• Jurki
    16.1k
    Valja i ovakva situacija za pokazivanje pravih rezultat navijača, koji su uz klub samo kada sve blista.Krizy

Nije problem izgubiti, ali je problem kad postanemo sprdnja.
    Problem je u tome da nas se vise nitko ne boji, postali smo klub na kojem se svaka fukara izživljava.
    Problem je kaj smo ko razbijena vojska, potuceni i demoralizirani do nogu.
    Problem je kaj se nazalost vrnul onaj gubitnicki, luzerski mentalitet.
    Kurcimo se da spadamo u elitu, a teren je na nasem stadionu zivo krumpiraliste i tesko smece.
  • Sibirski plavac
    4k
    Znalo se to već nakon prvog većeg kiksa ove sezone (onaj užasni tjedan di su se zaredali Bayern, Hajduk, Slaven). Kad nas opet jednom krene ti isti "rezultat navijači" tvrdit će da su uvijek bili optimisti i vrtit će "jesam ti rekao" spiku. :vomit:
  • Noel
    9k

Po usranom terenu? Ko je donio odluku o tom terenu koji se postavljao u 8mj. Igrači,Marić tko?
    Nitko ne zaziva nove izbore nego očito ljudi koji trenutno vode klub su zakazali ovu sezonu. I ljudi to komentiraju ovdje. Najveći sam branitelj Dinamovog proljeća bio i bit ću ali prebacivat sve na igrače je smiješno.
  • NitkoBitan
    23.7k
    U subotu Rijeka kiksa u vaterpolskim uvjetima u Gorici a mi tucemo tovare. Idemo po to jbno prvenstvo i vise nema nikakvih opravdanja!

Dajte malo vjere, dajte momcima priliku jos ovu nedjelju jer mozemo i moramo. Svi ce biti nabrijani do ibera u nedjeljno jutro i srusit cemo stadion od nabrijanosti i navijanja, gadovi juzni padaju!
  • Vratite nam Istok
    427
    Na kraju kljucan trenutak sezone bio je otkaz Bjelici i ostanak Marica. Umjesto da je bilo obrnuto…. Ionako su ovog drugog smjenili mjesec dana kasnijeVrdjuka

Ovo. Zbog tog poteza sam bio danima ljut ko ris. Upravo u tom trenutku su pokazali da jednostavno trenutno nisu dorasli zadatku.
  • Derby
    403
    Po usranom terenu? Ko je donio odluku o tom terenu koji se postavljao u 8mj. Igrači,Marić tko?
    Nitko ne zaziva nove izbore nego očito ljudi koji trenutno vode klub su zakazali ovu sezonu. I ljudi to komentiraju ovdje. Najveći sam branitelj Dinamovog proljeća bio i bit ću ali prebacivat sve na igrače je smiješno.
    Noel

Pa da, usranom terenu. Nisam ni krivio igrace za ovo. Mislim da su danas odigrali jako dobro po ovom terenu i da su se trudili. Suprotnost potpuna od Rujevice i to mi budi nadu za dobrim rezultatom u nedjelju

I slazem se da je teren u kurcu vec duze vrijeme i ocekujem da se hitno nesto napravi po tom pitanju.
  • tp1997
    1k
    Dinamo je imao dva ovakva "prijelomna" tjedna ove godine.

Prvi je bio Rijeka-Borussia-Hajduk, drugi je ovaj Rijeka-Osijek-Hajduk.

Odigrali smo 5/6, sa učinkom od remija i 4 poraza, gol razlikom -9, i bez postignutog gola.

I kako se nadati sad? Kako nakon ovih sati na kiši, a bez jednog razloga da vjeruješ ekipi?
  • Sibirski plavac
    4k
    Kako će se tek atmosfera ovdje na forumu okrenuti kad Rijeka u subotu izgubi na Turopoljskoj oranici, a mi maznemo jogurtaše u nedjelju. :cool:
  • Rakovica1986
    959
    Dinamo, moj Dinamo ja volim tebe jako...
  • Noel
    9k

Neće. Da i osvojimo naslov na kraju ova sezona će bit apsolutno sramotna. Toliko poraza toliko primljenih golova toliko loših transfera toliko promjena trenera toliko kriminalan sportski direktor toliko kriminalan novi teren. Jedini na zadatku ove godine smo mi svi na tribinama. Sjever i zapad skupa.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Teško je srediti glavu večeras. Klinac je plačući otišao na spavanje, to mi je jedino gore od debilnog Malenice koji je protiv nas Buffon, a inače bezvezan golman.

Nije svako zlo za zlo. Da se i ne bude prvi na kraju, opet smo prvi favoriti za titulu sljedeće sezone, neki klinci će dobiti šansu, budžet će se smanjiti, ali klub neće propasti.

