• ksapi
    4.2k
    HVALA VAM ZA NEZABORAVNU SEZONU

Ima li netko sliku te poruke iz lige za bedaka? Jako je prikladna
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Sve ove silne šanse koje smo imali večeras, da ih je Osijek imao ušlo bi mu barem 3 takve i ovo bi na kraju bio jako ružan rezultat...
    Ne tražim izlike, samo sam frustriran kaj nama čak i kada napadamo ko ludi neće uć lopta u gol da se do sutra igra, dok protivniku uđe i kad ne bi trebalo....
  • ksapi
    4.2k

Koje silne sanse?
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Pogledaj sažetak tekme. Iz drugog poluvremena barem 5-6 opasnih šansi Dinama, a Osijekova tek ona jedna pri kraju.
  • jedan u nizu
    12k
    Nepopularno misljenje:

Pisem vruce glave, ali dio mene zeli da mi izgubimo titulu ove godine kako bi napravili remont i kako bi to bio kick u glavu polovici slvacionice.
    Dojma sam, da ako okrenemo ovo i osvojimo prvenstvo, da nas sljedece sezone opet ceka tesko mucenje od nogometa i stava svlacionice.

Vidjet cemo nakon prospavane noci da li ce mi se misljenje promijeniti :chin:
  • ksapi
    4.2k

Ma da, ubili smo ih, kao i sve druge u HNL-u :rofl: daj molim te
  • Praskaton
    3.8k

Remont smo mi mogli napravit i bez izgubljene titule,dapače bilo bi ga puno lakše radit s tim milijunima.
    Preduvjet je da to radi netko tko zna.Takvog nemamo za sad.

Ionako imas neke igrače koje si prodao ili ćeš prodati,neke kojima ističe ugovor ili odlaze u mirovinu.
    I to je već dobar dio igrača.
  • jedan u nizu
    12k

Prosle godine smo slicnu situaciju preokrenuli, pa su zato i sami igraci rekli da ce ovu sezonu ''lako'' rijesiti.
    Nisu se sekirali kad su krenuli porazi, jer kako kazu, i prosle godine to napravili, pa na kraju osvojili titulu.

Kad bi se ove godine to ponovilo, mos mislit kako bi umisljeni krenuli u novu sezonu. Covjece, dvije sezone osvajamo titulu u zadnjim kolima jer imamo 'pobjednicki mentalitet', ne sekiramo se kad smo na -20, ionako ima jos 7 kola do kraja.

Vise bi ih lupilo u glavu gubitak titule, nego ovo mucenje pa dizanje pehara tamo krajem svibnja.

Plus, u slucaju osvajanja titule mislim da nitko nebi razmontirao svlacionicu u obujmu kakvom i treba, bile bi to sitnije preinake, sminkanje, a ne totalno rastrojavanje.
  • Pacho
    219
    Sigurno je lakse raditi remont sa 30+ milijuna od LP nego od para od konferencijske. Uz to da ovu sezonu stalno slusamo kako ne mozemo dovesti igrace radi HNL oranica (sad i mi imamo jednu takvu) makar igrali LP pa ce valjda nekom logikom biti jos teze ako budemo igrali KL.

Iako ja jos uvijek vjerujem da mozemo do naslova i LP.
  • Dudu 9
    534

Vidio sam ga i ja, ali samo drugo poluvrijeme. Prvo je bila standarda kurcobolja, zbog čega smo kažnjeni golom. Nogomet se na žalost naših igrača igra 90 minuta a ne 45.
  • Jurki
    15.9k
    kad i stvoris neke šanse.. samo zato jer si se vecinu sezone zajebaval.. zato sad ne zeli uci u gol.. zamjerili smo se lopti svojom bolikurcinom.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Jedan od najvećih problema u defanzivnom smislu je uzasno čitanje, praćenje, trčkaranje itd... naših veznih igrača.

Pa mi smo bar 30% golova primili na taj način...
  • Danko
    1.5k

To se zove pristup, karakter, voljni moment.
    Kako mogu protiv milana, celtica,monaca, salzburga a protiv hnl boranije zgledaju ko amateri ?
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Uistinu nepopularno:
    U nedjelju dobijamo magarad i ostajemo čiste mreže. :eyes:
  • Marley
    3.1k
    Ne znam jel nepopularno, ali: nisu ih trebali izvizdati!

S druge strane, ugodno iznenadio Zapad sto se toga tice :up:
    Nema se sta kome zamjeriti danas. Bilo je prakticki nemoguce za igrati, a vidjela se zelja i trud. Jednostavno nije islo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.