• NitkoBitan
    23.3k
    Malo smo ga i sada ispeglali u najgoroj sezoni u povijesti jel.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Prije bismo dobili Cityja na Etihadu, nego Osijeka u važnoj tekmi...
  • austrijanac
    5.8k
    Ja sam sretan sa drugim poluvremenom, pristupom igrača i vođenjem tekme od strane trenera.

Po komentarima bi se dalo iščitat da su nas oni ubili.
  • GeneralNapoleon
    978

Postujem tvoje misljenje. Ali osobno pratim nogomet zbog nogometa te mi je najbitnije da klub bude uspijesan u nogometu.

Ali stvarno me nemoj shvatit da imalo zelim omalovazit tvoj stav jer nista manje nije legitiman.
  • NitkoBitan
    23.3k
    Ne znam jel moje misljenje popularno ili nepopularno.

Ovoj garnituri treba dat mandat do kraja jer nema alternative. Alternativa su kavekuharice, ex policajci i arhitekti koji najavljuju stadione od lego kockica.

Cak ne bih rekao ni da je bilo nekih velikih gresaka u upravljanju klubom do sada kao sto vecina potencira. Nama su jbna 3 kljucna igraca ozljedena dobar dio sezone, pa pogledajte jedan City u kakvim je problemima jer im fali Rodri.

Jos smo favoriti za naslov, ali ne daj Boze da ga ne osvojimo... a kaj i ako se to dogodi? Nakupili smo se novaca u 2024. kalendarskoj godini, nikakav raspad i bankroti nisu na vidiku. Ako smo prezivjeli 2017. prezivjet cemo i ovo.
  • GeneralNapoleon
    978

Cak se slazem, ali mislim da treba zesci remont cijelog sportskog sektora. Od vodecih struktura koje odlucuju o njemu pa do akademije. Trebamo vise strucnjaka koji su iz nogometa.

I treba se rijesit svih uhljeba kojih ima u klubu.
  • NitkoBitan
    23.3k
    I treba se rijesit svih uhljeba kojih ima u klubu.GeneralNapoleon

Treba imat na umu da su u klubu jos razni Tomuradi i slicni ostaci proslih garnitura koji su raznim kompromisima ili zbog osjetljivosti situacije i dalje tu.

Mislim/pretpostavljam da je situacija daleko od te da novoizabrana garnitura ima potpunu kontrolu. Dapace, jedan od sektora za koji sam poprilicno siguran da je "ostatak ostataka" je onaj koji brine za stanje terena :roll:
  • Benito
    1.1k
    namjestena prvenstvaNitkoBitan

Siguran si?
  • GeneralNapoleon
    978

Ovaj zadnjii dio si ni ja ne mogu drugacije objasnit. Jebote to moras namjerno sabotirat da travnjak bude u takvom stanju. Samo sto me cudi da se nema bas nikakav alternativa za te ljude?
  • Jurki
    15.9k
    Dapace, jedan od sektora za koji sam poprilicno siguran da je "ostatak ostataka" je onaj koji brine za stanje terenaNitkoBitan

Zakaj se onda te ljude ne nabije u 3 picke materine iz kluba?
    Ne radis svoj posao - odjebi.
    I da se ako treba javno izađe s imenima tih ljudi.. siguran sam da bi Uprava dobila podrsku da se gamad odstrani.
    Ovo na cemu mi igramo.. je ne za otkaz nekome, vec toga objesiti na galge i da umire polaganom smrcu.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Dinamo Zagreb Conference League Champions 2026.
    Dinamo Zagreb osvajač HNL-a i kupa 2026.
    Trostruka kruna 2026. :cool:

Ove sezone smo možda kihnuli, ali iduće uzimamo im sve. Pa čak i na europskoj razini. Time postajemo prvi hrvatski klub sa Uefa trofejom, i prestaju one iritantne priče o famoznom Jogurtovom četvrtfinalu 1995.
  • Bosskovitz
    15k
    Nepopularno mišljenje - ja sam danas napokon vidio jebeno htijenje na terenu. Vidio sam emociju, borbu, i poslije utakmice u reakciji na zvizduke i u samoj igri, a to sve u kombinaciji s puno nesreće na terenu.

Pisao sam danas da je ovo prijelomni tjedan; prelomili smo kup na krivu stranu, ako u nedjelju prelomimo prvenstvo na pravu onda imamo itekako razloga vjerovati da ga možemo obraniti.
  • don
    11.5k
    Ja sam sretan sa drugim poluvremenom, pristupom igrača i vođenjem tekme od strane trenera.

Po komentarima bi se dalo iščitat da su nas oni ubili.
    austrijanac

točno to, ali to se ovdje neće pročitat od stručnjaka sa Zone.
  • austrijanac
    5.8k

Zato kaj Možemo kupuje glasove preko transparenata za rat u Ukrajini.
  • Derby
    400
    Ja puno vise sada uzivam nego kad su se pred 300 navijaca osvajala namjestena prvenstva i sramotilo u Ligi prvaka.NitkoBitan

Koje prvenstvo je bilo namjesteno??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.