod cijenu ozljeda. Ne zanima me igra priko one stvari, srica, nesrica. Ocu da jebeno izginu za svaku sljedeću. Prva je derbi i ključna ako to dobijemo sve okrećemo psihološki nazad. Docemo i na trening prije ako triba zapalit 200komada. Nek shvate da je ova sad sljedeća najbitnija.
  • Crni86
    8.3k
    idu oni na glavu cijelo vrijeme, eto i oznoje se cak koje kolo.

Lazemo sami sebe o tome da su umorni, nemaju fokus jer igraju na vise frontova, evo sad ce skupit glave i proigrat. Ako nisu skupili glave i ako im nije proradio neki inat nakon onog u rijeci, jednostavno to nikad necemo dozivjet. Pristup je ocajan cijelu sezonu i nece se to samo preko noci nazalost promjeniti.
  • ksapi
    4.2k

Imali su barem 4 situacije ove sezone da se ‘bace na glavu’ - vidjeli smo kako to izgleda.

Njih boli kurac u odnosu na nas, dosta je bila i ona izjava ademija ispred tribine u rijeci, na koju su svi poludili, da se shvati njihovo stanje uma.

Svakom covjeku na Zoni je vise stalo do naslova od 90% igraca, a tako i igraju.
  • maksimirski istok
    304
    šta je otprilike izjavio ademi tad ako nije problem da napises
  • Felip
    335
    Stadion i teren nam izgledaju kao da smo neka rumunjska sirotinja. Trenutno su samo san uvjeti koje ima taj jebeni Osijek koji nas treći put zaredom pobjeđuje i kojem se rugamo da su klošari. Mene je sram ovog stadiona i ovakvih uvjeta i te jebene improvizacije svaki put kad su loši vremenski uvjeti.
    I pun mi je kufer patetike i nadanja. Sad je ta utakmica, sad je taj ključni moment. Do kada?
  • ksapi
    4.2k

Necu to pisat javno jer nisam bio, al cuo sam od 5 razlicitih ljudi istu stvar. Nek napise netko tko je bio, a sigurno zna na sto mislim.
  • don
    11.5k
    izjava nije vrijedna spomena.
  • Peškaman
    6.2k

Poslije ispadanja iz LP smo se nadali da ćemo pregaziti HNL jer naši igrači više ne moraju igrati dva puta tjedno, prođe ispadanje,igra ista.
    Evo danas smo ispali iz kupa,baš me zanima pristup igrača u sljedećim kolima.
    Svako kolo ista mantra, ista obećanja i ludo radovanje navijača na obećanja,bacit će se na glavu,trebaju pokazat da zaslužuju nositi dres Dinama i ostale isprazne floskule.
    Pokažite više a ne pričajte u prazno.
    Sve je super i sve je za pet kad ti dođe Monaco,Milano,kada ideš u Salzburg, Bratislavu ali ćorak kada na isti travnjak Maksimira dođe Rijeka,Hajduk,Slaven Belupo.
  • ksapi
    4.2k

Nego sto je nego vrijedna spomena? Izjava je bas u skladu s onim kako igraju i ponasaju se
  • FrodoJePurger
    274
    biti će još više natopljen ako se nešto ne promjeni. Kiša pada do subote možda i u nedjelju
  • ShanKu
    1.4k
    Igrači i trener su najveći krivci za poraz, to je jasno kao dan!
    Ali današnji poraz možemo pripisat i stručnjacima i profesionalcima koji su zaduženi za naš Maksimirski travnjak. Ja kad sam zagledal travnjak u 19:42 znal sam da budu to teške muke za nas :zip:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.