• don
    11.5k
    ajde liječi se više u pičku materinu, svakakve neotkrivene dijagnoze ljudi imaju..
  • NORTE
    13.8k
    Danas nije bilo ni sreće, po tko zna koji put ove sezone.
    Teško je bilo po ovakvom terenu išta odigrati i napraviti.
    Ne znam ni zašto se igralo u ovim uvjetima, ali to je tako.

Podrška klubu, igračima, treneru pa i ljudima u klubu.
    Idemo dalje, kup više manje...
    Idemo dobiti u derbiju (kasnije i Rijeku) i do kraja prvenstva se dovuć do prvog mjesta.

NAPRIJED PLAVI, mi smo uz vas!! :fire:
  • Praskaton
    3.8k
    Apsolutno me nije briga što smo ispali iz kupa.Da je na suprotnoj strani bila Istra,Lokomotiva ili Belupo bio bi samo još jedan poraz.

Al izgubit od ovih klošara.Treći put.Ne zabit gol.Doma.
    Pred derbi odluke.
  • NitkoBitan
    23.3k
    Zapamtite, demokracija je najgore uređenje!čovjekjogurt

Pa eto, sam si sebi smjestio ban i to bez opravdanja.
  • Derby
    400
    Evo ja ću.
    Ekipa koja vodi klub, očito se nisu snašli.
    Vjerujem da će u budućnosti sve sjest na svoje mjesto, ali očito je da se nisu snašli.
    Danko

Pola ljudi tu kurca ne razumije ni tko je odgovoran za sto u ovom klubu. Zivo me zanima tko po njima vodi klub. A motivi su im jebeno sumnjivi. Ovo sto prozivaju Mozemo su creme de la creme takvih debila.

Znaci popusimo tekmu po ovom usranom terenu i sad je to opravdanje raznim apodobama za srati po svemu.

Mislim da nema navijaca Dinama koji je zadovoljan sa rezultatima ove sezone. I mislim da nema nikoga u samom klubu tko je zadovoljan sa sportskim rezultatima. Ocito je da klub raste u svakom drugom pogledu. Ako promjena trenera i igraca ne pomaze i ako promjena sportskog direktora ne pomaze onda ce biti i promjena jos prema gore. Ali ako netko misli da ce sutra biti raspisani novi izbori i da ce nam to donijeti ista dobro je izgubljen skroz.
  • Jurki
    15.9k
    Valja i ovakva situacija za pokazivanje pravih rezultat navijača, koji su uz klub samo kada sve blista.Krizy

Nije problem izgubiti, ali je problem kad postanemo sprdnja.
    Problem je u tome da nas se vise nitko ne boji, postali smo klub na kojem se svaka fukara izživljava.
    Problem je kaj smo ko razbijena vojska, potuceni i demoralizirani do nogu.
    Problem je kaj se nazalost vrnul onaj gubitnicki, luzerski mentalitet.
    Kurcimo se da spadamo u elitu, a teren je na nasem stadionu zivo krumpiraliste i tesko smece.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Znalo se to već nakon prvog većeg kiksa ove sezone (onaj užasni tjedan di su se zaredali Bayern, Hajduk, Slaven). Kad nas opet jednom krene ti isti "rezultat navijači" tvrdit će da su uvijek bili optimisti i vrtit će "jesam ti rekao" spiku. :vomit:
  • Noel
    8.9k

Po usranom terenu? Ko je donio odluku o tom terenu koji se postavljao u 8mj. Igrači,Marić tko?
    Nitko ne zaziva nove izbore nego očito ljudi koji trenutno vode klub su zakazali ovu sezonu. I ljudi to komentiraju ovdje. Najveći sam branitelj Dinamovog proljeća bio i bit ću ali prebacivat sve na igrače je smiješno.
  • NitkoBitan
    23.3k
    U subotu Rijeka kiksa u vaterpolskim uvjetima u Gorici a mi tucemo tovare. Idemo po to jbno prvenstvo i vise nema nikakvih opravdanja!

Dajte malo vjere, dajte momcima priliku jos ovu nedjelju jer mozemo i moramo. Svi ce biti nabrijani do ibera u nedjeljno jutro i srusit cemo stadion od nabrijanosti i navijanja, gadovi juzni padaju!
  • Vratite nam Istok
    420
    Na kraju kljucan trenutak sezone bio je otkaz Bjelici i ostanak Marica. Umjesto da je bilo obrnuto…. Ionako su ovog drugog smjenili mjesec dana kasnijeVrdjuka

Ovo. Zbog tog poteza sam bio danima ljut ko ris. Upravo u tom trenutku su pokazali da jednostavno trenutno nisu dorasli zadatku.
  • Derby
    400
    Po usranom terenu? Ko je donio odluku o tom terenu koji se postavljao u 8mj. Igrači,Marić tko?
    Nitko ne zaziva nove izbore nego očito ljudi koji trenutno vode klub su zakazali ovu sezonu. I ljudi to komentiraju ovdje. Najveći sam branitelj Dinamovog proljeća bio i bit ću ali prebacivat sve na igrače je smiješno.
    Noel

Pa da, usranom terenu. Nisam ni krivio igrace za ovo. Mislim da su danas odigrali jako dobro po ovom terenu i da su se trudili. Suprotnost potpuna od Rujevice i to mi budi nadu za dobrim rezultatom u nedjelju

I slazem se da je teren u kurcu vec duze vrijeme i ocekujem da se hitno nesto napravi po tom pitanju.
  • tp1997
    1k
    Dinamo je imao dva ovakva "prijelomna" tjedna ove godine.

Prvi je bio Rijeka-Borussia-Hajduk, drugi je ovaj Rijeka-Osijek-Hajduk.

Odigrali smo 5/6, sa učinkom od remija i 4 poraza, gol razlikom -9, i bez postignutog gola.

I kako se nadati sad? Kako nakon ovih sati na kiši, a bez jednog razloga da vjeruješ ekipi?
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Kako će se tek atmosfera ovdje na forumu okrenuti kad Rijeka u subotu izgubi na Turopoljskoj oranici, a mi maznemo jogurtaše u nedjelju. :cool:
  • Rakovica1986
    941
    Dinamo, moj Dinamo ja volim tebe jako...
  • Noel
    8.9k

Neće. Da i osvojimo naslov na kraju ova sezona će bit apsolutno sramotna. Toliko poraza toliko primljenih golova toliko loših transfera toliko promjena trenera toliko kriminalan sportski direktor toliko kriminalan novi teren. Jedini na zadatku ove godine smo mi svi na tribinama. Sjever i zapad skupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.