• veselko tenžera
    4.3k
    Teško je srediti glavu večeras. Klinac je plačući otišao na spavanje, to mi je jedino gore od debilnog Malenice koji je protiv nas Buffon, a inače bezvezan golman.

Nije svako zlo za zlo. Da se i ne bude prvi na kraju, opet smo prvi favoriti za titulu sljedeće sezone, neki klinci će dobiti šansu, budžet će se smanjiti, ali klub neće propasti.

Unatoč svemu, u naslov i dalje vjerujem. Naša je sreća da su protivnici ovi koji jesu pa nam se stalno ukazuju nove prilike. Pobjedom u derbiju mi smo tu, do Rijeke u ZG trebamo skupiti bar 5 bodova više od njih. To smo sigurno u stanju.

Ono što ne bih više želio gledati je 3 mekušca u vezi, od toga kruha nema.

Znam da su glave vruće. Nakon Rijeke sam ugasio internet osim ovoga što je za posao trebalo i malo ohladio od Zone. Preporučavam u ovoj situaciji, vjerujte da pomaže.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Ja bih prije gledao to ovako: Da, usrana je bila sezona amaterski odrađena, ali bitno je da se uzela titula, ajmo je sad proslavit pred punim trgom, i onda na ljeto zasukat rukave, dovesti ozbiljnog SD-a, pojačat se sa pravim pojačanjima, rješit se "slabih karika" u momčadi, zapamtit lekcije koje nas je naučila ova usrana sezona i potrudit se da dogodine bude puno mirnije..
  • NORTE
    13.8k
    Al izgubit od ovih klošaraPraskaton

Jebiga, danas s ovom kišom i ovakvim terenom je tako ispalo, nije se mogao igrati pravi nogomet.

Imali smo velike šanse, nismo zabili.

Treba istaknuti da je od 65. minute Osijek trebao igrat s igračem manje, ni žuti mu nije dao za uklizavanje s dvije noge na natopljenom terenu i ozljedu Pjace!

Isti taj igrač je nakon toga još jednom napravio start za crveni karton - start džonom prema koljenu RPG-a!
    Dobio je samo žuti za to, umjesto "dva crvena".

Zamislite ove situacije na suparničkoj strani i da je dinamo prošao...

I meni je jako krivo što je prošao "baš" Osijek, ali ako ništa drugo svakako nam je lakše što je ispao i omraženi Hajduk, budimo realni.

Treba reći i da je danas u kupu protiv Osijeka po ovom potopu objavljen broj skeniranih ulaznica, 4.267.

Trebamo gledat pozitivno.
    Vratili su nam se Stojković i Sučić, imat ćemo i Kangu u derbiju.

Čeka nas skroz drugačija tekma jer neće biti kiša ni natopljen teren.
  • Georg Koch
    5.4k
    Ja cu biti pozitivac na n-tu i reci kako pobjedom u nedjelju itekako vjerujem u obranu titule.
    Pa majka mu stara, mora jednom doci na naplatu svi promaseni ziceri, odbijanci, stative i precke, @Omakeove XG i sve ostale rubrike, mora!
    Mora se i nama malo sreca osmijehnuti ove sezone, nakon LP i fascinantnog ispadanja, daj nam sve s kamatama u HNL-u !!!

Samo ludjaci jos ti vjeruju :heart:
  • Facke
    5.2k
    Decki uopce ne treba ni vredati protivnicke igrace niti reci da je Malenica debil. Pa kaj bi covek trebal? Pustiti loptu v gol? Rekel sam ja ne znam kulke put v zadnji par tjedni da Dinamo pod Cannavarem ne lici na nist. Da ne igra dobre. Jedina dobra utakmica je bila protiv Milana. Sve druge je bile pre male i pre slabe. Ni ove denes, fuckas sad kakav je bil teren i sudec, nije bile dosta. Ovaj Osijek je Hajduk tukel 4:0.