Unatoč svemu, u naslov i dalje vjerujem. Naša je sreća da su protivnici ovi koji jesu pa nam se stalno ukazuju nove prilike. Pobjedom u derbiju mi smo tu, do Rijeke u ZG trebamo skupiti bar 5 bodova više od njih. To smo sigurno u stanju.

Ono što ne bih više želio gledati je 3 mekušca u vezi, od toga kruha nema.

Znam da su glave vruće. Nakon Rijeke sam ugasio internet osim ovoga što je za posao trebalo i malo ohladio od Zone. Preporučavam u ovoj situaciji, vjerujte da pomaže.
  • Sibirski plavac
    4k
    Ja bih prije gledao to ovako: Da, usrana je bila sezona amaterski odrađena, ali bitno je da se uzela titula, ajmo je sad proslavit pred punim trgom, i onda na ljeto zasukat rukave, dovesti ozbiljnog SD-a, pojačat se sa pravim pojačanjima, rješit se "slabih karika" u momčadi, zapamtit lekcije koje nas je naučila ova usrana sezona i potrudit se da dogodine bude puno mirnije..
  • NORTE
    14k
    Al izgubit od ovih klošaraPraskaton

Jebiga, danas s ovom kišom i ovakvim terenom je tako ispalo, nije se mogao igrati pravi nogomet.

Imali smo velike šanse, nismo zabili.

Treba istaknuti da je od 65. minute Osijek trebao igrat s igračem manje, ni žuti mu nije dao za uklizavanje s dvije noge na natopljenom terenu i ozljedu Pjace!

Isti taj igrač je nakon toga još jednom napravio start za crveni karton - start džonom prema koljenu RPG-a!
    Dobio je samo žuti za to, umjesto "dva crvena".

Zamislite ove situacije na suparničkoj strani i da je dinamo prošao...

I meni je jako krivo što je prošao "baš" Osijek, ali ako ništa drugo svakako nam je lakše što je ispao i omraženi Hajduk, budimo realni.

Treba reći i da je danas u kupu protiv Osijeka po ovom potopu objavljen broj skeniranih ulaznica, 4.267.

Trebamo gledat pozitivno.
    Vratili su nam se Stojković i Sučić, imat ćemo i Kangu u derbiju.

Čeka nas skroz drugačija tekma jer neće biti kiša ni natopljen teren.
  • Georg Koch
    5.5k
    Ja cu biti pozitivac na n-tu i reci kako pobjedom u nedjelju itekako vjerujem u obranu titule.
    Pa majka mu stara, mora jednom doci na naplatu svi promaseni ziceri, odbijanci, stative i precke, @Omakeove XG i sve ostale rubrike, mora!
    Mora se i nama malo sreca osmijehnuti ove sezone, nakon LP i fascinantnog ispadanja, daj nam sve s kamatama u HNL-u !!!

Samo ludjaci jos ti vjeruju :heart:
  • Facke
    5.4k
    Decki uopce ne treba ni vredati protivnicke igrace niti reci da je Malenica debil. Pa kaj bi covek trebal? Pustiti loptu v gol? Rekel sam ja ne znam kulke put v zadnji par tjedni da Dinamo pod Cannavarem ne lici na nist. Da ne igra dobre. Jedina dobra utakmica je bila protiv Milana. Sve druge je bile pre male i pre slabe. Ni ove denes, fuckas sad kakav je bil teren i sudec, nije bile dosta. Ovaj Osijek je Hajduk tukel 4:0.

Po tomu kaj ja vidim na terenu, po tome kak izgleda lice Baturine, ova momcad nije momcad i ova momcad ne veruje u svojuga trenera. Cannavaro je iduci promasaj velikoga Marka Marica. Bjelica je bil , kaj se tice momcadskoga duha , potpune upravu. Isel je u borbu i zgubil ju je zato kaj je uprava odlucila da Marko Maric mora ostati. Da bi ga se nakon par tjedni isto hitile van.

V nasen Dinamu niste nije zadovoljen. Niste. A ove na terenu je same slika toga kak nam zgleda v klubu kaj se tice sportskuga sektora. Hitne se treba neke premeniti.
    Otpremnina Jakirovica, Bjelice i uskoro Cannavaru. El ne verujem da bu Cannavaro to preukrenul. Kolko su to miljuna kaj bude otisle u zrak? Kulke miljuna sme potrosili na upitne igrace?! Ste bu za to odgovaral?! S ovem i s takvem stanjem ni jeden navijac Dinama nije zadovoljen.
    Dinamo je ovu sezonu zaradil ogromen novec teri bu same tak nestal zbog losega vodenja prve momcadi.
    I za to trebaju ljudi odgovarati. El Maric sigurne nije jedini kriv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.