• mosad
    979
    Dao bi ti i Lajk da pola ovoga sto napišeš razumim
  • Stara garda
    34
    Najviše od svega boli istina koju svi znamo, a to je da Dinamo nije ekipa, nema kemije među igračima, kao što je i Bati sada potvrdio. Tako da samim time i sve naše nade padaju u vodu, jer za razliku od ove, prošle sezone je Dinamo bio momčad s mudima, a ova nažalost nije niti blizu toga.
  • Nolifer
    9.8k
    Jel Sopić slobodan? :chin: :eyes:
  • antecacic
    49
    Ne treba dati otkaz Cannavaru i onda uzeti novog trenera na placu. Prvo treba naći SD-a, pa neka on da otkaz Cannavaru i nek nađe novog trenera i nekih 6-7 igrača i tako dalje. Samo neka Uprava pametno evaluira situaciju, prođe pomno sve kandidate i odabere pravog čovjeka za posao. Iduće godine kreće naš uspon.
  • GeneralNapoleon
    990
    ova momcad nije momcad i ova momcad ne veruje u svojuga trenera. Cannavaro je iduci promasaj velikoga Marka MaricaFacke

Tocno to je poanta. Zato dajte sad Sopica kao zadnju slamku nade. Treba nam luda glava a ne takticar.
  • Dinaminjo
    1.3k

Naravno da je slobodan kad ga nitko nece
  • Nolifer
    9.8k

Treba se zahvalit onda Fabiju na svemu...
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Imali smo mi svoje debile, frajere, mangupe, cigane, Zagorce i Dilavere u momčadi. Jedan se recimo odazivao na ime Stefan, pa se njegovo udaljavanje iz kluba zaziva(lo) više nego oslobađanja naših u Haagu. Jebi ga, kad je makedonski ksenofob potjerao Dinamovog Keisukea Hondu natrag u Japan, zaslužio je.

Sada se čudom čudimo kako imamo beskarakternu, beskrvnu i blijedu momčad na terenu. Nismo bolje ni zaslužili od onih njemih pogleda, bespomoćnog teenagerskog mahanja rukama na svaku sudačku odluku i primanja svega što nam se opali na gol.
  • GeneralNapoleon
    990

Covjek ceka kao zapeta puska jer zna u kakvom smo stanju.
  • Crni86
    8.4k
    Cuj to atmosfera u svlacionici uzasna. Pa kaj se sekirate uzimate milijune igrate ko kak ste igrali i lrije 4,5 mjeseci samo su sad rezultati malo realniji.

Treba poizbacivat neke igrace iz ekipe i stavit juniore. Dosta je bilo. Vec kad ovak igramo bar da razvijamo ond mlade igrace. Ovo kaj nasi stoperi rade mogu sigurno i malo jakir i zebic.
  • Dinaminjo
    1.3k

Mogu i ja cekat

Lik je za vodit kvartivsku momcad

Tu Rijeku vode redom Jakir, Sopic, Dalovic..
    Da su takve trenercine hedan ili drugi, Ri bi se 2x raspala, a nije
  • RInaldo
    2
    Bit će sve bolje u ponedjeljak. Ili ćemo zgaziti Hajduk i nakon toga pobijediti sve do kraja. Ili ćemo izgubit pa ic u totalni remont. Uglavnom win-win situacija.
  • don
    11.6k
    kao što je i Bati sada potvrdioStara garda

šta je potvrdio? Ne izmišljaj
  • Izet Hajrović
    4.2k
    Ja se nadam da je dopredsjednik Skender danas uživao gledajući kako naši dečki plivaju na terenu.

"Ja bih volio da vi vidite s kakvim žarom oni plivaju na tim terenima." - reče ranjje spomenuti gospodin. Evo, bilo je borbe, bilo je žara, a bilo je i plivanja.
  • Georg Koch
    5.5k
    I jos nesto ne razumijem.
    Ne znam zasto se vecina hvata za izjavu Baturine da je atmosfera nakon poraza bila blaga katastrofa.
    Najbolje da je rekao super, slozni smo idemo malo vanka slusati Thompsona Ako ne znas sto je bilo, popit si koju pivicu da relaksiramo misice i bit ce dobro.
    Uzasna nego kakva moze biti.
    Nek u nedjelju bude slavljenicka, ide odmah nova prica!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.