• GeneralNapoleon
    990

Eto budala Dalovic skolovao naseg trenerskog maga. Sopic i Jakir imaju oboje niz o kakvom nas mister moze samo sanjati.

Ovoj ekipi sad ne treba fancy takticar i nutricionist. Nego netko sa ludackom energijom i nasim mentalitetom da ih pokusa sklesat na horuk u momcad.
  • Stara garda
    33
    Doslovno je to rekao na Maxsportu
  • don
    11.6k
    citiraj di je rekao da nema kemije u svlačionici. Čekam.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Moram priznati kako mi je jako suluda ideja da se registriras na javni forum navijaca nekog kluba i 4 godine se pravis da si nekakav Dinamovac, a onda u jednom postu pobijes tu tezu i pokazes zapravo pravo lice.
  • Etto2006
    36
    a zašto netko nije Dinamovac ako se ne slaže s nečim?
  • KrunoPesca
    61
    Sve mogu razumijeti, ali ovakav teren nisam vidio na Maksimiru od kasnih 80-tih godina prošlog stoljeća. Pa ovo je žalosno da imamo teren u rangu Gorice i Slavena
  • Dzgšb
    1.4k
    Sve možemo preokrenuti u nedjelju , kup je manje bitno natjecanje , za ovo u nedjelju treba poginuti ,a dečki su danas su išli na glavu što je najvažnije !

Samo ti luđaci još i vjeruju!
  • serbus
    4.7k

Jebiga kad brigu o terenu vodi Sakoman koji je direktno u sukobu interesa jer ima privatnu firmu Maxmar koja gle čuda održava terene.

Možda je čovjek zauzet privatnim poslovima.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Preduvjet osim naše pobjede je i da Rijeka uzme samo bod na Turpoljskoj oranici, ili izgubi. Džabe nama pobjeda svako iduće kolo ako i ovi budu neokrznuti u svakom od njih...
  • Dzgšb
    1.4k

Slažem se , tješi me što se u nedjelju vraća Kanga , ako ništa bar će se fajtati sa Uremovićem ,Kule bi naš lagano više bio na podu nego na nogama..
  • Cosey
    582
    Mi nećemo biti prvaci, to je gotovo sigurno.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Možda sam naivac, ali dok matematika to ne potvrdi, vjerujem u naše igrače i trenera. :strong:

Što bi rekao Rocky "I didnt hear no bell"
  • Cosey
    582
    Nas tri puta zaredom pobjedi ovaj odron od Osijeka. Plus, ovaj pokosi Pjacu kao Vinnie Jones, a nitko ništa.

Koliko mi imamo poluigrača, to je nevjerojatno.
  • Crni86
    8.4k
    Svaka cast na bilo kakvom optimizmu nakon ove zadnje dvije utakmice ali mi smo nazalost jako limitirani. Necemo samo preko noci prestat primat golove. Stoperi su nam jako losi u citamju igre, a pravog defenzivnog veznog nemamo. Krila su nam bezopasna i nemaju moc ponavljanja kao ni bekovi. Trcimo na razini neke veteranske ekipe da li ofanzivno ili defanzivno.

Nije ovo nista slucajno, sve se dalo naslutiti vec prosle sezone samo smo se nekako uspjeli izvuci. Ove sezone to necemo uspjet jer smo ostali limtirani kao i prosle sezone samo sto se dodalo jos nekoliko stranaca ekipi tako da se ubije atmosfera u ekipi. Marko Maric skupa s Zajecom su zasluzni za ovaj odron od igrackog kadra. Nikad veci budget, nikad vise love, a nikad losja momcad. Mnogi su upozoravali da Zajec gdje god je bio na nekoj poziciji vezanoj za sportsku politiku da taj klub nije dobro proso. Ali eto netko je odlucio slusati savjete zajeca kako maric treba biti sd, on je odlucio drzati i stiti svog pulena Marica i dobili smo finalni rezultat. Mislim da se prekasno odvojilo sd-a od io-a i da se prekasno skratilo zajecu “ovlasti” za savjetovanje oko sportske politike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.