Po tomu kaj ja vidim na terenu, po tome kak izgleda lice Baturine, ova momcad nije momcad i ova momcad ne veruje u svojuga trenera. Cannavaro je iduci promasaj velikoga Marka Marica. Bjelica je bil , kaj se tice momcadskoga duha , potpune upravu. Isel je u borbu i zgubil ju je zato kaj je uprava odlucila da Marko Maric mora ostati. Da bi ga se nakon par tjedni isto hitile van.

V nasen Dinamu niste nije zadovoljen. Niste. A ove na terenu je same slika toga kak nam zgleda v klubu kaj se tice sportskuga sektora. Hitne se treba neke premeniti.
    Otpremnina Jakirovica, Bjelice i uskoro Cannavaru. El ne verujem da bu Cannavaro to preukrenul. Kolko su to miljuna kaj bude otisle u zrak? Kulke miljuna sme potrosili na upitne igrace?! Ste bu za to odgovaral?! S ovem i s takvem stanjem ni jeden navijac Dinama nije zadovoljen.
    Dinamo je ovu sezonu zaradil ogromen novec teri bu same tak nestal zbog losega vodenja prve momcadi.
    I za to trebaju ljudi odgovarati. El Maric sigurne nije jedini kriv.
  • mosad
    970
    Dao bi ti i Lajk da pola ovoga sto napišeš razumim
  • Stara garda
    27
    Najviše od svega boli istina koju svi znamo, a to je da Dinamo nije ekipa, nema kemije među igračima, kao što je i Bati sada potvrdio. Tako da samim time i sve naše nade padaju u vodu, jer za razliku od ove, prošle sezone je Dinamo bio momčad s mudima, a ova nažalost nije niti blizu toga.
  • Nolifer
    9.8k
    Jel Sopić slobodan? :chin: :eyes:
  • antecacic
    30
    Ne treba dati otkaz Cannavaru i onda uzeti novog trenera na placu. Prvo treba naći SD-a, pa neka on da otkaz Cannavaru i nek nađe novog trenera i nekih 6-7 igrača i tako dalje. Samo neka Uprava pametno evaluira situaciju, prođe pomno sve kandidate i odabere pravog čovjeka za posao. Iduće godine kreće naš uspon.
  • GeneralNapoleon
    979
    ova momcad nije momcad i ova momcad ne veruje u svojuga trenera. Cannavaro je iduci promasaj velikoga Marka MaricaFacke

Tocno to je poanta. Zato dajte sad Sopica kao zadnju slamku nade. Treba nam luda glava a ne takticar.
  • Dinaminjo
    1.3k

Naravno da je slobodan kad ga nitko nece
  • Nolifer
    9.8k

Treba se zahvalit onda Fabiju na svemu...
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Imali smo mi svoje debile, frajere, mangupe, cigane, Zagorce i Dilavere u momčadi. Jedan se recimo odazivao na ime Stefan, pa se njegovo udaljavanje iz kluba zaziva(lo) više nego oslobađanja naših u Haagu. Jebi ga, kad je makedonski ksenofob potjerao Dinamovog Keisukea Hondu natrag u Japan, zaslužio je.

Sada se čudom čudimo kako imamo beskarakternu, beskrvnu i blijedu momčad na terenu. Nismo bolje ni zaslužili od onih njemih pogleda, bespomoćnog teenagerskog mahanja rukama na svaku sudačku odluku i primanja svega što nam se opali na gol.
  • GeneralNapoleon
    979

Covjek ceka kao zapeta puska jer zna u kakvom smo stanju.
  • Crni86
    8.4k
    Cuj to atmosfera u svlacionici uzasna. Pa kaj se sekirate uzimate milijune igrate ko kak ste igrali i lrije 4,5 mjeseci samo su sad rezultati malo realniji.

Treba poizbacivat neke igrace iz ekipe i stavit juniore. Dosta je bilo. Vec kad ovak igramo bar da razvijamo ond mlade igrace. Ovo kaj nasi stoperi rade mogu sigurno i malo jakir i zebic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.